Merhaba arkadaşlar, 800-850 bütçeli alınabilecek en iyi telefon nedir? internete falan girerken pek sorun çıkarmayacak,kamerası kullanılabilir bir telefon arıyorum..+1000 liralık telefonlar kadar bir performans beklemiyorum tabi ki ama bu fiyata alınabilecek en iyi telefonu arıyorum
Yukarı!
quote:
Orijinalden alıntı: Girrffe
Merhaba arkadaşlar, 800-850 bütçeli alınabilecek en iyi telefon nedir? internete falan girerken pek sorun çıkarmayacak,kamerası kullanılabilir bir telefon arıyorum..+1000 liralık telefonlar kadar bir performans beklemiyorum tabi ki ama bu fiyata alınabilecek en iyi telefonu arıyorum
merhaba arkadaşım bende 800 850 tl arası telefon alacağım.Sana onerim biraz beklemen ve 4 çekırdeklı telefonların birazcık ucuzlaması.Benim ilk tercıhım yurtdışından samsung galaxy s2.Bence s2 850 lira olur yurtdıında.Ama yok ben trde alıcam diyorsan Motorola atrix oneririm.Ben şuan 3 telefın arasındayım
motorola atrix ve atrix 2 arasında pek fazla birşey yok farkları kamerası atrixin 5 mp atrix 2 nin 8 mp olması,atrix 4 inc olması atrix 2 4.3 inc olması
ve atrix 2 atrixten birazdaha iyi ekranı olması çözunurlukler aynı işlemcı çift çekırdeklı ram 1
ama ilk başta dediğim gibi samsung galaxy s2 almanı oneririm 2 veya 3 tercıhın atrixler olsun
teşekkürler öneri için.. arkadaşlar diğer önerilere açığım..
aslında ben sony xperia neo v düşünüyordum fakat motorola atrix donanımsal olarak gerçekten çok sağlam bir telefon fikrimi değiştirmeye yetti fakat türkiye pazarında satışa sunulmamış nereden alacağımı bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ejder1995
aslında ben sony xperia neo v düşünüyordum fakat motorola atrix donanımsal olarak gerçekten çok sağlam bir telefon fikrimi değiştirmeye yetti fakat türkiye pazarında satışa sunulmamış nereden alacağımı bilmiyorum.