Şimdi Ara

85 Terörist Öldürüldü -- AJansDH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 85'e yükseldi.

Kazan Vadisi'nde Kavaklı kampından oldukları tahmin edilen terörist gruba operasyon başlatılmıştı. 2 gündür süren operasyonlarda etkisizi hale getirilen terörist sayısı 85 oldu.

• Ben sabah karayılan yakalandı diye haber okumuştum.
  • İnşallah dogrudur birazdan tskda dogrular heralde osman paşanın rekoru 6 gün 450 teröristti 3 gün 85 terörist oldu bakalım 450-500ü ne zaman bulcaklar
  •  85 Terörist Öldürüldü -- AJansDH

jet edit: gaz almak amacıyla operasyon yapıldığını düşünüyorum ss yanlış anlaşılmasın işin makara tarafı o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beat maker -- 22 Ekim 2011; 22:12:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capire

İnşallah dogrudur birazdan tskda dogrular heralde osman paşanın rekoru 6 gün 450 teröristti 3 gün 85 terörist oldu bakalım 450-500ü ne zaman bulcaklar

Osman Paşa az bile yapmış.
  • quote:

İnşallah dogrudur birazdan tskda dogrular heralde osman paşanın rekoru 6 gün 450 teröristti 3 gün 85 terörist oldu bakalım 450-500ü ne zaman bulcaklar

PAŞA 3000 askerle sanırsam...
  • Ne yaparlarsa yapsınlar ister 1 günde 1000 terörist öldürsünler o Şehit yakınlarının acısı dinmeyecek.allah rahmet eylesin hepsine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

quote:

Adam 2 senede 8000 adam indirdi 3000 kişiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

quote:

Adam 2 senede 8000 adam indirdi 3000 kişiyle

93x Combo + Strategic Points

• bence daha fazla hangi haberciye baksak öyle diyolar devlet az söylüyo gibi geliyo bana hava harekatında 150 kisi dendi bizim dısımızda herkes 500 diyodu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.