Şimdi Ara

89/4 B Gurubu Askere Gidecekler Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayılı günlerimiz kaldı arkadaşlar , bu konu altından bilgi alışverişinde bulunalım...

• Bu 89/4 abc olayı nedir birisi bilgilendirebilirmi acaba ?
  • Her tertiple gidenleri 2'ye bölerler , bir kısmı A gurubu , bir kısmıda B gurubu olur , b gurubu gidenler A gurubundan 1 ay sonra gider . :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasarslan -- 30 Aralık 2009; 16:37:42 >
  • Yahu yokmu hiç b gurubu askere gidecek insan
  • Selam çağdaş bende senin gibi b gurubuna düşen şanssızlardanım ama olsun kütahyaya gidiyorum ben...
  • Bnde varım tertiplerim tokat /merkez 15i teslim..
  • Sülüsü aldık , 16 ocakta teslim olucaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 6 ocakta teslim 89/4 B olmuyorum galiba, 90/1 devir kaybımı oluyorum öyle birşey işte Zırhlı Birlik Etimesgut / Ankara
    Benim için zor bir askerlik beni bekliyor
  • ya bana hala sülüsü vermediler arkaşlar ya. 3 tane farklı şube aradım biri 10unda gel al dedi ki ayın 10u pazar gününe denk diğeri 13ünde gel al dedi 14 teslim olabilirsin diyor. 1 günde 1048 km yol nasıl giderim dediğimde gidersin gidersin diye taşak geçiyolar. bilgisi olan varsa anlayın halimden.
  • 1.piyade eğitim tugay komutanlığı manisa giden varmı arkadaslar
  • manısaya devre kaybı gıden varmı
  • ben gidiyorum bursadan 89 4 b olarak 11 inde sinüsü alıp 15 gibi teslim olurum herhalde
  • En az 2 gün yol hakkı alırsınız onu kafanıza takmayın ama bu sülüs işinide her askeriye vermiyor , ben kendi askerlik şubemden alamadım 40km ilerde başka bir ilçe var onun askerlik şubesine gidip aldım sülüsü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.