Şimdi Ara

8800gt'li sistem 1000$ civarına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    msi p35 neo-f
    ocz 2x1gb dual ddr2 800mhz platinum 2 (4-4-4-15)
    msi 8800gt oc edition 512mb (660/1900)
    samsung 400gb sata2 16mb ncq
    aopen h600 b28 400w

bu sistem 1050$ tutuyor kdv dahil. bu fiyata önerebileceğiniz bir alternatif ya da değiştirmemi önerdiğiniz bir parça var mı? sistemi gigatek'ten toplamayı düşünüyorum

• evet o konuyu mesaj göndermeden okudum. o konuda 1250ytl'ye önerilen sistem (aşağıya ekliyorum) benim yazdığımdan daha mı iyi sizce?

quote:

E6550
    Gigabyte P35-S3
    Kingston 1gb ddrII 667mhz *2
    8800gt 512mb
    Seagate Sata2 250gb NCQ
    Aopen H600B28
  • elimden geldiğince konuyu güncel tutmaya çalışıyorum, benim yazdığım anakart daha iyi
    sizin yazdığınız bellekler daha iyi
    ekran kartı aynı
    400gb hdd bence çok pahalı 320 lere bakmalısınız...

düzeltme: ben konuyu hazırlarken, 8800gt daha ortalarda pek yoktu 320 dolar civarından hesaplamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OErdem -- 15 Kasım 2007; 2:13:49 >
  • merhaba, mesajımda dediğim gibi sistemi gigatek üzerinden toplamayı düşünüyorum. gigabyte p35 ds3l düşünüyordum ancak gigatek'te bu ürün yok. s3 modeli ds3l ile hemen hemen aynı para, sizce bu parayı hakediyor mu 20$ daha ucuza msi'ın aynı çözümü dururken?

hdd kesinlikle haklısınız, ancak 320gb ne seagate ne de samsung kalmamış. 30$ fark çok fazla, ama çok fazla download yaptığımdan fazlası zarar vermez diyerek seçmek durumunda kaldım. ben almaya karar verene kadar stoklara girmiş olursa eğer 320gb'ı seçeceğim. başka siteden alabilirsiniz diyebilirsiniz ancak iki kere kargo parası vermektense tek bir siteden böylesi daha mantıklı geliyor bana.

benim aradığım daha çok kişinin gereksinimlerine uygun çözümler. mesela anakart konusunda dediğim gibi kararsız kaldım. overclock yapmayacağım ama, böylesine güçlü bir sistemin performansında bu tür 130$ altı ucuz anakartlar kötü etki eder mi bilmek isterim mesela. yine ek güç isteyen bir ekran kartı olduğundan 400watt psu yeter mi emin değilim. ram konusunda yine geil (4-4-4-12) ve ocz (4-4-4-15) arasında çelişkiliyim;

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1971
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2118

tabii yep yeni önerilere de açığım

• gigabyte görüp görebiliceğin en kaliteli intel anakartlarından birini üretiyor, bence fazlası ile değer...
    d serisi gigabyte ta katı kapasitör anlamına gelir...
    bellek olarak kesinlikle geil değil, parasını hiç haketmiyor, ocz çok daha iyidir...
    hangi şehirdesiniz?
  • teşekkürler açıklayıcı bilgiler için ben samsun'dayım, kargo parası istanbul'dan fazla gelmesin diye ankara kaynaklı olan gigatek'ten almayı düşünmüştüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.