Suanda 85 civari tyt var genelde fenden kaciyor en son 80 net yaptigimda 4 net fen vardi sayisal olmama ragmen hic tekrar etmedigimden unutmusum. Ayt kisminda bs 5+1 ilk deneme 50 gelmisti muhtelemen 45-50 arasindadir. Konularda matta turevin yarisi integral dizi kaldi. Fizik modern fizigin yarisi bide elektrik kaldi ama diger konularimu ustun koru gectigimden elektrigi eleyip diger konulara calisacagim kalan zamanda. Kimya'da elektrik + organik kaldi denilebilir. Biyoda bitki + 4 sistem var. Bu netlerde olan kisilerin sinav net hedefi nedir veya siralama hedefleriniz neler? bende ona gore kafamda plan yapmayi dusunuyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
85 TYT 45-50 AYT POTANSIYEL SINAV NETI

-
-
10 birim ilerlesen sinav stresi seni 8 birim geri aticak zaten. Simdiki netlerine 3-5 koy o kadar iste
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinav stresi yok
Simdi olmuyo zaten girince o el titremesini yasayinca Johan'i hatirlarsin
İşte bu iyiydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynen sinav stresi olursa o masada direk sen aklima gelirsin ztn .ddd
Senin sonunu iyi gormuyorum. 40-45 ayt basari olur bu kafayla. Mezun senende basarilar
Ne boş adamsın
(Yazmasaydim içim rahat etmeyecekti)
Kanka şöyle yazma insanlara bence. Biraz haddini aşıyor gibi geliyor bana, stres yapmayacağını düşünüyor tamam bu tecrübesizlikten lakin şu mesajında aşağılıyorsun. Yapma. İyi çalışmalar.
-
Seninle hemen hemen aynı durumdayız ben de 75-80 tyt 40-45 ayt yapıyorum hedefim 15-20 k yapmak ama olmayacak gibi, doğrusunu söylemek gerekirse mezunluğu düşünmeye başladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuparaFanı -- 5 Mayıs 2021; 20:7:23 >
Kanka sakın Johan'a boş deme yamulursun adamın icraatlarını bir bilsen .....
İkisine de +10 eklersın babus tam gaz devam
Hahahahaahaha bunu imzama eklicem artik yoksa herkes ayni mesajdan prim kasiyor. Ya parasini verin aldiginiz şukularin ya da eklerim imzama
Para komidinin üstünde datlum
mezunlugu gorduysen siralamayida soyle de ona gore bolum bakayim
Konu eksiklerini acilen bitir derim seri denemelere geç ben yerinde olsam 15-20 gün neredeyse full ayt calisirim konuları bitiririm zaten 60 lara yaklasirsin hatta geçersin eksigin çok ama çok calisman lazim
90-110k
Neden almadın sana bırakmıştır onu johan abim
kanka sen başarısızsın diye neden herkesi aşağıya çekmeye çalışıyorsun anlamadım
En Beğenilen Yanıtlar

Ne boş adamsın
(Yazmasaydim içim rahat etmeyecekti) |
Benzer içerikler
- ayt kimya kaynak önerileri
- savunma sanayi maaşları
- kontrol ve otomasyon mühendisliği
- boşa okunan bölümler
- ortodontist maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X