Şimdi Ara

8080 port help

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8080 portunu bir türlü açamıyorum bi bakarmısınız nerede yanlıs yapıyorum

8080 port help

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theunforgettable -- 28 Haziran 2007; 18:40:21 >

• hocam tam olarak sorunu anlamadım yani nasıl acıcaksın acamadığını nerden biliyorsun birde hangi işletimsistemi ne kullanıyorsun bunları acıklarsan iyi olur
  • webcam xp de kulanıcıam uzaktan web cam ızlıye bılmkek ıcın
  • bir ihtimal tcp yanında udp yi de açsanız ve modemden restart yaptırsanız olur.

192.168.2.3 sizin bilgisayarınızın ip si herhalde?
  • hayır modemın ip si :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: theunforgettable

hayır modemın ip si :S

senin bilgisayarına modemin atamış olduğu ip yi yazman lazım.sağ altta ağ bağlantısı ikonu vardır.ona çift tıklayıp destek menüsünden "ip adresi:" yazan kısımdaki ip yi yazman gerekiyor.

edit: windowsun güvenlik duvarına da takılıyordur ayrıca.güvenlik duvarından da o porta izin vermelisin ya da güvenlik duvarını tamamen kaparak dene önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihattr -- 28 Haziran 2007; 21:53:09 >
  • hm ok o oyle zaten atanan ip ama ne denedıysem olmadı us robotıs de sorun yoktu airties e gectık olmuyo nedense
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: theunforgettable

hm ok o oyle zaten atanan ip ama ne denedıysem olmadı us robotıs de sorun yoktu airties e gectık olmuyo nedense

güvenlik duvarını kapayarak dener misin?
  • kapalı oda :S
  • sizce yanlıs bır ayar varmı:S

8080 port help
  • benim modemin ve bilgisayara atanan ipler resimdeki gibi. eğer bilgisayara atanan ve porta yazdığın ip aynı ise başka yapacak birşey aklıma gelmiyor.

8080 port help
  • aynen benımlıd eoyle ama yıne olmuyor
  • İstersen Internet explorer-Özellikler-Araçlar-İnternet Seçenekleri-Bağlantılar-Yerelağ ayarları- Alttakı kutucuğa Proxy İle Bağlanıyorsan Burdanda Manuel Yapabılırsın Yanındakınede 8080 yazarak
  • oda fayda etmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.