Bildirim
80bin HB manuel tavsiye ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Clio olur, 308 olur, polo Fiesta golf focus bunların hepsi olur motor seçeneği fark etmediği icin biraz daha daraltin kendinizi c sınıfı mi b sınıfı mi dizel mi benzin mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önceki aracım 1.5 clio 2017 touch o yuzden C sınıfı bır araba ıstıyorum HB. -
Senin ilacın Leon fr paket olursa daha iyi olur
24 yaşındayım biraz spor bişey istiyorum. 10 litreye kadar benzinli arabada uygun.Bi türlü karar veremedim.Golf 1.4tsi da tercihlerim arasında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanderler -- 28 Mayıs 2019; 3:30:16 > -
32 yaşındayım 2 yaşında çocuk babasiyim Scirocco 160 Lik var bende ama evin ikinci arabası o yüzden yaktı yakmadi derdim değil 2 3 yil bineceksen bunlarada bak
Clio B segmenti, darlığından dolayı C segmenti bakıyorsunuz sanırım.
Gidiş ve yakıt olarak memnundum ama trim sesi cok fazlaydı ve ıc mekan kalıtesızdı.En cok aradıgım ozellık ıc mekan kalıtesı onun dısında performans beklentım cok yok 120-130 km hızlar benım ıcın yeterlı zaten hep sehır ıcı kullanıyorum. -
scirocco temızını bulmak ımkansız yenı kasa ıstıyorum bıde onlarda 100bın tl den asagı yok temız olarak o yuzden eledım.Benimkide ikinci araba olucak zaten bıtane 1.6dizel araba var babamda. -
Golf 1.2 TSI bak dostum sen otur test et sonra altını üstünü konuşalım
Yeni kasa değil benim ki ama DSG 2014 cth motor cam tavan yeni kasayı aratan bı yeri yok benim açımdan hatta özellikle bu motoru buldum aldım 700 km de arka bagaj kapağının ucu vw servis de boyanmış tek hatası oydu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 28 Mayıs 2019; 3:48:56 >
Tsi uzun ömürlü motor değil. Büyük hacim daha dayanıklı ve uzun süreli olur. dediler diye vazgectım en cok baktıgım araba 1.2tsi golfdu. ayrıca 1.4tsi bagımsız suspansıyon dedıler o yuzden bıraz vazgecer gıbı oldum. yoksa fıyat ve kalıte olarak cok ıyıydı. -
400bin km üzerinde sürme gibi planın varsa bilmem ama 400 bine kadar 5bin devir üzeri gezerken 150binde biter
ben de 85.000 tl'ye kadar c segment dizel hatchback bakıyourm. kafamda egea 1.6 lounge plus veya alfa romeo 1.6 jtd distinctive var -
70-75 bin tl arasına Astra j kasa tavsiye ederdim üstüne paranız da kalırdı ama sarı sitede biraz dolaştım, fiyatları uçmuş hayır ne oluyor da yükseliyor bu kadar ben anlamıyorum.
Ben de şu şartlarda 2015 üzeri Golf 1.2 tsi tavsiye ederim, en azından orta paket, olmadı boş paketin ekstralı araçlarından. Dikkat edin 105 beygir olanlardan almayın, 2015 ve sonrası 110 beygir bu 1.2'ler. Cam tavanı da olursa bence oldukça sportif bir görüntüsü oluyor. -
Megane 4 1.2 tce touchchrome paket alabilirsin
Ornek ilan :www.sahibinden.comRenault Megane Fiyat Listesi - sahibinden.comhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-boyasiz-ilk-sahibinden-695570257/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 28 Mayıs 2019; 12:49:6 >
Sormak istediğim bir konu var
Neden manuel almak istiyorsunuz?
hocam dsg sorunlu muhabbetı var ve bakım masrafları var o yuzden ıstemıyorum acıkcası.Astra J istemiyorum asta K alabılıyorum 1.6dizel enjoy ama ıcı bırazcık kotu gelıyor bana. Egea kesınlıkle dusunmuyorum ıc malzeme kalıtesı berbat. -
O DSG için geçerli, tam otomatik şanzımanlar var artık. Sorunsuza yakın durumdalar.
Önermiş olduğum DS DS4 1.6 BlueHDi'da tam otomatik japon yapımı şanzıman varö
Dostum valla dediğin gibi zor ama temiz bakan bakıyo. 2012 model 160HP scirocco sahibiyiz 4500km de daha. Müzeye kaldırmayı düşünüyoruz
Benzer içerikler
- a3 sedan limousine farkı
- ford taunus 2.0 gts
- honda city kronik sorunları
- honda civic benzin/lpg yorumları
- seat ibiza 1.2 tsi style yorum
- en az yakan arabalar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X