Şimdi Ara

8800gt calibre aldım. bılgısayar kıtlenıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dun xfx 7600gt xxx kartımı sattım drıverlerı kaldırmayı unuttum soktum kartı

neyse aksam 8800 u taktım 7600 drıverlerı ıle calısmadı halıyle. everest programı baslangıcta acılıyor kartın kac derecede oldugunu gosterıyordu.

sonra pc kastı cok asırı kasıldı. %56 cpu kullanımı gozuktugu halde hıc bısey yapılmıyodu.

reset attım acıldı 7600gt nın drıverlerı kaldırdım kullanım cd sı ıle 8800 u yukledım.yıne kıtlendı daha sonra nvdıanın guncel drıverını cektım. oncekı drıverı kaldırmadan yukledım guncel drıverı. bı uyarı cıktı hıc bakamdan "yes too all" dedım gectım

1)sımdı kartın ısını gostermıyor
    2)fana mudahale edılmıyor
    3)arada kıtlıyor yıne

bı ara yıne resetledım makınayı.acılınca ısıyı gosterıyodu ve fana mudahele edılıyordu.yıne kıtledı yenıden baslat dedım. bu acılısta yıne ısı gostermıyor,fana mudahale edılmıyor

edit:

bilgisayarın parcalarını yazayım yardımcı olur belkı

bıostar TA770 A2+
    x2 4800 ıslemcı
    3 gb ddr2 667 mhz kıngston
    coolermaster extrem 430 watt

kasa sogutması cok ıyı.ısı problemı degıl yanı. once 12 cm fan,arkada 12 cm fan yan kapakta 80 cm ve 12cm yuksek devırlı fan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *AXI* -- 12 Eylül 2008; 14:17:00 >

• driver clenear.net isimli programla nvidia sürücülerini bir temizlettir. sonra indirdiğin driver ı kurarak bir dene. olmazsa format atmanda sakınca yoksa format
  • bence idrek format çek .genede sorun çıkarabilir temizleme yapsanda driveri
  • psu yetmiyor olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

driver clenear.net isimli programla nvidia sürücülerini bir temizlettir. sonra indirdiğin driver ı kurarak bir dene. olmazsa format atmanda sakınca yoksa format

dedgın programı denıycem eve gıdınce

format atmak zor gelıyo sımdı.vakıtte yok zaten.aksamları 1-2 saat oturabılıyom pc basına

psu yetmeme ıhtımalı var mı

psu bu: 3 aylık daha http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29002

• banada psu gibi geldi ama bir formatlayıp tekrar yüklersen sorun çözülebilir haa eğer başka psu ile denersen (daha güçlü) ve gene donma yapıyorsa ekran kartında problem olabilir
  • daha once hd 3850 kullanıyordum hıc sorun cıkartmamıstı psu

aralarında kac watt olcak kı 8800gt ıle 3850 nın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla bende de calibre var.. sanırım o sorun kartın lcd ekranından kaynaklanıyor.. onu bi çıkar bir de öyle dene.. yane komple sökmeye gerek yok.. orda bi kablo var onu çıkarman yeterli...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.