Şimdi Ara

802.11 n wifi adaptör çalştıramadım ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu adaptörü bir türlü çalıştıramadım kafayı yiycem kurulumu cd sinden yaptım ama bir türlü aratıyorum bulamıyor yabancı viyolara baktım kurulum yapıyorlar mavi ışık yanıyor bende o ışığın yanmasını geçtim ama hiçbir ağı bulamıyor ne yapıcam

• driverin doğru oldugunu dusunmuyorum, oncelıkle cep telefonunuzun wifi sini acarak denemenizi telefonu gorucekmı? sonrasında ise varsa kendısıne ait program uzerınden ağı taratmayı en son olarakda driverin güncel olup olmadıgını deneyın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

driverin doğru oldugunu dusunmuyorum, oncelıkle cep telefonunuzun wifi sini acarak denemenizi telefonu gorucekmı? sonrasında ise varsa kendısıne ait program uzerınden ağı taratmayı en son olarakda driverin güncel olup olmadıgını deneyın

hocam öncelikle teşekkürler

bana bu karta uygun internetten drıverini indireceğim bir yer söylermisiniz bir türlü bulamadım galiba yanlış drıverde kurmuş oabilirim evet edeki modemim wifi sorunsuz sadece benim modem değil hiç bir modemi görmüyor onun dışında annem babam ve benim telefonumda wifi sorunsuz çalışmakta hocam bana drıver indriceğim bi adrese yönledirebilirmisiniz

• Driverpack solication du sanirim oyle birsey var full olabini bulirsen sorununu cözecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

Driverpack solication du sanirim oyle birsey var full olabini bulirsen sorununu cözecektir

drıver easy denedim olmadı ful sürüm ile ve ayrıca wifi adaptörünün kulanılıcak pc benim pc değil babamn pc dediğiniz programı ful bulup kendi pcmde indirip oraya taşınırmı benim pc 8,1 babaminki win7
  • Hicbir sorun olmaz kurulu inecektir full hali

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://s6.dosya.tc/server4/sq5qa0/Yeni_klasor.rar.html cd içindeki doyalar windows klasöründeki kuruyorum sadece
  • aygıt yoneticisinde ağ bağdaştırıcıları altında neler var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

aygıt yoneticisinde ağ bağdaştırıcıları altında neler var?

Hocam çıldırmadan önce geri gönderdim değişim yapacaklar umarım yeni gelen sorun çıkmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.