< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 22 Haziran 2018; 18:38:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 22 Haziran 2018; 18:38:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
haha 8 senelik dizel corolla kullanıcısı olarak aracımdan çok memnunum çoğu negatif yoruma katılıyorum ama hepsine değil.Bir kere bu araba cidden arıza vermiyor.Cidden diyorum.Yani yanıltmak istemiyorum kimseyi ama gerçekten arıza vermiyor.150 bin km ye geldim aracımla ama halen daha otomatik vites olmasına rağmen baskı balata değişmedi.Kısaca belki mükemmel geçişleri yok corollanın ama taş gibi bir vitesi var.Arıza yapmayan taş gibi bir motoru var.Kim ne derse desin negatif yönleri bu kadar abartılacak kadar değil.
Basınca köpek gibi gidiyor şerefsizim.Yeterki sen doğru hızda doğru viteste ol. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 26 Temmuz 2018; 5:52:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 12 Ağustos 2018; 11:22:53 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 16 Şubat 2019; 8:0:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|