Şimdi Ara

80-90 Bin TL'ye sıfır araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En fazla 90'a kadar çıkacak şekilde sıfır,dizel olması şart düz vites olabilir içi geniş olacak araba tavsiyeleriniz neler? Az yakması iyi olur ama performans olarak da bastığımda gidebilmeli benim baktığım o seçeneklere i30,Focus,308 ve Astra var son dönemlerdeki sıkıntılardan dolayı VW düşünmüyorum seçenekler arasında da hem donanım hem de yakıt/performans olarak K kasa Astra daha iyi duruyor tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alfa julyete ne dersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

Alfa julyete ne dersin

Bütün arabalar arasında tasarımına aşık olduğum tek araba Giulietta aslında ve onu almayı istiyordum ama çok fazla inceleme ve yorum okudum hakkında malzeme kalitesi hakkında hiçkimse iç açıcı şeyler söylemiyor ön konsolun yetersizliğinden,trim seslerinden ve arabanın eski Alfa ruhunu kaybettiğinden bahsediliyor bütün incelemelerde ama yine de aklımda her zaman Alfa var sadece yorumlardan biraz kafam karışık.

• Bu seçenekler arasında astra ile 308 arasında kalırdım. Yeni astrayıda 308 ide bu fiyat bandında dolu halde alabilirsiniz. Astranın iç malzeme kalitesini bazı kişiler pek beğenmemiş ama bence araç yakışıklı gidip bayide incelemek lazım bana fena gelmemişti.
  • yeni astra, ben kontukları vs fln beğenmedim ama dış görünüş şasi ve teknoloji olarak çok iyi bir araç.
  • 80-82 liraya edition elegance manuel fabrika cikis lpgli insignia verirlerse guzel bir alisveris olur o fiyata.

Hem dizelin cirkin sesi yok, hem motor guclu, hem d segmenti, hem az yakiyor, fabrika cikis lpg ve donanimda iyi.

• Astra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsignia

• Ceed alırdım tereddütsüz 1.6 136hp dizel ve yeni şanzıman... Bagaj hacmi geniş... ceed den sonra astra ya baktım tat vermedi. Kötü demiyorum ama ceed daha kaliteliydi.

• Yorumlarınız için teşekkürler dediğim gibi sadece dizel düşünüyorum ve kasarak D segmenti alacağıma dolu dolu C segmenti benim için yeterli olacaktır, Ceed gözümden kaçmış onu da inceleyeceğim ama alacağım zaman hepsini test ettikten sonra en çok hangisi içime sinerse onda karar kılacağım gibi ama şimdilik Astraya diğerlerinden daha sıcak bakıyorum hem tüketim değerleri iyi hem de fiyatlar baz alındığında aynı fiyata Astra kadar donanım sunan rakibi yok gibi.

• İçi geniş araç alacaksan Sedan alacaksın hb değil.

• 90bin liraya değilde 95 liraya peşin fiyata alırsın diye tahmin ediyorum pazarlıkla Audi a3 1.6tdi bence ideal bir seçim olabilir. Tabii karar sizin :)

Çok alakasız olacak ama 2009 yılında ötv indirimi geldiği zaman komşumuz full+full ve otomatik honda civic'i 34bin liraya, biz albea'yı full 22.200'e, eniştem ise fiorino full ve otomatik vitesi 25.500'e almıştı. Fiat marka araçların çok uyguna gelme sebebi fiat'ta çalışanlara özel indirim dolayısıyla o fiyata aldık. Şuan için fiyatları kıyasladımda dağlar kadar fark var. Alım gücü mü arttı, yoksa millet bütün parasını arabalara mı yatırıyor anlamak zor ama kesinlikle biz 1+1 araba alıyoruz bir kendimize birde allah zeval meval vermesin devletimize. Ne diyelim ki söylenecek söz yok.

Saygılar.

edit: fiyat hatasını civic fiyat hatasını babamın uyarması ile düzenledim.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W0lkidonkisss -- 22 Kasım 2015; 20:53:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.