Şimdi Ara

8800 gt ve 22 '' lcd kullananlar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iddadan elime nakit para geçti avanta :D ekran kartı alıcam soru belki klasik olcak ama şu an samsung 22'' lcd de 6600 gt kulanıyorum malum cok zor oluyor 8800 gt yi 22'' te 1680/1050 kullanan varmı bu çözünürlükte mesala cod4 multi player için söylüyorum aa gölgeler ışıklar falan herşeyi açıp akıcı bir şekilde oynayabiliyormuyuz yoksa bazı ayarlarda kısıtlama gerekiyormu birde kasam asus ta250 üzerinde 350 wattlık ps var sanırım bu kaldırmaz buna ağmen kulanmaya kalkarsam sisteme ciddi zarar verrimi yoksa yük altında res mi atar .

• 8800gt nin 1gb lık modellerine bakabilirsin fiyatlarıda bildiğim kadarıyla ucuzladı palitin 1gb lık modeli var o seni tatminkar eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: isk0rpit

Arkadaşlar iddadan elime nakit para geçti avanta :D ekran kartı alıcam soru belki klasik olcak ama şu an samsung 22'' lcd de 6600 gt kulanıyorum malum cok zor oluyor 8800 gt yi 22'' te 1680/1050 kullanan varmı bu çözünürlükte mesala cod4 multi player için söylüyorum aa gölgeler ışıklar falan herşeyi açıp akıcı bir şekilde oynayabiliyormuyuz yoksa bazı ayarlarda kısıtlama gerekiyormu birde kasam asus ta250 üzerinde 350 wattlık ps var sanırım bu kaldırmaz buna ağmen kulanmaya kalkarsam sisteme ciddi zarar verrimi yoksa yük altında res mi atar .

kardeş imzamdaki sistemi kullanıyorum 1680x1050 cözünürlükte bütün oyunlaru full ayarlarda oynuyorum hiç bi sorun yok gayet akıcı bi şekilde oynayabiliyosun ama güç kaynağı yetersiz gelebilir

• 1 gb 8800gt almalısın. Asla tıkanmaz. Rahatça oynarsın saatlerce.
  • Ben 20" ile kullandım palit 8800gt sonic ki zaten 22 ile çözünürlükleri aynı.Yeni oyunların çoğunda widescreen desteği var ve kartta güçlü sorun yaratmamıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Comaa

quote:

Arkadaşlar iddadan elime nakit para geçti avanta :D ekran kartı alıcam soru belki klasik olcak ama şu an samsung 22'' lcd de 6600 gt kulanıyorum malum cok zor oluyor 8800 gt yi 22'' te 1680/1050 kullanan varmı bu çözünürlükte mesala cod4 multi player için söylüyorum aa gölgeler ışıklar falan herşeyi açıp akıcı bir şekilde oynayabiliyormuyuz yoksa bazı ayarlarda kısıtlama gerekiyormu birde kasam asus ta250 üzerinde 350 wattlık ps var sanırım bu kaldırmaz buna ağmen kulanmaya kalkarsam sisteme ciddi zarar verrimi yoksa yük altında res mi atar .

kardeş imzamdaki sistemi kullanıyorum 1680x1050 cözünürlükte bütün oyunlaru full ayarlarda oynuyorum hiç bi sorun yok gayet akıcı bi şekilde oynayabiliyosun ama güç kaynağı yetersiz gelebilir

Crysis de dahil mi full ayarlara.

• quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Orjinalden alıntı: Comaa

quote:

Crysis de dahil mi full ayarlara.

evet kardeş crysis 1680x1050 bütün ayarlar full 35 fps den aşağıya inmiyodu bide ben ekran kartı ve işlemciyi standart hızlarında kullanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Comaa Crysis oyununu xp'i de mi yoksa vistada'mı o dediğin çözünürlükde oynuyorsun.Çünkü ben benim imzada yer alan ssitemde oyunu vistada o çözünürlükle oynıyamıyorumda
  • hd3870 çok uygun fiyata bulabilirsin..
  • Comaa

• quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Comaa

testler biraz eski ati 8.3 driverlarla performansını artırarak 8800gt yi yakaladı nvidia dada yeni driverlar kullanıma sunuldu yani bi kaç fps iyileşme söz konusu her iki cephedede
  • 1GB GT bulursan al, ama ben 512MB GT ile 1680'de oynuyordum Crysis'in bazi yerleri haric pek sorun olmuyordu.
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50495 SPARKLE NVIDIA GEFORCE Calibre P888+ 8800GT 512MB 256BIT

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50494 SPARKLE NVIDIA GEFORCE 8800GT 1GB 256BIT

Kart olarak bu ikisi arasında kaldım ikisinden birini alıcam hepsi buradadan değil göstermek için link verdim 1 gb olan modelin testlerine baktım pek faydası yok gibi o kadar fark vermeye çünkü psu yetersiz gelcek onuda higpower 560 wat alıcam.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd71376 HIGH POWER 560W POWERSUPPLY HPC-560-A12C

ati düşünmüyorum atinin kartları teknik olarak çok iyi 9800 pro ve 1950 pro 2 efsane kartı vardı dillere destan nvidianın en cok başıı ağrıtan kartlardı ama driver yüzünden sadece driver yüzünden ati almıyorum ne hikmetse kendine adam gibi driver yapmadı hala üstelik başka sacmalıklarl katmış driverlarına arkadasım 2600 xt turbo aldı saphir marka pc den ses cıkmaz oldu ekran kartı üzerindeki ses çıkışı allabullak etmiş 3 günde zor yaptı bi de driver kurarken bişelar daha kuruyor neyse yazılımsal sorunlar yüzünden atiden uzak duruyorum.

Cevaplar için teşekkürler elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 13 Nisan 2008; 0:13:31 >

• 1680x1050'de 35'in altına düşmüyor, demek. Ne kartmış bu 8800 GT.

---------------

8800 GT alınacaksa, tercih 1024 MB modellerden yana olmalı. Ucuzlardan kapın bir tane.

Testlerden anlayamazsınız getirisini. Testlerde kullanılan gösterimlerde grafik belleği kullanımı düşük oluyor veya 512 MB bellekli sürümün son anda yaşadığı bir yavaşlık, ortalamayı fazla etkileyemiyor.

Yalnız, bağlantıdaki pahalı biraz. Aynısı, daha ucuza bulunabilir.

Meselâ:

http://www.hiteknoloji.com/index.php?do=catalog/product&pid=15468

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Nisan 2008; 0:29:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Comaa

kardeş bende sadece aa4x onlar acık değil diğer ayarları yüksek
  • Hâlâ 35'in altına düşmediğini iddia ediyorsunuz yani?

1680x1050 - 0x AA - 0x AF - "yüksek"("en yüksek" değil) ile 35'in altına düşmediğini söylüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Nisan 2008; 2:04:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Hâlâ 35'in altına düşmediğini iddia ediyorsunuz yani?

1680x1050 - 0x AA - 0x AF - "yüksek"("en yüksek" değil) ile 35'in altına düşmediğini söylüyorsunuz?

Hemde standart hızlarda kullanıyor GT sini.
  • Kartın üstünde "S" var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Kartın üstünde "S" var mı acaba?

Olmaz mı bea Sparkle kullanıyo o.

• crysis 1680x1050 bütün ayarlar full
    bırak fsb yi adamı haraket ettirmek için vinç lazım yürümüyo bile.
    oyunu daha yeni kapattım,
    sistemide daha bugun hazırladım ekran kartı msi 8800gt oc
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.