Bildirim
8800gt ile crysis film gibi oyun 129 tane oyun ici resim eklendi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir - 7 Masaüstü

Giriş
-
2900 xt test sistemi
Vısta ultımate 32 bıt
X6800 3.6 GHZ
2900 XT 830_1030
8800 gt test sistemi
vista ultimate 32 bit english
e4300 @ 3.2 ghz
8800 gt 720/1728/999
oyun ayarlari
1280 pixel hepsi high 4x aa
save dosyalari
http://rapid+share.com/files/68927821/saves.rar
mybka abimizin verdigi 2900 xt resimleri
http://rapid+share.com/files/68883388/crysis.rar.html
8800 gt
2900 xt
8800 gt
2900 xt
8800 gt
2900 xt
8800 gt
2900 xt
8800 gt
2900 xt
8800 gt
2900 xt
8800 gt
2900 xt
8800 gt
2900 xt
8800 gt
2900 xt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 12 Kasım 2007; 22:15:03 >
-
hadi bakalım kolay gelsin
bende bendekiler ile bi kıyaslama yapayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiDNiGhTKiSs -- 11 Kasım 2007; 3:19:22 > -
quote:
Orjinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs
hadi bakalım kolay gelsin
bende bendekiler ile bi kıyaslama yapayım
valla hocam az sonra belirli save dosyalarindan save alarak da koyucam
sanada atayim ozelden linki -
Sonuçlar çok iyi. AA bence bu oyunda gereksiz. En azından yaşattığı performans kaybına değecek bir şey sunmuyor. Zaten nesnelerde diğer oyunlar gibi çok tırtık yok. Dokulamalar çok kaliteli.
AA yı kapatıp, en çok kasan sahnelerin birinden SS verebilir misin? Bir de şu Very High ayarları XP için çıkartma şansın varsa, o ayarda da AA açmadan test yapabilirsen çok iyi olur. Bakalım o zaman ne yapıyor bu yeni efsane adayı 8800GT -
quote:
Orjinalden alıntı: marstazaman
Sonuçlar çok iyi. AA bence bu oyunda gereksiz. En azından yaşattığı performans kaybına değecek bir şey sunmuyor. Zaten nesnelerde diğer oyunlar gibi çok tırtık yok. Dokulamalar çok kaliteli.
AA yı kapatıp, en çok kasan sahnelerin birinden SS verebilir misin? Bir de şu Very High ayarları XP için çıkartma şansın varsa, o ayarda da AA açmadan test yapabilirsen çok iyi olur. Bakalım o zaman ne yapıyor bu yeni efsane adayı 8800GT
ya soyle diyim aa kapayinca fps ler oldukca iyilesiyor ve 30+ olan oynanabilir duzeyin altina dusmuyor diyebilirim hemen hemen
-
quote:
Orjinalden alıntı: CeOfFuture
quote:
Orjinalden alıntı: marstazaman
AA yı kapatıp, en çok kasan sahnelerin birinden SS verebilir misin? Bir de şu Very High ayarları XP için çıkartma şansın varsa, o ayarda da AA açmadan test yapabilirsen çok iyi olur. Bakalım o zaman ne yapıyor bu yeni efsane adayı 8800GT
ya soyle diyim aa kapayinca fps ler oldukca iyilesiyor ve 30+ olan oynanabilir duzeyin altina dusmuyor diyebilirim hemen hemen
Teşekkürler...
Zaten kendi 1950GT imden biliyorum, AA açılınca oyun oynanmaz hale geliyordu...
Peki Very High da söylediğim gibi test etme şansın var mı? Çünkü görüntü kalitesi High'dan Very High'a geçtiğinde özellikle ışıklandırmalar hususunda ciddi anlamda bir görsel zenginlik oluşuyor. Acaba o ayarlarda bu kart ne yapar merak ediyorum...
-
-
gerçekten çok iyi 3d mark.
demkki 3.6 ghz de çalışan quad core filan olsa coşacak. -
-
-
Crysis in save dosyasını paylaşabilirsen herkes aynı yerden ss verebilir. -
-
CPU PUANI İşlemci ile alakalı Karşılaştırma için birde sm3.0 scorelerini karşılaştıralım
EXPANDER: 2900PRO SM3.0 SCORE: 6025
CeOfFuture: 8800GT SM3.0 SCORE: 5839
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 11 Kasım 2007; 11:14:09 > -
Hocam neden her oyun için ayrı konu açma ihtiyacı duyuyorsun hepsini tek bir başlık altında toplamaya ne dersin ? 8800GT ile "a oyunu testim ,b oyunu testim, saat hızları arttırımı konusu, coyunu testi diye" konular açmak hem meraklısı için ayrı ayrı konu arama zorunluluğu ortaya çıkaracaktır hemde ekran kartı dışında merakı olanlar için forumun daha zor gezilmesinine sebep olacaktır. Bunun önüne geçmek için "GeForce 8800GT İncelemem ve Oyun Testlerim" gibi bir konu açıp sürekli onun güncellenmesi daha sağlıklı olacaktır.
