Şimdi Ara

80-85 bin TL bütçem var hangi markaları önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar. Bugünlerde araba alma düşüncem var üniversite öğrencisiyim aslında aklımda da 3 seçenek var araç olarak:

1) 2012 model Audi A4 1.8 TFSI (2. El)
    2) 2011-2012 model Chevrolet Captiva (2. El)
    3) 2011-2012-2013 model Opel İnsignia (0 ya da 2. El)

Sizce hangi araç daha makul ve bi üniversite öğrencisine gidebilecek tarzda ? ve bu araçlar dışında siz hangi araçları önerirsiniz ? Yalnız şunu da şimdiden belirtiyim Leon, A3, Scirocco gibi araçlar tarzım değil Açık konuşuyum hani biraz hatunlara gözlere falanda hitap etsin istiyorum gösterişi de seven bi insanım ne yalan söyleyim ama tiki-üst düzey apaçi aracı modunda olsun istemem alıcağım araç. Şimdiden yardımcı olacak tavsiye verecek tüm herkese teşekkürler

• 80-85 varsa ikinci el 320i coupe bulabilirsin e92 hepsinden daha cok piyasa yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu biz kaç yıldır çalışıyoruz bu kadar parayı bir araya getiremiyoruz, Maaşallah millet daha üniversitedeyken 80-85 bin TL yi arabaya vermeyi düşünüyor. Nerede kaldı o üniversite yıllarımın geçtiği belediye otobüsleri...
  • Geçenlerde bakmıştım çok hoşuma gitmişti. Eğer temizse kesinlikle üzmez yıllarda kullanılabilir. Her gittiğiniz yerde de ilgi çekecektir. :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-km-orjinal-hakiki-deri-sanruf-isitma-xenon-dijital-klima-park-s-126258044/detay

Bunun dışında illa sedan derseniz onların arasında A4. Ama hatchback'e razıysanız yeni a3 ya da yeni v40 gerçekten güzel araçlar. Özellikle V40 Cross Country çok başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 10 Haziran 2013; 1:04:31 >

• Gösteriş dersen captivayi falan boşver, bmw 3 serisi coupe veya range Rover al.emin ol bi bmw en kral captivadan daha gösterişli.

• mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    kimsenin kompleksli düşüncelerini yada görüşlerini dinlemek için yazmadım ben buraya tavsiye almak için yazdım gerek yok bu tür basit şeylere demekki sandığın kadar verimli geçirememişsin üniversite yıllarını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Geçenlerde bakmıştım çok hoşuma gitmişti. Eğer temizse kesinlikle üzmez yıllarda kullanılabilir. Her gittiğiniz yerde de ilgi çekecektir. :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-km-orjinal-hakiki-deri-sanruf-isitma-xenon-dijital-klima-park-s-126258044/detay

Bunun dışında illa sedan derseniz onların arasında A4. Ama hatchback'e razıysanız yeni a3 ya da yeni v40 gerçekten güzel araçlar. Özellikle V40 Cross Country çok başarılı.

Mesajdada peşinen belirttiğim gibi a3 e karşı önyargılıyım maalesef :D onun dışında bmw 320 d içinde bilmiyorum özellikle özel üniversitelerde kızılay dağıtmış gibi bu arabaları o yüzden antipati oluştu bende nedense bmwye karşı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Bu arabanın muadilinden alabilirsin o paralara.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011-bmw-320d-beyaz-bej-cok-temiz-127742118/detay

çok iyi arabalar dostum biliyorum ama özel ünilerde çok yaygın herkeste var c 180 le birlikte o derece yaygın bi araçta istemiyorum işin açığı onun dışında önereibleceğin sedan bi araç var mı

• Al bi Volvo S80 Ömür boyu bin .
  • Konu fake.
  • MirrorsEdge M kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var kompleks ile bilmem ne ile? sanki sen verimli geçirip de ne yapıyosun sabah akşam işte mi çalışıyosun? babanın parası ile burada ah kam kesiyosun sadece cahil cahil konuşma! Hangi özel üniversiteye gidiyosun Allah bilir! Git neye ne kadar para veriyosan ver bana ne
    ... @MirrorsEdge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematician_01 -- 10 Haziran 2013; 17:23:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Konu fake.

Banada öyle geldi
  • quote:

Konu fake.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Ne alakası var kompleks ile bilmem ne ile? sanki sen verimli geçirip de ne yapıyosun sabah akşam işte mi çalışıyosun? babanın parası ile burada ah kam kesiyosun sadece cahil cahil konuşma! Hangi özel üniversiteye gidiyosun Allah bilir! Git neye ne kadar para veriyosan ver bana ne
    ... @MirrorsEdge

Birincisi özel üniversiteye gitmiyorum Üst düzey bi üniversitenin güzel bi bölümündeyim devlet üniversitesindeyim anlayacağın herhangi bi iştede çalışmıyorum Allah'a bin şükürki ihtiyacım yok ama eğer olsaydı çalışırdım bundan da hiç gocunmazdım ve bölümüm de matematikmi senin bölümün yoksa mat. öğretmenliğimi artık her neyse bilmiyorum 2 ye katlar 5 le çarpar senin bölümü bu derece kompleksli olduğun sürece zor zaten herhangi bişey elde etmen ama Allah yine de gönlüne göre versin

• quote:

Orijinalden alıntı: mekatronikçi

quote:

Konu fake.

+1

Konu niye fake olsunki arkadaşlar onu anlamadım 1 1.5 milyon tlden bahsetmiyorum söylediğim rakamlarda bi araç tavsiyesi istiyorum
  • sıfır premium kompakt sınıf alırdım ben olsam. v40, a serisi, 1 serisi, giulietta veya a3. hangisi hoşunuza giderse.
  • http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=127783046&rnd=1855

• kimsenin kompleksli düşüncelerini dinlemek istemiyorsan burdaki insanlarda senin gösteriş merakını o beyninin içerisinden geçen düşünceleri dinlemek zorunda değil haddini bil sen kimsin böyle ulaka ulaka konuşuyorsun millete ahkam kesiyorsun üniversiteye gidiyorsun diye kendini adam yerine mi koyuyorsun kimse sana burda yardımcı olmak zorunda değil madem araç bilgin var seçimlerini yapmışsın git istediğin aracı al burası dingonun ahırı değil umarım gerçek hayatta karşılaşmayız genç
  • gösterişin alasını yaparım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.