Şimdi Ara

8800GT lerde Isınma Problemi mi Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Foruma bakıyorum da 8800 lerden amma çok ısınma problemiyle karşı karşıya kalmışlar var...O zaman diyorum ki yaşasın 8600 GT

• 8600 mü?
    O kart mı ki?
  • evet ısınma problemi var ama vga soğutucusun varsa paşalar gibi yanlızzzzz 8600 ü göstermek rakip gibi komik olmuş :D
  • genel sorun olabilir ama benim sonic otomatik fan ayarında ısınmadan çalışabiliyor arkadaşların dediği gibi 8600 komik olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooperCrew -- 25 Mart 2008; 18:21:50 >
  • 8800 kullanmamışın yaşasın 8600 diyorsun.8800 performansı 8600 ün 2-3 katı.Küfük fanlarda %25 aralığında boşta 45-50 derece.Yükte 65-75 derece.
  • inanılmaz gereksiz bir konu kirlilik yapmaktan baska bir işe yaramaz.
  • evet ısınıyo ama 8600 komik olmuş gerçekten...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Yaşasın 8600 GT" diyebilmek için mi açtınız bu konuyu?

Tamam, siz öyle istiyorsanız 8600 GT çok güzel olsun Mühim değil.
  • asus 8800gt rev 2 fan kullanıyorum bi problem yok default 45c yükte max 65c
  • Asus glaciador 40-58 derece...
  • 8600gt kart olsa tamamda .Henüz o statüde incelenmiyor...
  • ısı problemi ilk gelen stok fanlılarda vardı.Bunlardan biri de bende malesef ama şimdi aldım artic cooling silencer rev5 paşa paşa maximum yükte 65 derecede kullanıyorum.. Tabi full..

Bence ısınıyor anlayışıyla yaklaşılacaksa o zaman gforce4 mmx öneririm
  • GV-NX86T256H Gigabyte 8600GT256MB GDDR3 128bitD10x PCI-E SLI Karttan bahsediyorum oda ddr3 buda ddr3 oda 128 bit buda 128 bit başka ne?
    NVIDIA GeForce 8600 GT GPU desteği
    PCI-Express desteği
    Microsoft DirectX® 10 ve OpenGL® 2.0 desteği
    256MB GDDR3 bellek ve çift 128-bit bellek arayüzü ile tümleşik
    SLI ve PureVideo teknolojisi desteği
    Çift DVI-I / D-sub (adaptör ile) / HDTV özelliği
    Çift 2560x1600'a kadar yüksek çözünürlükte çift-link DVI desteği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkytolky -- 26 Mart 2008; 16:51:33 >
  • ya ısınacak tabiki şu frekans değerlerine bir bakarmısınız ısınmaması mümkün mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bartentein

Foruma bakıyorum da 8800 lerden amma çok ısınma problemiyle karşı karşıya kalmışlar var...O zaman diyorum ki yaşasın 8600 GT

Rev2 8800GT büyük fanlı olanlarda ısı problemi yok. Fanı %50 ye ayarlayıp devam ediyorsunuz. En mantıklısı çift slot kaplayan soğutma çözümlerine sahip 8800gt lerden almak. Bende Asus Glaciator Top edition var ve ısı sorunu yok mesela. Aynı şekilde sessiz.
  • Yok %50 ye ayarla falan filan taktımı çalışacak abi çatır çatır
  • quote:

Orjinalden alıntı: bartentein

Yok %50 ye ayarla falan filan taktımı çalışacak abi çatır çatır

Asus Glaciator ve Palit Sonic veya Super modellerinde ayar yapmana gerek yok. Asus da fan hızı sabit ve yeterli. Palitte ise sıcaklığa göre otomatik artıyor.

8800GT alacaklara 1gb bellekli olan modeli öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

8600gt kart olsa tamamda .Henüz o statüde incelenmiyor...

Bişey demeyecektim ama tutamadım kendimi...kesinlikle tartışma oluşsun diye yazmıyorum ama bu kartlarlada oyunlar oynanıyor...yani elinizde üst segment bir kart olunca böyle orta ve orta alt seviye kartları aşağılamak yersiz...Herkes bütçesine göre kart alır ve mamnuniyeti bu yöndedir...Bu tarz konuşmalar bence yersiz ve çocukça...
  • sparkle calibre al ısı sorunun olmasın ister 8800 ister 8600 ister 8500
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.