Şimdi Ara

800TL'ye Ekran Kartı Önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Ben bu kadar biliyorum kardeş, cahilliğime ver.
    Aynı kartları CF olarak kullanan biri varsa buyursun, net rakamı yazsın...

abi estafurllah doğru söylüyorsun ama dx 11 de gtx 570 ler sli modda 100 fps civarı alıyor abi 6870 lerde dx 9 da 100 fps alır gibime geliyor yüzeysel olarak ama dx 11 de gtx 570 slı bile 30 fps ye düşüyor abi yoğun dumanda

Orijinalden alıntı: t3

quote:

Orijinalden alıntı: zenginüye

2 Tane 6870 almaya karar verdim tavsiyeler için çok teşekkürler. Battlefield 3,Crysis 2 Gibi oyunlarda full ayarda 55-60 gibi fps alırmıyım sizce ?

Anakartınız CF için çok uygun değil aslında. CF kurulumlarında 2. kart x4 olarak(standartı x16) olucak. Buda performansta düsmeye sebeb olur. İnternette x4 cf testleri mevcut. Farka bakarak karar verebilirsiniz.

x4 le x16 arasında ortalama 8-10 fps arası oynama yapıyor x 16 ile x 8 arasında ise ortlama 3-5 fps arası oynama yapıyor bariz bir fark olmuyor

• ark o kadar da çok değiil. zaten 60 ps civarında ps alacaktın ama o da 53 veya 55 e düşsün senin için bir sıkıntı olmaz..

Her türlü 6870 cross ire öneriyorum..

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor
  • Bence 2 tane ekran kartı alma.Şuanki şartlarda crossfire veya sli daha mantıklı gibi gelebilir.Ama bu şuanki şartlar ve oyunlar için geçerli.İleride teknoloji geliştikçe,ekran kartlarındaki yük artıcak ve bu ekran kartlarındaki performansı azalıcaktır.Fakat şimdi almış olduğun tek bir ekran kartı teknoloji gelişmesiyle,fiyatı düşücek,ileride performans açısından seni tatmin etmediği takdirde aynı ekran kartından alıp tekrardan iyi bir performansa ulaşmanı sağlıcaktır buşekilde tekrardan yüksek meblağlara yeni bir ekran kartı alma derdinden kurtulmuş olursun.Birde tabi psu durumu var.Şuanki psu çok kuvetli değilse çift ekran kartı için tekrardan psu da almak gerekebilir.
    Tavsiye olarakta çift fanlı 6950 modellerini tavsiye ederim hemde ufak bir bios ayarı ile 6970 yapılabiliyor.Ama acelen yoksa mutlaka vatanın %25 indirimini bekle derim.Gerçi yeni bitti ama mutlaka ya kdv indirimi ya bi kampanya olur yakında yine
  • Bence CF yapılacaksa iki kartı satın alma tarihi arasındaki farkı çok açmamak gerekebilir. Kartların ömürlerini birlikte tüketmeleri ile birinin önceden tüketmeye başlamış olması arasında doğal olarak fark vardır. Sonrasında 3. bir kartı almaya veya lanet olsun sağlam olanı satıp yeni ve tek kart alacağım demeye sebep olabilir. Ben de bundan 18 ay önce 4830 aldığımda aynı şeyi düşünmüştüm. Buna karşın 20 gün önce kartı bir arkadaşıma hediye edip, yeni bir tek kart aldım çünkü piyasada 4830'un yerinde yeller esiyordu ayrıa ikinci bir 4830'u ikinci elden makul fiyata bulmak da sorundu çünkü kullananlar kartlarından da memnundurlar. Gerçi benim durumum benim kartımın modelinden de kaynaklı olabilir tabii ve sadece tek bir örnektir.

Şuna da hak vermek lazım: Bundan 2 yıl sonra tek 6970'in yanına bugünkü fiyatının yarısına veya daha aşağısına 2. el kart buluyorsanız, sonuçta iki kartta belli bir ömrü tüketmiş olduğu için denk sayılacaktır ve 2. kartın takılması gayet de mantıklı bir seçimdir... veya GTX570... fakat Nvidia kartlar ikinci elde daha az değer kaybediyorlar.

• 6790 cf bile çoğu testlerde gtx580 e kafa tutarken tek kart almak pek bi mantıksız geldi bana.
    6850 cf yap kafan rahat etsin
  • bence en mantıklısı 6950 al performansını beğenmezsen bütçeni biraz daha aşıp bi tane daha alıp cf yaparsın olr biter
    DONANIM GURUSU
  • 2.el ekran kartı çok aldım ve sattım hiç bi problem cıkmadı garantiliydi..6950 al cf yap eyer ben uğraşmam diyosan 570 al kafan rahat etsin kaç yıl götürür diye düşünme günümzde gta4 cyrsis gibi oyunları 8800-8600 gt ile oynayanlar var rahat ve kasmadan
  • Bence gtx570 yeterli ileride sli yap hd6950 yi geçer.
    Msı B250 Gamınq m3//i5 7600//C.m 212x Evo//8x 2400 Corsair ddr4//Asus qtx 970x2 Strıx//Corsair 240 gb ssd 550/530//1 Trb Western B. 64 mb//Thermaltake 875 w//C.m 942 HafX//Logitech g502 mouse//Logitech g633 7.1 kulaklık//Logitech g103 klavye//Asus pb287q
  • Alacaksan 6950 2Gb al o.c yap sorunsuz bi kart,nVidia'da AMP Versyonunu al o önde
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.