Örnek çalışma;
http://forum.donanimhaber.com/m_18964049/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 11 Kasım 2007; 11:23:03 >
-
CeOfFuture
oyunlarda sorun oluyo belli bir zaman sora.senin yaptığın gibi oc yi biraz düşük tutmak lazım
sonra oyunlar takılıyo falan filan
ama 3d mark da sorun olmuyo
istersen 730\1836\2106(benim değerler) 3d mark yapabilirsin
ama iş oyunlara geldiğinde 1sa içinde(belki daha düşük) cortlama oluyo -
quote:
Orjinalden alıntı: EXPANDER
3dmark2006 karşılaştırma için 1 ss
3dmark2006:14513
Yaw 3dmarkın hiç bir değeri yok. İşlemcinin GHZ ve ekran kartinin saat hizlari ne kadar yüksekse o kadar fazla puan aliniyor. Zİra GTX.XT ve GT yi kullanma firsati buldum. sirayla GTX default maximum 11600 Xt maximum 11500 ve GT de maximum 11700 puan aldi. Ekran kartlari hariç butun sistem aynıydı. Burdaki siralamaya gore 1.GT 2.GTX 3.XT olur. Yalnız aradaki fark o kadar az ki bu farklarin gozle gorulmemesi lazim. Tabi bu 3dmark06 ya gore. Ama yukardaki bir arkadaşimiz XT ile denemiş. Meşur kel arkadaşin kafasi 25 fps almiş. GT ise 35 FPS GTX i gormedim fakat DEfault GT crysiste hep GTX in gerisinde kaldiğini gordum 3-5 fps kadar. Yanı oyunlardaki testlerde 1.GTX 2.GT 3.XT sirayla olmasi lazim. VE 3dmark06 da AA kapalı olrak yapiliyor test oda ayri konu. Eğer hangi ekran kart iyi sorusuna yanıt ariyorsanız. İLk once oyun testlerine bakın. 3dmark06 testi yapmak istiyorsanızda AA açip sıkan sonuctan CPU puanını cıkartin. CPU puanını cıkartin dememin sebebi ise Hangi ekran kartinin iyi olduğunu bulabilmek içindir. Son olarakta ekran karti alacak olan arkadaslara oyun testlerinde gordgunuz -3-5 fps lik oynamalara aldirmayin. Bu tür farklari gozle gormenız olanaksız. Yani crysis te GTX GT y 2 fps ile geçiyor diye GTX e en ucuz 750 lira vermek mi mantıklıdır. yoka benım gibi GT ye370 lira vermek mi mantıklıdır. Mantıklı olanı sız biliyorsunuz:D
-
crysis performansı tatmin etmedi beni gtx ve ultra çok daha performanslı(min fps gt de 18 lere gelirken gtx te 20+ oluyor ama oynanabirlirliğe etkisi büyük olur kanısındayım) bu oyunda kıl oldum bütün oyunlarda oc ile gtx geçsede crysis te neden böyle anlayamadım -
@hasan1986 8800gt ile 2900pro nun cpu skore'larını çıkarsak dahi sm3 skor'larına bakarsak 2900pro önde
2900PRO SM3.0 SCORE: 6025
8800GT SM3.0 SCORE: 5839
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 11 Kasım 2007; 11:21:16 > -
quote:
Orjinalden alıntı: hastrombol
crysis performansı tatmin etmedi beni gtx ve ultra çok daha performanslı(min fps gt de 18 lere gelirken gtx te 20+ oluyor ama oynanabirlirliğe etkisi büyük olur kanısındayım) bu oyunda kıl oldum bütün oyunlarda oc ile gtx geçsede crysis te neden böyle anlayamadım
Arkadaşim sende 3*5 fps nın peşine düşenlerdensın sanırımBElkide ekran karti almayi planliyorsun. Eğer GT nın sana yeterlı gelmediğini düşünüyorsan OC li modellerden birini al default GTX cok raht gecektir.
Benzer içerikler
- gigabyte garanti sorgulama
- gürcistan ekran kartı fiyatları
- ssao nedir
- ekran kartı önerisi
- gpu hotspot nedir
- ekran kartı öğrenme
- gpu ekran kartı mıdır
- rx 9060 xt
- dlaa nedir
- rtx 4080 ti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X