Şimdi Ara

802.11n standartında ağ kurmak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben asus usb n-13 wireless adaptör aldım ve n standartında ağ kurmak istiyorum ev içinde (http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=UI3ejenXyxqQTIcJ&templete=2 ) ... ben windows 7 32-bit kullanıyorum ve asus usn n-13 ü bilgisayara takınca internetten güncellemesini de yapıp driverını otomatik kuruyor (asus un programı win 7 de çalışmıyormuş sitesinde öyle yazıyor)

evde üç kişi ağ kurup oyun oynuyoruz ve interneti paylaşıyoruz wireless ile ... ama n standartında ağ kurmayı başaramadım (internette baya araştırdım ama bi çözüm bulamadım) kurduğumuz ağlar hep g standartında oluyor ... arkadaşların wireless kartları intel 5100 yani draft-n i destekliyorlar ve onlarda windows 7 kullanıyor...

n standartında ağ nasıl kurulur bilgisi olan paylaşabilir mi? ... (bi yerde wpa2 şifrelemede çalışıyor diye okumuştum yaptım ama oda işe yaramadı) ...

wireless ayarları ise

adhoc support 802.11n -->> enable
    country region (2.4ghz) -->> #1(1-13)
    country region (5ghz) -->> #2(36-64)
    IEEE802.11h -->> Enable
    Multimedia/gaming environment -->> enable
    Radio on/off -->> enable

etrafta başka ağlarda var (çok yakın) o yüzden #1 falan bunları değiştirmem gerekir mi?

Şimdiden teşekkürler ... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 19 Mart 2010; 0:15:58 >

• Kimse n standartında ağ kurmadı mı ya ?? :S
  • 11n yayın yapan bir cihaz olmadan kuramazsınız. Kullandığınız usb adaptor 11n receiver modunda çalışabilir ama 11n transmition yapamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 19 Mart 2010; 1:55:36 >
  • Hmmm bunu bilmiyodum teşekkürler ... ama peki ad-hoc ağ kurmada g kuruluyo da niye n standartında ağ kurulmuyoki :S
  • Artık o kadarını üreticilere sormak lazım :)

Bugün birini satıp para kazansınki yarında diğerini satarak kar etmeye devam etsin.
  • 11n hala draft oldugu icin standart olamaz..
  • 11n artık draft değil ... standartlaştı (2010 ocak ta) ... hatta asus usb n-13 draft olmayan ilk usb wirelesslardan ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablosuz ağ görünmüyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpugur
    11n artık draft değil ... standartlaştı (2010 ocak ta) ... hatta asus usb n-13 draft olmayan ilk usb wirelesslardan ...

Evet haklisin ben mevzuyu kacirmi$im.. 11.2009'da drafttan cikip standarta kavu$mu$
    http://www.reuters.com/article/idUS183099+11-Sep-2009+BW20090911
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.