Bildirim
800 oyun atıp hala gümüşte sürünenler...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
800 oyun gold içinde fazla degil mi? -
haklısın zaten bahsettiğim konu şu belki o 800 oyun atıp gümüşte olanlar bu konuyu görürler ve anlarlar ki konu başkaları değil tamamen kendi oynayış stilleri bi oyunda feeder olur bi oyunda afk olur 800 oyundada olmaz -
Bazıları için doğru söylüyor olabilirsin, ama genelde iyi bir takım oyuncusu oluyorlar. Tek başına oyun carryleyemez ama, ward alır lane vermez görevini yapar -
330 mac ile silver 1deyim yavaş yavaş utanmaya başlıyorum -
Sonra neden west daha iyi al iste konu aciklamis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500 win 600 lose ile bronze da olan adam tanıyorum ben her oyun afk , troll geliyor diyor . 1000+ oyun ve bronze. hmm . -
onlar ebediyete kadar çıkmasın ordan 1100 gördüm ya nasıl olur ya nasıl çıkamassın ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Theory of Everything
Bazıları için doğru söylüyor olabilirsin, ama genelde iyi bir takım oyuncusu oluyorlar. Tek başına oyun carryleyemez ama, ward alır lane vermez görevini yapar
sadece tecrübeli oluyorlar ama bu fazla bir şey değiştirmez -
Hmmm. Qnqs? Gold 3?
ha bu arada sen kaçsın sanki diyenler 138 win 129 lose ile Altın3'deyim idare eder diye düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Davy_JonesSs
ha bu arada sen kaçsın sanki diyenler 138 win 129 lose ile Altın3'deyim idare eder diye düşünüyorum
tr standartlarina gore gayet iyi bence -
2-3 günde itinayla gold olunur server farketmez -
800 oyun platin için bile fazla. Tabi bu dediğim sürekli araştıran, kendini geliştiren, iyi oynadığı şampiyon sayısını arttıran oyuncular için geçerli. Öbür türlü hiç stream izlemeyen, kendini geliştirmek adına hiçbirşey yapmayan ve öylesine oynayan adamlar 2000 oyun atsa da bronze/silver'dan çıkamaz ve pek de yadırgamam. -
608 - 553 Altın 2 ?
Yok afk yok feeder falan demicem yine de en azından platin olmam lazımdı diye düşünüyorum.
Demek ki yerimiz burası. 800 oyun oldu diye ranked mı girmeyelim abi ne yapalım yani?
Ama evet %99u dediğin gibi oulyor haklısın -
200 win plat 5 bu sezon basladım ama BANLANDIM -
70 win gold 4 olcam
800 oyun 749 win gümüş4 . Nasıl oluyor hala bilmiyorum herkes benle dalga geçiyor
veriyim hesabı çıkar bakalım silver 5 nasıl elohellmiş gör tamam bende mükkemmel değilim ama neden hep ben analmıyorum en sonunda açtırcanız günlük tek tek attırcanız maçları görceniz kimin yüzünden elohelldeyim -
1500 maçtır hala bronz silver olup takımını suçlayanlar var onlar napsın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- uyumlu sevgili nickleri
- wild rift hesap satış
- elektrik kesintisi maç
- lole ne kadar yatırdım
- lol satın alma geçmişi
- lol kaç gb
- riot mmorpg
- ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X