Şimdi Ara

80-85Bin Üst Limitli Üstadlardan Tavsiye İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, öncelikle şunu yazayım yaklaşık 6-7 senedir araba kullanıyorum ama hiç sıfır alayım yada orasıyla burasıyla ilgileneyim diyen birisi olmadım. O yüzden seçim yapacak kadar bu işin içinde olan birisi değilim.

Aradığım kriterler şunlar; Bu arada sıfır almak istiyorum.

*C segment sedan,
    *Dizel (yakıt tüketiminden dolayı),
    *Manuel yada otomatik farketmez ama manuel tercihimdir,
    *İkinci el piyasası olan satmak istediğim de uğraştırmayacak,

bir araba aramaktayım. Kendimce baktığımda aklımda birkaç model var ama alternatifleri de duymak isterim.

FIAT EGEA SEDAN

1.3 DİZEL URBAN 80.000

CITROEN C ELYSE SEDAN

1.6 DİZEL FEEL 78.000

HYUNDAI ACCENT BLUE SEDAN

1.6 MODE PLUS 76.000

Yada kendimi zorlayarak

TOYOTA COROLLA SEDAN

1.4 DİZEL TOUCH 96.000

şunu mu al dersiniz?

Aklıma egea yattı aslında ama sizden de bir fikir almak istiyorum arkadaşlar, bu konularda cidden bilgim yetersiz yardımcı olacak üstadlara teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaddazam -- 10 Eylül 2017; 23:14:48 >

• Elysee ile accent b sınıfı hocam, bu fiyat bandına kriterlerinize göre egea avantajlı duruyor.

Ama 1.3 yerine 1.6 öneririm, çok hoş bir performansı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 10 Eylül 2017; 23:7:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

TOYOTA COROLLA SEDAN

1.4 DİZEL TOUCH 96.000

şunu eklesem ne dersiniz?

Sifir km 80bine urban egea alacagima,2016 model full dolu paket(lounge plus) 1.6m-jet egea almayi tercih ederim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-auto-rosso-dan-2015-boyasiz-fiat-egea-1.6-multijet-lounge-479646450/detay

Not:Sifir km denilmis,gordum,sadece bir tavsiye verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 10 Eylül 2017; 23:24:24 >

Bakalım ne öneriler tavsiyeler çıkıcak
  • Hocam şunu buldum ama sanırım plaka çıkartılmış 0 km. Ellerinde mi kalmış bilemem.https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ozkaymak-opel-yetkili-bayiiden-astra-sedan-1.6-110hp-design-397149006/detay

Dizel demeseniz aslında benzinlisi baya ucuz aradaki farkı yakıt olarak kaç yılda çıkarırsınız bilmiyorum. 64 bin liraya boş da olsa astra sahibi olmuş olursunuz yukarıda yazdığınız araçlardan daha iyidir. 15 bin lira cebinizde kalır.
    Ekleme: benzinliyle yılda 1500 lira daha fazla yaksanız bile neredeyse 10 yılda fark anca kapanır ve belli bi km sonrası dizelllerin ağır bakımından da kurtulmuş olursunuz. Hem daha oturaklı sağlam bi arabaya binmiş olursunuz performansı 1.6 atmosferiğin ve ağır kasanın çok ahım şahım olmasa da. Hesap kitap yapan arkadaşlar belki daha iyi bilirler ben kabaca böyle düşündüm. Tercih sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.adebisi -- 10 Eylül 2017; 23:59:50 >

• Üç aracıda kullandım, bu üçü arasında tartışmasız egea. 1,5 yıldırda kullanıyorum ihtiyaçları karşılayan bir araç. Ama çoğu kişininde tavsiye ettiği gibi 1,6 mjet olursa iyi olur performansına hayran kalırsınız.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.