Şimdi Ara

8800GTX ULTRA NIN 3D2006 SCORU FAKE Mİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3d2006 dan 15k aldıgı söylenen 8800GTX ULTRA nın fake oldugu ihtimali güçlendi.... hdr ve sm3 score'lerindeki tutarsız rakamlara dikkat!!! gerçekte fake mi degilmi tartışılır.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 13 Mayıs 2007; 13:40:41 >

• ilginç suanki testlerin hiçbiri sağlıklı değil bence bu 2900xt içinde geçerli biraz daha bekleyip gerçekleri gormek lazım....
  • ultra nın 15k alması imkansız ln2 ile kassalar anca alabilir hava ile imkan yok..... adamların yaptıgına bakın fake ye başvurmuşlar... kırmızı oval şekillerdeki rakamları bir karşılaştırınca fake oldugu belli oluyor heleki xtremesystems gibi bir yerde olması prestij lerini sarsmış olmalı bu çok mide bulandırıcı bir durum.... egerki gerçekte hile varsa .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 13 Mayıs 2007; 13:38:53 >
  • O daha düşük değerlerle de 14900 küsur almış; hangisi doğru olursa olsun; 15K seviyesinde.. İkisi de yalan-yanlış' sa onu bilemem.. Bu arada bu test eğer fake' se eminim bunu NVIDIA senin benim gibi birileri yapmıştır; hem uğraşacak başka işleri vardır heralde, hem de bu kadar barizce, acemice yapmazlardı bu işi...
    --Bu arada şu 3dMark testlerine artık hiç takmıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

3d2006 dan 15k aldıgı söylenen 8800GTX ULTRA nın fake oldugu ihtimali güçlendi.... hdr ve sm3 score'lerindeki tutarsız rakamlara dikkat!!!

Testleri yapanların isimlerine iyi bak istersen orda Extreme System ve Colaler adı geçiyor,artı yani bu işlerden fazla anlamadığın belli,3DMark testi bittikten sonra skoru okleyip restart yapmadan ve programı kapatmadan kartı overclock edip tekrar yaparsan yeni skor ile eski skor aynı anda farklı pencerelere görünür.

Onlarda herhalde bakın 2 test yaptık üst üstte ve skorlar bunlar tarzı yaratmaya çalışmışlardır...

senin bu saplantıların artık hastalık haline geldi,isim olarakta EXPANDER mi diyeyim MATRIX-3 mü onuda bilemedim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 13 Mayıs 2007; 13:25:25 >

• Senin 3DMark06 hesaplama programındanda haberin yoktur...

senin için hesapladım hepsi doğru al bak...

• programdan haberim olmadıgını kim demiş? esas bench in alındıgı ss deki puan 14987 dir..... sonradan bir ss daha eklenmiş ve alınan puanı 15379 olarak gösterilmiş bu fake degilmi??? 3d2006 benchmark programı test bitiminde 2 ayrı ss vermez .......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4070ti super mi 7900xt mi ?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu fake yazısını kım yazdı bu ss lerın ustune yanı teşhisi kim koydu??
  • Ya yazımı okusana testi bitirdikten sonra skoru okleyip,farklı ayarlarda test yapabilirsin ve eski okeylenmiş skor sağ pencerede yeni skorda ana pencerede gözükür.....

Bi halttan haberin yok,yani seni kazanalım diyorum ama merak etmeye başladım IQ düzeyinizi
  • quote:

programdan haberim olmadıgını kim demiş? esas bench in alındıgı ss deki puan 14987 dir..... sonradan bir ss daha eklenmiş ve alınan puanı 15379 olarak gösterilmiş bu fake degilmi??? 3d2006 benchmark programı test bitiminde 2 ayrı ss vermez .......

