Şimdi Ara

8600GT MSI & PALIT & LEADTEK Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat olarak çok yakın olan hangi markayı almak gerekir gelçi msi katı kondansator kullandığı içi bir avantaj ve soğutma sistemi daha iyi görünüyor ama siz ne düşünüyorsunuz veya 8600gt serisinde başka bir alternatif marka ne olabilir? saygılar...

NX8600GT-T2D256E-OC

Palit 8600GT Sonic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf_30 -- 4 Mayıs 2007; 12:45:49 >

• Tabii Ki Palit 8600 GT Sonic. Zaten Farkı Resimlerden de Görebilirsin. Palitin Devasa Fanı Hem OC İçin Altyapı Sağlıyor Hem de Isınma Ve Gürültü Sorunu Oluşturmuyor. Gerçekten Palit, Sonic Serisiyle Daha Çok İş Yapacak..
  • yanlız msı yıda yabana atmamak lazım bence çünkü rx9550 nin oc kapasitesi dillere destandı.gerçekten kaliteli malzeme kullanıyor msı.gene benzer bir durum olursa bu kart tadından yenmez bence
  • Birde aynı fiyata Leadtek 8600Gt çıkarmış (PX8600 GT TDH) 540 1400 ram hızı 200mhz gaha düşük ama işçilik tartışmasız 10 numara Leadtek alıp Overclock yapmak daha mantıklı olabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf_30 -- 4 Mayıs 2007; 12:42:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmostwantedx

Tabii Ki Palit 8600 GT Sonic. Zaten Farkı Resimlerden de Görebilirsin. Palitin Devasa Fanı Hem OC İçin Altyapı Sağlıyor Hem de Isınma Ve Gürültü Sorunu Oluşturmuyor. Gerçekten Palit, Sonic Serisiyle Daha Çok İş Yapacak..

Ama fanın ramlere bir faydası olmuyor bu bir dezavantaj görünüyor.
  • Bir zamanlar msi neo2 anakart ımda sata sorunları yaşadıktan sonra msi dan çok soğudum palit te bana pek güven vermiyor.
    Bana kalırda gönüm hep leadtek ten yana adamlar kaliteli pcb soğutma yani sağlam kart yapıyor soğutucunun büyük ve ram leri soğutması güzel o.c ile iyi performan verir diye düşünüyorum am ram lerin kaç ns olduğunu bilmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 4 Mayıs 2007; 12:56:00 >
  • palit ve leadtek arasında tercih yapabilirsin ama palit in sonic modeleri hep iyi çıkmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PALIT - 8800GT SUPER+1GB
    17 yıl önce açıldı
    Xfx 7600 gt Agp
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikiside güzel ama palit biraz o/c li geliyo tercih senin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.