Şimdi Ara

88 PUAN ILE ATANABILIRMIYIM? (ORTAÖĞRETİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kpssde puanim 88kusur ve yaklaşık 10k kusur siralamam var.Anadolu öğretmen lisesi mezunuyum.Ehliyet sertifika vs yok.Ama bilgisayardan iyi anlarim ve ehliyete başvurdum.Suan üniversite okuyorum.Okurken calismak istiyorum.Calisip kendi ayaklarimin ustunde durmak istiyorum.Yani yapim gereği çalışmayı seviyorum.Bu puan veya siralamayla nerelere atanabilirim?Hizmetli kaloriferci gibi meslekleri yapabileceğimi sanmıyorum.Il kurum farketmez.Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asgardlı Thor -- 26 Aralık 2016; 14:06:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meslek lisesi mezunuyum bu puanlarla nereye atanırım acep

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende anadolu ogretmen lisesi mezunuyum hocam.bana pek bi kadro acilmamis galiba yani ben bulamadım.

• 88 puanla atanamıyorsan bırakalım kimse girmesin
  • Ryad Boudebouz kullanıcısına yanıt
    Hocam bakiyorum hep hizmetli kaloriferci ve sofor kadrosu acmislar.zaten bende ehliyet yok sofor kadrolari gitti.hizmetli kaloriferci gibi isleri de ben beceremem.Yani bana uyan sadece 2 yer var.Erzurum Ataturk üniversitesi memurluk ve ercis belediyesi zabita memurluğu.
    Erzurum Atatürk Üniversitesinde memurluk gelse cok isime yarar.bolumumun oradaki 2.öğretimine gecer.calisirken okurum.ama 4 tane yer acmislar.insan düşünüyor.

• Bu sene en çok giren sayısı var ve bi o kadar alım en düşük olduğu dönem hayırlısı olsun zor

• Atanırsın senide sözlü mülakatta elerler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KutsalBakire kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?

• Okitov kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam hayirlisi olsun.Erzurum Atatürk Üniversitesinde olursa bana tam uyar ama dediğiniz gibi hayirlisi olsun.

• Asgardlı Thor A kullanıcısına yanıt
    AKgezen değilseniz atanamazsınız hocam net

• KutsalBakire kullanıcısına yanıt
    Uyesi vs deilim ama güvenlik sorusturmasindan sorun çıkmaz.Dediginiz gibi uyesi deilsem hemen bu sebeple eleyeceklerini sanmam.Biraz abarttığınizi düşünüyorum hocam.Tabiki de herhangi bir terör örgütuyle bagi olanlari elerler.Onun dışındakileri hakediyorsa alacaklarini düşünüyorum.Torpil olacaktır bu heryerde vardir bunu inkar edemeyiz ama hepten torpil olacağını sanmam.

• Bende ortaöğretimden girdim 77,8 aldım. Çok umutlu değilim elbette ama bu tercihlerde seçim yapabileceğimiz hiç bir şey yok. Tercihler haricinde kurumlar alım yapıyormu yıl içerisinde. Onun duyuruları nerden yapılıyor?
  • Liseyi bitirdiğim dönemde 84 almıştım tutan şeyler sadece bekçilik hademelik ve kalorifer bakımcılığıydı.Kalorifer bakımcılığı için belge istiyolard bide şuanki durum nedir bilmiyorum ama pek parlak değil gibi..

• lise mezunu olarak masa başı iş felan beklemiyosunuzdur umarım. bende 2 sene öncekine denemek için girip 86 almıştım öyle boşa gitti.

ama sana tavsiyem kurum ilanlarını kovala, katiplik vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asgardlı Thor

Hocam bakiyorum hep hizmetli kaloriferci ve sofor kadrosu acmislar.zaten bende ehliyet yok sofor kadrolari gitti.hizmetli kaloriferci gibi isleri de ben beceremem.Yani bana uyan sadece 2 yer var.Erzurum Ataturk üniversitesi memurluk ve ercis belediyesi zabita memurluğu.
    Erzurum Atatürk Üniversitesinde memurluk gelse cok isime yarar.bolumumun oradaki 2.öğretimine gecer.calisirken okurum.ama 4 tane yer acmislar.insan düşünüyor.

Alım listesine nerden bakıyoruz
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Aiste tercih yaparken liste çıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.