Şimdi Ara

80tl *PRO FPS MOUSE! Satılık CM Storm Sentinel Advance!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 80tl *PRO FPS MOUSE! Satılık CM Storm Sentinel Advance!!!
    Selamu aleyküm,
    Arkadaşlar elimde kutusu mevcut fakat garantisi bitmiş olan CM STORM SENTINEL ADVANCE Mouse var. Teknobiyotik'ten almıştım faturası kayboldu sanırım. Yüzeysel çizikler var fakat o beyaz olanlar toz kaldı ki programsal olarak kesinlikle sıkıntı yok dileyen evime buyurup test ederek alabilir. Logitech G9X çok hoşuma gitti, bununla takas etme veya bunu satıp onu alma niyetim var. Dileyene her açıdan foto atabilirim..

Kısaca özelliklerini söyleyeyim,
    Yapı: Plastik, "mesh" kaplama, kauçuk, metal plaka
    Boyutlar: 83.5 x 135 x 40 mm
    Tuş sayısı: 8 üstteki yanyana iki tuş ile anında hız değişimi, isterseniz farklı tuşlara atayabilirsiniz
    Makro,
    Script kaydetme,
    CM Storm Sentinel Advance Programi ile derin ince ayar,
    Sensör: Çift Laser Sensör,
    Net ağırlık: 161.5 gram,
    5 Farklı profil, her profile 4 ayrı hız ve logo şekli ile isim kaydetme,
    Dahili 64KB hafıza, farklı pc ye taktığınızda tüm ayarlar kayıtlı, program yüklemenize gerek yok.
    7 Farkı renk Üst ve alt farklı renk olabilir, yanıp söner, yada full yanar yada hiç yanmaz size kalmış,
    100DPI'dan 5600DPI'a kadar 25'er DPI arttırarak hız ayarı, Yatay ile Dikey farklı hız olabilir,
    En yüksek takip hızı: 6.00 m/s 235 IPS
    En yüksek ivme: 50g
    Polling süresi: 1 ms
    Değişken ağırlık: Herbiri 4.5 g ağırlığında 5 parça
    Dinamik yüzey adaptasyonu: Tüm yüzeylerde izleme yapılabilir, minimal kaldırma yüksekliği sağlanır
    Altın kaplama usb giriş
    Kasa arkasına takılan kablo tutucu demir

Detaylı Türkçe inceleme:http://www.pclabs.com.tr/2010/06/08/cm-storm-sentinel-advance-oyuncu-faresi-incelemesi/
    Ürün Resmi Sitesi:http://www.cmstorm.com/micro/sentinel_advance/
    Fiyat: 80TL pazarlık yapabiliriz sünnettir. Ayrıca Logitech G9X ile takas düşünebilirim diğer mouseları da değerlendirebilirim.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• İlan güncel..
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel..
  • 2,5 sene önce 85( kur: 1550TL) dolara satılmış, kullanım izleri itibariyle de müccadele ruhunu fazlasıyla yansıtan bir fare için fiyat çok uygun olmuş cidden. Tam bir klasik.
  • Teşekkürler. Güzel mouse, sıkıntısı yok sıkıntı bende yani değiştirmek istiyorum sadece
    Zaten ist da elden teslim alırken istediği kadar deneyebilir alacak kişi.
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Güncel ilan..

• Dostum fiyatı revize et derim o fiyata sıfır mouse alır insanlar..
  • TAG Heuer kullanıcısına yanıt
    80TL Yazmıştım ama görünmedi sanırım, almak isteyenla ufak bir pazarlık yapabilirim.
  • bana biraz kirli geldi
  • Sempoz34 kullanıcısına yanıt
    Kullanıma bağlı ufak çizikler var. Ama sonuçta elinizin altında olan bir ürün, vitrinlik değil.

• üstündekiler kir mi çizik mi anlaşılmıyor keşke güzelcene silseymişsiniz foto dan önce, bu durumda zor satarsınız.
  • Mac_Man M kullanıcısına yanıt
    Beyazlar toz işte. Performansta sorun yokki, bikaç çizik de var yok diyemem zaten hem fotoda belli hemde ist içi elden teslimde görüp alır alacak kişi. Beğenmezse kısmet değilmiş deriz.

• Güncel..
  • Güncel ilan..
  • Bu kondisyondaki mouse'u bu forumdan kimsenin alacağını sanmıyorum
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    O beyazlar toz, yoksa kapkara bişey zaten. Telefon çok fazla net çektiği için baya kötüymüş gibi görünmüş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.