Dünkü incehesap indiriminden 8300 e XFX 6600 SWFT210 modelini aldım fakat bugün ethereum çakıldıkça çakıldı 2400$ lara kadar düştü sanki kart piyasası ufaktan toplanacak gibi geliyor. Bir diğer mevzu da sonradan öğrendim AMD nasıl leş bir firmaysa koskoca kartlara PCIe x8 kısıtlaması getirmiş ve PCI 3.0-PCI 4.0 arasında bazı oyunlarda ciddi farklar oluşuyor. Özetle iade etsem acaba pişman olur muyum? bir kart için anakart değiştirmek de istemiyorum çok saçma geliyor + dediğim gibi ethereum un durumu da çok kritik... |
8300 TL ye XFX RX6600 ?
-
-
İçine sinmiyor ise gönder.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çoğu oyunda arada minimal fark olduğunu göreceksiniz. youtube'dan istediğiniz oyunların videolarına bir bakın derim. eğer hedeflediğiniz fps değerlerini alamıyorsa iade edersiniz.
-
Minimal farklar diyon da hocam AC valhalla da ortalama 5fps, death stranding de ortalama 8-9 fps, doom da 46 fps evet yanlış duymadın 46 fps oynuyor ve ileride doom gibi herhangi bir oyunda fark olmayacağının hiç bir garantisi yok.
AMD nasıl böyle saçma bir kısıtlamaya gitmiş akıl alır gibi değil.
-
Amd malın önde gideni, anakart sattıracak aklı sıra.
Mall.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ara anakart üreticileri X370-X470 gibi components kalitesi yüksek anakartlara bios update ile PCIe 4.0 vereceklerdi AMD kabul etmedi, sonra da reddit de AMD üst düzey yöneticilerinden biri böyle bir şey olursa kafa karışıklığı olur çok riskli tarzı şeyler söyledi
Hatta bazı anakartların bios menüsünde PCI 4.0 seçeneği vardı bios update ile onu da komple kaldırdılar artık bios menüsünde bile göremiyorsun. Maksat kullanıcı görüp de neden PCIe 4.0 yok demesin, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaya gerek yok...
-
Zamanında da A320 soket anakartla OC yapmıştı bir kullanıcı, hatta donanım arşivinin bir videosu var. Anakart üreticileri böyle şeyler yapabiliyor aslında ama dediğiniz gibi AMD izin vermiyor, çok garip.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X