Şimdi Ara

80020148 Hata kodu????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar system version 3.10oe-a.Psp yi 2.el aldım.İnternetten indiridim bi kaç oyun oynuyorum.Bugün pes 08 indirdim oyunu açmaya çalıştığımda "the game coluld not be started" diye uyarı ve başlıktaki hata kodunu veriyor.Acemiyim nette araştırdım recovery menüde yapılan herşeyi yaptım açılmıyo oyun.Yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler..

• Ya yokmu psp den adam gibi anlayan birisi.Bana yardımcı olacak birisi koca forumda.pm den ulaşın bari.
  • olamaz.tam bende karar vermişrim 2.el psp fat almaya.işallah alıncada bana aynı ahata gelmez
  • oyunu açamıyor herhalde bişiler varda tam anlıyamadım.
  • versiyonun eski, yeni oyunları çalıştıramazsın. Ayrıca şuan nette dolaşan fake pes09 'ler var umarım onlardan indirmemişsindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 4 Kasım 2008; 17:52:58 >
  • versiyonunu bi sekilde 4.01 m33 yap sorun kalmayacaktır s katy de bu işin piri ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep38 -- 4 Kasım 2008; 1:06:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep38

versiyonunu bi sekilde 4.01 m33 yap sorun kalmayacaktır s katy de bu işin piri ayrıca

dostum sanırım versiyonla alakası yok

bendede aynı hata vardı, bende vers 3,90 M33 arkadaşın 4,01 M33 vers psp si ile denedik aynı hatayı verdi

başka bişey var bu işte bende zamanında çok araştırdım ama bi sonuca ulaşamdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows Hello PIN kodu sorunu
    2 yıl önce açıldı
    P0300 arıza kodu çözümü
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fake pes08 olsa ne olurki.hatta pes09 indirdim ondada aynısını yaptı.diğer oyunları açıyo.daha yeniyim moha,moto gp,gta açıyo ama.peslerin ikisindede aynı hatayı veriyo.
  • pes08 yanlış yazmışım 09 olacaktı. recovery ayarlarında sorun olabilir, umd mode seçeneğini sony np 9660 yapmalısın. 3.10 oe de öyle bir ayar yok.
  • umd mode yazan yerde sony falan yazmıyorki.youtube dan falan baktım aynı ayarları yaptım açmadı hiç bi şekilde.yardım edin..
  • Versiyonunu 3.52 M33-3'e yükselt+Recovery ayarlarını yap çözülür.
  • Arkadaşlar yokmu şöyle bu işlerin erbabı pm den yazın lütfen en fazla 10-15 dk nızı ayırıp nasıl versiyon yükseltebilirim yardım edin.versiyonum 3.10oe-a yine söylüyorum..
  • ayarları yaptım fakat dirt2 ve motorstorm oynayamıyorum hata kodu çıkıyor bu oyunları oynayan varmı?
  • biraz araştırdım bu 2 oyun yeni firmware istiyormuş
  • IL2 sturmovikde de aynı bela var..

Öfffff
  • 80020148 hata kodu nasil cozulur lutfen yardim edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • psp nin versiyonu eski o oyun yeni versiyon destekliyordur bnmkide fifa 12 açmıyodu aynı hatayı veriyodu versiyon attım yeni düzeldi ama bu işlerden çok anlamıyosan versiyon attırmayı anlayan birine yaptır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.