Hocam sizinkine benzer bir sistem, acaba yorumlarınızı paylaşır mısınız? Bunda 12 taksit seçeneği var, benim adıma daha avantajlı: Görüntü netliği adına sistemin imgur linki: https://imgur.com/2oV3Di8 |
80-100 bin TL'ye 4080S sistem önerisi (2. sayfa)

-
-
4080s aldiktan sonra min 2-3 sene kart degismezsin her cikan oyunu oynamiyorsan ,o zamana da ne 4000 ne 5000 serisi kalir.
Bu arada benim dedigim vadesiz taksit , vadeli taksiti her site yapiyor nerdeyse 12 taksite kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 24 Aralık 2024; 13:8:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Umuyorum ki değişmem, şu anda elimde 3070ti var ve memnun değilim :) CPU'yla ilgili olsa gerek gerçi bu durum, PoE2 oyununda rezil fps alıyorum, yeni pc gelir gelmez satacağım (i14400F, MSI 3070ti, 64gb 3200 ram vs vs diye gidiyor ama oyun optimizasyonu yetersiz)
Paylaştığım sistem hakkında yorumunuz varsa paylaşır mısınız? Diğer siteler yapıyor evet ve fiyatlar çok yüksek kalıyor.
-
2k-4k da minimal FPS farkları olsa da her zaman işlemci gücü iyidir. 9700x senin topladığın seviyede alınması gereken en F/P işlemci. Tek CCD 8 çekirdek. Tavsiyem mutlaka 9700x alın.
-
Teşekkür ederim yorumunuz için. 9700X dışında bir değişiklik öneririr misiniz?
Anakart sizce uygun mudur? İleride 5000 serisine geçmeyi ve belki daha da ilerisinde ram'leri upgrade etmeyi düşünüyorum.
-
Bütçe kısıtlıysa yeterli. Bütçe kaldıysa PCI 5.0 destekli bir anakart düşünülebilir ama minimum 10bin TL civarıdır.
-
RAM ler su anda en uygun 6000 mhz de calisiyor ustu icin cok kasmayin ve 2X RAM takin . 4X RAM lerde uyum problemi oluyormus hepsini birlikte alsaniz bile.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X