Arkdaşlar kablosuz modem lazım laptop ve masa üstü PC ile aynı anda bağlanacağım modem ıstıyorum hangisini önerirsiniz ?
AIRTIES RT 205 125MBPS KABLOSUZ ADSL2+ 1 PORT MODEM + 8GB USB BELLEK fiaytı 109 TL
Ethernet (10/100), Kablosuz Bağlantı Hızı(Mbps) 125 Port Sayısı 1 Bağlantı Teknolojisi Adsl, Adsl2, Adsl2+ Firewall Desteği Var Router Desteği Var Splitter Var
Ethernet (10/100), Kablosuz Bağlantı Hızı(Mbps) 125 Port Sayısı 4 Bağlantı Teknolojisi Adsl, Adsl2, Adsl2+ Firewall Desteği Var Router Desteği Var UpNP Desteği Var Splitter Var
Bağlantı Ethernet (10/100), Kablosuz Bağlantı Hızı(Mbps) 54 Port Sayısı 1 Bağlantı Teknolojisi Adsl, Adsl2, Adsl2+ Firewall Desteği Var Router Desteği Var UpNP Desteği Var Splitter Var
arkadaşlar ben de aynı fiyat aralığında bi modem arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. benim e-con marka dandik bi modemim var. torrent i açtığım anda nete giremiyorum. torrentten indirmeye devam ediyor fakar nete giremiyorum. bu tip sorunlar yaşamayacağım iyi bi modem arıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: clubsoda
arkadaşlar ben de aynı fiyat aralığında bi modem arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. benim e-con marka dandik bi modemim var. torrent i açtığım anda nete giremiyorum. torrentten indirmeye devam ediyor fakar nete giremiyorum. bu tip sorunlar yaşamayacağım iyi bi modem arıyorum.
Bahsettiğiniz sorunları bi aralar fanatiklik derecesinde tavsiye ettiğim Zyxel modemlerde de yaşadım. Hatta o kadar fanatiktim ki, müşterilerime de satmaya başladım. 1 yıl doldu ve ofiste şu anda 6 tane arızalı Zyxel modem var. Hepside 660HW-T1v3
Evimde şu anda Voip'li Thomson ST716v5 kullanıyorum. Torrent açıyorum netim yavaşlamıyor. Hatta Voip ile bile konuşuyorum sorun yok.
Modemin 4. senesi benden önce şirkette kullanılıyordu 1 senedirde ben kullanıyorum 24 saat çalışıyor. Bu sabah kondansatörlerini yeniledim, bağlanmama sorunumda düzeldi. Modemin içini açınca donanımsal olarak Thomson modemlerin çok kaliteli olduğunu gördüm, özel koruma devreleri, adaptör harici regüle ve filtre elemanları ve sigorta dirençleri gördükten sonra donanımı çok kaliteli ve özel düşünülmüş buldum.
Size kişisel tavsiyem Thomson bir modem bulmanız. Nette 780 modeli satılıyor 120-130 TL civarı. Voip özelliği ve wireless özelliği var..
rt-211 kullanıyorum, çok memnunum, modemi açıyorsun ve unutuyorsun, kaç haftadır çalıştığını unuttum...
yalnız 802.11n desteklemiyor, b ve g destekliyor...