Şimdi Ara

8320 r9 280x sorun çıkarırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni sistem topluyordum geçen hafta karta sorun çıktı alamadım şimdide 280x olayı çıktı kafam karıştı gerçi stokta yok ama işlemci amd alıcam intelin fiyatı çok uçuk sizce sorun çıkarır mı 280x e 8320 8350 mi almalıyım yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: dante87

yeni sistem topluyordum geçen hafta karta sorun çıktı alamadım şimdide 280x olayı çıktı kafam karıştı gerçi stokta yok ama işlemci amd alıcam intelin fiyatı çok uçuk sizce sorun çıkarır mı 280x e 8320 8350 mi almalıyım yoksa

Hayır sorun çıkarmaz crossfire yapmadığınız sürece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuKaMa kullanıcısına yanıt
    sağol yapmam zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante87

sağol yapmam zaten

İşlemciyi biraz gıdıklasanız daha iyi olur.
  • dante87 kullanıcısına yanıt
    Hayır çıkarmaz İşlemcinize biraz overclock yaparsanız daha iyi performans alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 26 Kasım 2013; 13:12:56 >
  • ne kadar mesela ?
  • dante87 kullanıcısına yanıt
    Stok hali bile yeterli gelebilir Ama daha garanti olması için ve de sisteminizden daha iyi performans alabilmeniz için bunu söyledim 500 mhz kadar yani fx 8350 seviyesine getirmekten bahsediyorum Zaten amd işlemci alanlar genelde overclock yaparlar veya aldıklarında yapmaları gerektiğini bilirler Bunu darboğaz kaynaklı söylemiyorum Amd işlemcilerin tek çekirdek performansı düşük olduğu için işlemciye hız aşırtma uygulanarak işlemci çalışma frekansı arttırılır Çünkü amd işlemciler min fps biraz düşük fps alıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gtx 750ti ekran gitme sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım sağolasın
  • ben o işlemciyle r9 290 kullanıyorum sıkıntı yapmıyor işlemciyi 4 e cektim okadar fazlasına gerek bile yok
  • Sikinti cikarmaz. En az 4.0 ghz'e cekin bence daha rahat kullabilirsiniz. Ama fazladan voltaj vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne sorunu kardeşim :D 6100 ile Titan kullananlar var. Lafını duymadınmı
  • Valla kardeşim bende fx 8150 ile gtx 660 ti kullanıyorum ama gpu kullanımı %95 ve üstü olmasına rağmen işlemci kartı doyuramadıgının kanaatindeyim.

İ5 3570k ve gtx 560 ile 1920x1080 çözünürlükte crysis 3 te 20 fps aldım ,

kendi fx 8150 ve gtx 660 ti ile 1280x1024 te 35 40 fps yi zor gördüm.

Kim ne derse desin amd işlemciler fiyasko.Hem intelin 2 katı güç tüketiyo,söz konusu performans olunca yerlerde sürünüyor.İntel fanboyu filan değilim neyse onu söylüyorum.İntel fanboyu olsam amd almazdım.

Ama şukadarını söylüyorum AMD işlemci pişmanlıktır. ( ısınması,güç tüketimi , çekirdek performansı vs ) o.c iyi oluyor ama çektiği enerjinin haddi hesabı yok.
  • fx6300 iyi bir işlemcidir hocam neredeyse 2500k seviyesinde diyebilirim bütün amd işlemciler çok güç tüketmiyor örnek verdiğim işlemci 2500k dan daha az güç tüketiyor ve 6 çekirdek
  • Ne gibi bi sorunu vardıki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB_Batuhan07

Valla kardeşim bende fx 8150 ile gtx 660 ti kullanıyorum ama gpu kullanımı %95 ve üstü olmasına rağmen işlemci kartı doyuramadıgının kanaatindeyim.

Kim ne derse desin amd işlemciler fiyasko.Hem intelin 2 katı güç tüketiyo,söz konusu performans olunca yerlerde sürünüyor.İntel fanboyu filan değilim neyse onu söylüyorum.İntel fanboyu olsam amd almazdım.

Ama şukadarını söylüyorum AMD işlemci pişmanlıktır. ( ısınması,güç tüketimi , çekirdek performansı vs ) o.c iyi oluyor ama çektiği enerjinin haddi hesabı yok.

8150 = 6300 = i3-3220

• Islemci zaten turbo boost ile 4.0 in ustunde calismiyor mu? Niye oc gereksinki. Gerektigi yerde kendi kendini hizlandiriyor zaten..

• quote:

Valla kardeşim bende fx 8150 ile gtx 660 ti kullanıyorum ama gpu kullanımı %95 ve üstü olmasına rağmen işlemci kartı doyuramadıgının kanaatindeyim.

Gpu kullanımı %95 ise nasıl darboğaz yapıyor anlatır mısınız?
    Hem bir şey bilmeden AMD işlemciler fiyasko diyorsun, hem de İntel Fanboyu değilim diyorsun. Bu çok trajikomik olmadı mı?
    İ5 3570K ile 1080p'de 20 fps alıyorsun.
    Fx8150 ile de 1280'de 40 Fps alıyorsan,
    Fx 8150 ile 1080p'de, İ5 3570k'ya çok yakın FPS alırsın.
    Bu mu fiyasko?

Hadi 780,7990,690 gibi güçlü kartlara darboğaz dersen anlar ve hak veririm de, GTX 660Ti nedir arkadaş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Renal Tebüler Nekroz

quote:

Gpu kullanımı %95 ise nasıl darboğaz yapıyor anlatır mısınız?
    Hem bir şey bilmeden AMD işlemciler fiyasko diyorsun, hem de İntel Fanboyu değilim diyorsun. Bu çok trajikomik olmadı mı?
    İ5 3570K ile 1080p'de 20 fps alıyorsun.
    Fx8150 ile de 1280'de 40 Fps alıyorsan,
    Fx 8150 ile 1080p'de, İ5 3570k'ya çok yakın FPS alırsın.
    Bu mu fiyasko?

Hadi 780,7990,690 gibi güçlü kartlara darboğaz dersen anlar ve hak veririm de, GTX 660Ti nedir arkadaş?

Darboğaz yapıyor demiyorum , amd işlemci ekran kartını gerektiği gibi doyuramıyor diyorum.

EDİT : Ayrıca seninde bilmediğin bişey var , oda benim neyi bilip bilmediğim , laflarına dikkat et , mesaj sayıma bakıp bilgili , bilgisiz diyede yargılama.Etrafındaki duydugun bilgilerlede gelip bana laf salatası yapma.İntel fanboyu olsam gidipte amd almazdım.i5 2500k vardı 8150 yi aldıgım zamanda fiyat farkıda yok denicek kadar azdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night_Noise -- 28 Kasım 2013; 14:55:21 >

• fx 8320 ile darboğaz yaşayacağınız herhangi bir ekran kartı yok piyasada.. isterseniz gtx 780 ti ile bile kullanabilirsiniz..
  • Kimseyi mesaj sayısına göre yargılamıyorum.
    Genelleme yapıp AMD işlemci pişmanlıktır,fiyaskodur demen çok haksızlık olmamış mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.