Şimdi Ara

80 soruya 90 dk yetmemiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün uğurun denemesi vardı. Vural hocanın twitter dan yazdığına göre çoğu öğrenciye süre yetmemiş. Bence 90 dk iyi oldu. Ne çok fazla ne çok az tam ideal. Sınava kadar sık sık deneme çözüp hızlanmak önemli.

Vural Aksankur #HocalaraGeldiktwitter
    Vural Aksankur #HocalaraGeldik
    https://twitter.com/nvaksankur/status/921749365768802304

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuffyus -- 21 Ekim 2017; 18:59:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen yanlış düşünüyor bu herif.

80 soruya 90 dk yetmemiş

Herhalde sınavı bu düzenlese gidin evde çözün yarın kitapçıkları getirin diyecek. Sınavda bilgin yoksa zaten yapamazsın, bilgisi olanları da hız ile elersin zaten bu sınavdaki en önemli şeylerden biri: zaman yönetimidir.
  • Girdinmi sınava hocam . Nasıldı zorluğu falan , ilk sınavda problemler nasıldı ? Birde ikinci sınavda türev integral kaç taneydi ? Bizde pazartesi olacaz da..

• Arkadaşlar saf gibi 3-4 tane ygs türkçe soru bankası ygs matematik soru bankası falan çözmeyin.Gidin her gün 90 dakika verip matematik + türkçe bölüm denemesi çözün.Bir de üstüne her gün 20-30 tane problem çözün ancak böyle yetiştirirsiniz geçen sene 90 dakikada türkçe matematiği halledenler ilk 5k da falandı
  • evet gerçekten 90 dk az turkce matematik için
  • Ben yetiştiremedim ama sorular basitti.
  • Şu anki halimle ben de yetiştiremem ancak planladıklarımı yapabilirsem zamanı iyi yönetebileceğimi düşünüyorum. İlk kısım gerçekten de eleyici olacak. İşin kötüsü sınavı kötü geçenler ikinci kısımda da düşük performans sergileyebilir düşük moralden ötürü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

Ulan çıldıracağım, bizim zamanımızda kazık sınavlara girerdik, hiç unutmuyorum Türkçe+Matematik için 75 dakikada çözmüştüm de hoca bana geç bitiriyorsun demişti

Siz delirdiniz mi? 90 dakika çok bile.

En sonki derecen nedir? Eğer ilk 10K ise normal böyle düşünmen. Sınava 2M insan giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI Engineer -- 21 Ekim 2017; 22:58:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pediatrician

quote:

Ulan çıldıracağım, bizim zamanımızda kazık sınavlara girerdik, hiç unutmuyorum Türkçe+Matematik için 75 dakikada çözmüştüm de hoca bana geç bitiriyorsun demişti

En sonki derecen nedir? Eğer ilk 10K ise normal böyle düşünmen. Sınava 2M insan giriyor.

1400 ama herkesin en azından 80 dk'da bitirmesi lazım ki gerçek sınavda 100 dk'ya sarkmasın.

Peki senin hızlı bitiriyor olmandaki etkenler nelerdir sana göre?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1400 ama herkesin en azından 80 dk'da bitirmesi lazım ki gerçek sınavda 100 dk'ya sarkmasın.

Peki senin hızlı bitiriyor olmandaki etkenler nelerdir sana göre?

Pratik hocam ne olacak, bol pratik.

Kısa ve net. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İnşAllah tyt çok zor Türkçe 2015 ygs mat 2017 mat gibi olur. Öğleden sonra da mat 2015 gibi olsun, fenlerde ise hangi branşta en zor yıllar hangisi ondan olsan fizikte meb kitabındaki okuma parçalarındaki antin kuntin bilgiler çıksın, Kimyada hesaplamalı sorular çıksın organik zor olsun. Biyolojik öncüller çeldirici olsun sorular zor olsun mat+fen için 180 dk bile yetmesin geometride 5 tane üçgeni içe içe yapıştırsın içlerine daireler koysun analitikten saçma zor formüllü sorular çıksın.
  • olum sen ne diyosun daha dün bizim dershanede hoca yaprak testleri dağıtıyor bana verdi geri kalanlara da verdikten sonra bitti mi diye sordu
  • 11mf kullanıcısına yanıt
    Hocam yksde oldunuz mu ? Problemler kaç taneydi ve nasıldı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende girdim bu denemeye, sınavı yetiştirdim ama sorular çok basit olduğundan ve problem sorulmadığından.

Araya üç tane problem serpiştirilse yetişmez ama.

Gerçek sınavı düşünemiyorum, mutlaka çok adayın sınavı yetişmeyecektir, sınav basit olsa da olmasa da.

Aslında bu yönüyle iyi, yığılmayı önleyecek büyük ölçüde.

İkinci sınav da zor oldu mu tadından yenmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: BağKurluSamuray

İnşAllah tyt çok zor Türkçe 2015 ygs mat 2017 mat gibi olur. Öğleden sonra da mat 2015 gibi olsun, fenlerde ise hangi branşta en zor yıllar hangisi ondan olsan fizikte meb kitabındaki okuma parçalarındaki antin kuntin bilgiler çıksın, Kimyada hesaplamalı sorular çıksın organik zor olsun. Biyolojik öncüller çeldirici olsun sorular zor olsun mat+fen için 180 dk bile yetmesin geometride 5 tane üçgeni içe içe yapıştırsın içlerine daireler koysun analitikten saçma zor formüllü sorular çıksın.

ne yaptın hocam
  • 90dk gerçekten optimum değer. Yetiştiremeyenler ağlamayı bırakıp bir an önce hızını arttırmaya baksın.
  • baypessimist kullanıcısına yanıt
    tum arkadaslar da teog gibi birsuru birinci vs olacak ucuyordu en kolay 2010 ygs evet yıgılma var ama orda bıle 2 birinci var sadece herkes sınavın eleyıcılıgını konusuyorken zor sorular olacak ve zaman faktoru ılk oturum ıcın cunku tarih sorularını cok elestırmıslerdi bakın nasıl tarıh geldi oraya 2.oturumda biraz zor olur ıse aynı dıger ygs ler gibi olur hatta 2017 2015 arası bıle olabilir
  • sarıgagalıöküzgagalayıcı kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu şakasına yazdım ama ya süreden ya zorluktan ya da ikisinden biraz eleyicilik olması lazım 1 sorunun tüm hayallerimi çöpe atmasına izin veremem tamam tüm sorular çok zor olsun demiyorum alt ve orta segmentteki öğrencileri de düşünmek lazım ama üst segmentteki öğrencileri de ayırması lazım 90 dk iyi olmuş muhtemelen çok problem sorulursa benimde yetişmeyecek ama olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.