Şimdi Ara

800-900 tl civarı telefon önerisi (1 hafta içinde alınacak) [S4 Aldım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi fotoğraf çeken bir telefon lazım. iyi fotoğraftan kastım klasik 12 punto times new romanla yazılmış a4 kağıdının fotoğrafını çektiğimde ya da pc monitörünü çektiğimde net bir şekilde okumam lazım yazılanları, bunu sağlayan en ucuz telefonu alacağım çünkü çok param yok mecbur kaldığımdan alıyorum

bu özelliğin dışında sorun çıkarmasın yeter, garantiyle şunla bunla boğuşmayayım zaten kafamda bir dünya iş var

not: bir de "biraz daha koyup şunu alın" deyip 1500 liralık telefon söylemeyin lütfen

güncelleme: s4 aldım arkadaşlar inşallah bir sorun yaşamam yalnız ilk şarj olayı nasıl oluyor %100 olunca çıkarıyor muyuz yoksa 8 saat aralıksız şarj mı ediliyor eski usül?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperial93 -- 26 Ekim 2014; 12:44:09 >

• zenfone 5-6 al kardesim rahat edersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sungur1907

zenfone 5-6 al kardesim rahat edersin

asusun sorunlu olduğunu ve servisinin de sorunlu olduğunu okumuştum yoksa zenfone iyi görünüyor

Orijinalden alıntı: keybLoggerx

Zenfone 6

s4 mini ile zenfone 6 arasında kaldım, ne kadar korksam da zenfone alacağım gibi

bir de 1050 tl ye galaxy s4 var bir ihtimal onu da alabilirim değer mi sizce fiyat farkına

Orijinalden alıntı: imperial93

quote:

Orijinalden alıntı: keybLoggerx

Zenfone 6

s4 mini ile zenfone 6 arasında kaldım, ne kadar korksam da zenfone alacağım gibi

bir de 1050 tl ye galaxy s4 var bir ihtimal onu da alabilirim değer mi sizce fiyat farkına

lumia 925 bakın derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ha ama 1000tl altına güzel kameralı telefon istiyorsan tek seçeneğin nokia lumialar. hiç android falan düşünme. lumialarda kameralar daha kaliteli.

Orijinalden alıntı: revision

Asus telefonları daha yeni Türkiye'de sayılır. Hemen telefon alıp da servise mi yollamışlar da sorunlu diyorlar. Klasik Samsung, Lg, Apple fanboylarının çamur atması.

Ha ama 1000tl altına güzel kameralı telefon istiyorsan tek seçeneğin nokia lumialar. hiç android falan düşünme. lumialarda kameralar daha kaliteli.

doğru söylüyorsun hocam o konuda zaten herkes hemfikir ama windows phone işletim sistemini kötülüyorlar hep

bir oraya bir oraya gidiyor fikrim 2-3 güne bu işi halletmek istiyorum heralde birden karar verip birden alacağım başka türlü sonu gelmiyor karşılaştırmaların

• imperial93 kullanıcısına yanıt
    windows phone güzel bir os, artık yeterince uygulaması da var.

bence tek kötü yanı görselliği. o kutucuklu metro dizayn gerçekten kötü

Fikir vermesi açısından;

http://www.youtube.com/watch?v=iPnP5-rgoeo

bir de şu kılıfı almayı düşünüyorumhttp://www.mobilcadde.com/spigen-ultra-thin-air-samsung-i9500-galaxy-s4-siyah-kilif-13873 kapaklı mı alayım yoksa bu yeterli olur mu?

yalnız s4 950 liralara düşmüştü

n11 de falan daha ucuza vardı ama güvenemedim ona
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.