Bildirim
8800gt Physx ve mass efect
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
galiba 177.89'u indirmem gerekiyor. Beta diye yanaşmamıştım :) -
Mevcut sürücüyü silin.
Varsa, Ageia PhysX yazılımını da silin. Ageia yerine nVidia PhysX varsa, onu silin o zaman.
Sonra güvenli kipte açın sistemi ve Driver Cleaner Pro ile Driver Sweeper'i kullanarak nVidia sürücülerinin, Driver Sweeperi'i kullanarak Ageia PhysX sürücülerinin artıklarını temizleyin (bunları yapın kesinlikle).
Sonra 177.83 WHQL veya 177.92 beta sürücülerinden birini kurun (177.89 fostur, geçin onu. 85'i bilmiyorum). nVidia PhysX sürücüsünü zaten kendi kuracak.
Bu kadar.
Başlat menüsüne nVidia PhysX eklenecek. Oradan PhysX desteğini devre dışı bırakabilir, etkinleştiribilirsiniz.
Örneğin ben, UT3'ün PhysX Modpack harici haritalarını PhysX desteği açıkken çalıştıramıyorum, devre dışı bırakınca çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Eylül 2008; 18:37:53 > -
Arkadaşlar bende 8800GT var.Ve hala 169.25 yüklü.(Vista Ultimate 32bit-SP1)
Bunları yapsam daha değişim olur mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: desert_rain
Merheba. 8800gt ekran kartımın physx özelliğini açmak istiyorum. mass efect destekliyor gözüküyor. forumun arama özelliği berbat olduğu için geçmiş konuları bulamadın. Hangi driverları indirmem gerekiyor? 175.19 var WHQL sertifikalı. Bu nu mu indirecem? Nasıl aktif edeceğim?
Mass Effect de PhysX desteği gözle görülür hiç bir fark yaratmıyor maalesef. cenova test etmişti FPS değerlerinide 1-2 FPS arttırmıştı.
Ben o dönem 177.83 çıktığında bakmıştım. Performansta inanılmaz artoş ve görüntülerde ki bir iki hatanın azalması ile karşılaştım.
PhysX sayesinde olduğunu düşünmüştüm ama olay 177.83 sürücüsü imiş. Yani çok kaliteli sürücü ve Mass Effect de düzeltmeler yapıyor.
Bu nedenle bu sürücüyü kurmanı tavsiye ederin.
Not: Ya da 177.92. Bu da en az 177.83 kadar iyi.
-
quote:
Orjinalden alıntı: sdurust
quote:
Merheba. 8800gt ekran kartımın physx özelliğini açmak istiyorum. mass efect destekliyor gözüküyor. forumun arama özelliği berbat olduğu için geçmiş konuları bulamadın. Hangi driverları indirmem gerekiyor? 175.19 var WHQL sertifikalı. Bu nu mu indirecem? Nasıl aktif edeceğim?
Mass Effect de PhysX desteği gözle görülür hiç bir fark yaratmıyor maalesef. cenova test etmişti FPS değerlerinide 1-2 FPS arttırmıştı.
Ben o dönem 177.83 çıktığında bakmıştım. Performansta inanılmaz artoş ve görüntülerde ki bir iki hatanın azalması ile karşılaştım.
PhysX sayesinde olduğunu düşünmüştüm ama olay 177.83 sürücüsü imiş. Yani çok kaliteli sürücü ve Mass Effect de düzeltmeler yapıyor.
OPTİMİST söylemişti sanırım, PhysX aktif edince, oyundaki kutular filan daha düzgün patlıyormuş, hemen kaybolmuyorlarmış gibi ufak değişiklikler oluyormuş.
-
quote:
Orjinalden alıntı: dIsAstEr
OPTİMİST söylemişti sanırım, PhysX aktif edince, oyundaki kutular filan daha düzgün patlıyormuş, hemen kaybolmuyorlarmış gibi ufak değişiklikler oluyormuş.
Evet evet o tarz farklar var. Ufak tefek ama PhysX değilde yeni sürücüler sayesinde sanırım. Dura bir bakayım şimdi. -
quote:
Orjinalden alıntı: Tuğer
@sdurust
Kutu vs. farkını rahat gözlemlediğiniz bir yerin kayıt dosyasını gönderirseniz, ben de bir bakacağım.
Denemedim bir türlü, işime gelmiyordu.
Noveria (Matriarch Benezia avı, karıştırmadım umarım) görevindeki yerlerde bol bol kutu vardı sanırım. Oralarda denenebilir el bombası atıp, patlatmak suretiyle. -
quote:
Orjinalden alıntı: sdurust
quote:
Arkadaşım tamamen eski driverleri kaldırdım(Tuğer'in dediği yöntemelrle)..Ve nunu kurdum.Lakin Crysiste kalite baya düşmüş.Çok kötü oldu.Birde PhysX gelmedi başlat menüsüne.Guru 3d den indirmiştim.
-
Tuğer hocam bir mail adresi yollayın PM'den size oyun için bir çok save dosyası yollayım.
Şu anda baktım olay PhysX ile ortaya çıkan bir fark değil. 177.83 sürücüsüne kadar olan bazı Buglar ortadan kaybolmuş ve de ufak bir performans artışı varki bu 8800gt kullanıcıları için kritik sayılabilir. Zira çok az yerde de olsa 30 FPS civarları görünebiliyordu bu sorun ortadan kalkmış.
Ama PhysX ile ilgili bir eklenti göremedim ve farkedemedim.
Birde siz inceleyin. -
177.89 beta kurdumç Physx i actım ve oyuna girdim. hiç bir fark olmadı hatta. hatta 1-2 fps düştü gibi bir gözlemim oldu. Hayal kırıklığı ile geri kapattım physx'i. forumda neden physx diye bağırıyorlar anlamadım açıkcası şöyle güzel patlamalar felan görürüm diye ummuştum. önceki sürücüyü kaldırım sonra driver cleaner ile temizlemiştim bu arada, o işlemleri tam yaptım.
edit: ayrıca işlemcim physx kurmadan önce %100'ye yakın kullanımdaydı. alt-tab yapmak işkence. physx i aktif edince durum değişmedi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert_rain -- 4 Eylül 2008; 22:13:29 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Tuğer
quote:
Arkadaşım tamamen eski driverleri kaldırdım(Tuğer'in dediği yöntemelrle)..Ve nunu kurdum.Lakin Crysiste kalite baya düşmüş.Çok kötü oldu.Birde PhysX gelmedi başlat menüsüne.Guru 3d den indirmiştim.
Ne gibi bir kalite düşüşü bu?
PhysX kurulmamış olabilir. Sürücülerin kurulum için açıldığı dizinde vardır dosyası, eğer denediğiniz sürücü 177.83 veya 92 ise.
Yoksa, şuradan indirin son sürümünü:http://www.nvidia.com/object/physx_8.08.18_whql.html
@sdurust
Kaplama ve ortamlarda kalite düşüşü oldu gibi.Örneğin coreden önce maden kısımlarında önceden sis vardı fln.Şimdi yer sarsılıyor ne tavandan bi toz kum dökülüyor nede sis var.O biçim bir kalşite düşüşü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X