Programı kapatmadan karta overclock yapıp testi tekrarlarsan eski skor altta durur.Sonuç olarak ss ler fake değil.
  • merak etmene gerek yok....... yapılan benchmark'lerden herkes kendini zaten ele veriyor.... gizlimiz saklımız yok..... herkes kendi bildigi görüşün üzerinde......

fake olup olmadıgı tartışılır 8800gtx ultra nın dogru dürüst gerçek testleri henüz yok...... biri düşük biri yüksek almış. çogu yabancı forumlardaki genellemeye bakarsak düşük olan skor lar agırlıkta......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 13 Mayıs 2007; 13:35:18 >
  • @EXPANDER
    her yerde çok biliyormuş tutumundan bence vazgeç.. Coolaler denen adam bugüne kadar çoğu çıkan grafik kartı ve cpu testlerini ürünler daha marketlere bile dağılmadan sonuçları duyuran bizzat kendi test eden bir adam. en üst seviye cpu grafik kartı ile yüzlerce test yaptı bugüne kadar bir fake si çıkmadı. Extremesystem e gir coolaler kimmiş bir araştır sonra gel burda istediğin yorumu yap. ama önce tarafsız ol. ben nvidia kullanıyorum ama dün 3dmark05 de hd 2900xt ile dünya rekoru kırıldı haberini verende benim. herşeyden önce fanatiklik yapma tarafsız olmanı temenni ederim.
  • Merhaba,

1- 3d Mark'ı çalıştıralım.
    2- Testi tamamlayalım.
    3- Küçük ekranda gelen skoru OK'leyelim.
    4- Kesinlikle 3d Mark'ı kapatmadan kartın hızlarını farkedilecek şekilde değiştirelim.
    5- Açık olan 3d Mark'tan tekrar test başlatalım.
    6- Küçük skor ekranı gelince OK'lemeden bir SS alalım bakalım.

Bu durumda 2 farklı testin sonucunu aynı anda görebilirsiniz. Son yapılan testin sonucu küçük skor ekranında, bir önceki testin sonucu ise 3D Mark'ın büyük penceresinde "Results" alanında görüntülenecektir.

Teşekkürler,

Hicks
  • @EXPANDER marka fanatikliği seni yıpratmaya başladı.İlk mesajda "hdr ve sm3 score'lerindeki tutarsız rakamlara dikkat!!!" diyerek neyi kastettin.
    3dmark hesaplama programından haberin vardı da neden böyle bir yazı yazdın.
  • 15k çok önemli ise neden eski 14k skorersinin oldugu ss ye 15k lik ss yi eklemişler ayrı ayrı verseler olmazmıydı????

ati fanatigi olsam 8800gts yi kasamın içine sokmazdım. bu 1...... marka fanatigi degilim bu 2.......
    önyargılı davranmak kimseye bişey kazandırmaz bu3.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 13 Mayıs 2007; 13:59:57 >
  • tahmin edememişler senin böyle fake diye tutturacağını söleriz bidaha yapmazlar abisi
  • bu arada HD2900XTX 1GB GDDR4 Oem testini yapanda ilk Coolaler forum dan duyuruldu dünyaya sakıncası yoksa onada yalan diyebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_14222318/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 13 Mayıs 2007; 14:02:16 >
  • testleri coolaler in yapıp yapmadıgı ne malum... coolaler forums diye not geçilmiş.... nick olarak guestxxx diye geçiyor...
  • quote:

testleri coolaler in yapıp yapmadıgı ne malum... coolaler forums diye not geçilmiş.... nick olarak guestxxx diye geçiyor...

yukarda düzelttim coolaler forum. dan Guess2098 HD2900XTX testini yapan adamla senin fake dediğin sonucu alan aynı adam yani Guess2098 Fake değil emin olabilirsin.. yinede şüphen varsa bişey diyemicem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 13 Mayıs 2007; 14:08:33 >
  • Forumda en çok takip ettiğim adam EXPANDER, intel-nvidia ya karşı yaptığı propagandalar çok eğlenceli geçiyor

Valla Expander sen 1 ay tatil yap öyle gel, çünkü forumda mesajların çok fazla olay olmaya başladı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.