profesyonel türkiye futbol ligiyle başlar herşey...yoksa 1924 amatör bilmem ne bilmem nesi saçma sapan şeyler...
quote:
Orjinalden alıntı: furkanfc
profesyonel türkiye futbol ligiyle başlar herşey...yoksa 1924 amatör bilmem ne bilmem nesi saçma sapan şeyler...
niyeki o günün standartlarıda oydu yarın lig değişse bi şekilde sallıyorum çapı büyüse günün standardı o olsa şimdiki şampiyonluklar sayılmıyacakmı
GS'nin 7-0 lık galibiyeti de amatör deyken o zaman??
quote:
Orjinalden alıntı: Something
GS'nin 7-0 lık galibiyeti de amatör deyken o zaman??
Adam öyle birşey yok dememiş ki.Saçma sapan yerlerden kendinize bir şeyler çıkarmaya çalışmayın.Ona bakarsan FB'nin tüm futbolcuları cephelerde savaşıp ölmüş.Bu bana 7-0 yada başka diğer skorlardan daha önemli gelir...
quote:
7-0 sıfır derken o saçma sapan şeyleri önemsiyosun ama.
Adı değişti TSL oldu diye öncesini önemsemiyosan
Kupa galipleri kupasında çeyrek final oynamanızı da önemseme adı değişip ŞL oldu diye
işinize geldiği gibi herşey
quote:
Orjinalden alıntı: AXU
quote:
7-0 sıfır derken o saçma sapan şeyleri önemsiyosun ama.
Adı değişti TSL oldu diye öncesini önemsemiyosan
Kupa galipleri kupasında çeyrek final oynamanızı da önemseme adı değişip ŞL oldu diye
işinize geldiği gibi herşey
ben zaten önemsemiyorum kupa galipleriinde çeyrek oynamak o kadar kolay ki rapid wien monaco bide bi klüp vardı ismi bile hatırlamaya deymez 3 turda çeyrek finaldesin karşına ispanya ingiltere hadi birazda alman ve fransız şampiyonu çıkmadıkça bütün takımlarla aynı kefedesin nerdeyse o sistem varken tc den neden 1 tek gs anca çeyrek oynamış ona şaşıyorum valla