< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
8500 tl asgari ucrette Boun Isletme mezunu baslangic maasi ne kadardir (2. sayfa)
-
-
bilginiz var mi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavuk döneri eklemedim hocam benim hatam
Nerede çalıştığına göre değişir , tr deki şirketlerde 25 30 alırdır eğer Yurtdışına kapağı attıysa ve ünidede işletme harici başka kazanımlarda edindiyse alır baya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece diplomaya para ödendiğini sanan gençlik...
-
Kurumsal sirketler diplomaya cok onem veriyor.Isi de sana kendi ogretiyor cogu.
İstisnai durumlarda bence 15 bin civarı alır. Çok büyük ve kurumsal şirketler minimum beyaz yaka maaşı uygulayacağı için bu rakamı görür bence. Bunun dışında 10 bin civarında gezebilir. Kimse diplomana sebep gel yarın başla demez
bi tanıdık istanbulda bi özel bankada bilmem ne olarak 30 küsürden başladı geçen asgari ücrette,16 ya da 18 maaş alıyordu toplamda diye biliyorum.bir de bayramlarda falan da alıyordu ekstradan maaş
10bin zaten asgari ücretle eş hocam bu kadar da verilmez
-
Çok uzun yıllar boyunca ülkemizin en büyük kurumsal şirketlerinde çalışmış biri olarak sadece şunları söyleyeyim; o bahsettiğin şirketler öncelikle karaktere, zekaya ve bilgiye para ödüyor, içi boş diplomalara değil.
Eğer iyi bir karakter, zeka ve bilgiye sahipsen, o diploma sana bir artı katar fakat tersi durumda evinin duvarında sahibiyle birlikte boş boş yatar.
Diğer bir konu "sana kendi öğretiyor çoğu..." bu düşünceden çıkıp, araştırıp öğrenen ve öğreten olman lazım ki iyi yerlere gelebilesin.
-
hocam siz de maaş aralığı verseniz buradaki gençler merak ediyorlar tek odak noktası maaş olmasa da yine meslek seçiminde günümüz koşullarında önemli yer ediniyor
şu anki zamanda (zamlı hali olarak) başlangıç olarak şu aralıklarda ileri seviyede şu aralıkta alırlar gibisinden
-
Bu noktada kurumsal ve karakterli kurumsal şirketler olarak ayırmak lazım; tüm kurumsal şirketlerde mesleğinize göre başlangıç maaşları alırsınız. Bu maaşlar kurumsal şirketlerde asgari ücrete çok yakın olurken karakterli olarak nitelediğim kurumsal şirketlerde asgari ücretten 30-50% dolaylarında daha yukarıda olur ama daha fazlasını beklemek hayalden öteye gitmiyor; hiçbir şirket kısa vadede sağlayabileceğiniz katma değerden fazlasını size ödemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßekir -- 26 Şubat 2023; 19:6:27 > -
Ortalama 18/20
Boğaziçi mezunu mu
evet hocam
Kral sen sana gore cok para kazanacak mevkiler icin konusmussun.
Benim kastettigim sey bolge muduru olmak felan.
(parasini kucumsemiyorum bence iyi kazaniyorlar)
Müfettiş yardımcısı olarak başlamıştır o zaman
Üniversite sıralamasına göre maaş alındığını söyleyenleri görünce gülüyorum
88 saat nöbet az mı hemşirenin çalışma saati ve işin zorluğu ile işletme mezununki bir mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
o konuda haklısın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X