Şimdi Ara

800 TL Civarı Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar 1 hafta içinde android bir telefon almayı düşünüyorum formlarda baktıgım kadarıyla aklımda lg l9 oluştu önceden lgnin yazılım ekibi ile ilgili iyi şeyler yoktu aklımda ama okudugum kadarıyla 2013 baslarında ekip değişmiş ve bütün l serileri l9da dahil Jb almış. L9 ekranı ve özellikleri ile bana uygun gibi sizde önerir misiniz yada bunun seviyesinde 800 tl yi geçmeyecek büyük ekranlı telefonlar önerirseniz sevinirim Şimdiden Teşekkürler

• Galaxy grand yada galaxy win modellerine bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piksel yoğunlukları düşük değil mi bunların
  • o butceye kesınlıkle daha ustun ve yenı bır model olan xperıa L ye goz atmanı onerırım..
  • xperia l özellikleri güzel falan tipi hoşuma gitmedi birde android tuşları ekranda olunca ekran biraz daha küçülüyo ki buda benim için l9 a bi artı veriyo büyük ekranlı
  • sony xperıa L +1
  • Xperia L

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xperia l ye yarın bi daha bakıyim en iyisi
  • lg 4x hd war bıraz yuksek ama bende almayı dusunuyorum fıyatının bıraz dusmesı halınde ıyı bi seçim oluck gıbı
  • Lg optımus 4xhd alabilirsin dostum 100 lira gibi bi farkları var L9 ile..Hiç olmadı arkadaşların dediği gibi Xperia L var.ayrıca 4xhd de ısınma sorunu var.
  • xperia L
  • Kardes bu forumda çoğu kişi bana xperia l yi tavsiye etti bende aldım ve şuanda çok memnunum.Herkeze teşekkürler.Tavsiyem xperia l .Seçim sana kalmış tabiki.
  • Xperia L ye para yeterken l9 almak hata olur kardes xperiaL oldukca ıyıdır.

• tavsiyeleriniz için teşekkür ederim sanırım xperia l alicam. Birde sorum var hepsiburada ile ilgili hepsiburadadan alınan bazı ürünler ikinci el cikabiliyomus ve hiç ilgilenmiyolarmis diye okudum bunun asli var mi güvenebilir miyim hepsiburadaya ?
  • Galaxy Win veya Xperia L.

• xperia l ve l9 arasında kaldım yarın telefoncuda ikisini elime alicam hangisine ısınırsam onu almayı düşünüyorum birde hepsi burdadadan alabilir miyim ikinci el ürün gönderiyolar ve ilgilenmiyolar diye okumuştum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.