Şimdi Ara

8 YIL SYMBOLE BİNİP FABİA'YA GEÇMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2008 yılında sıfır aldığım symbolümü 3 ay önce sattım ve 2006 fabia aldım şimdi size yaşadığım şeyleri anlatacağım biliyosunuz uzun zamandır forumda yokum

Yolda araba beni götürüyor ben götürmüyorum aracı istanbuldan alıp eve yolculuk ederken vaybe dedim araba akıyor basıyorum 160 170 otobanda banamısın demiyor benzinli it gibi gidiyor kesilmeden symbolde rampada 50-60 gibi hızlara düşüyordum ve 100 diyince yolda geziniyordum

Arabaya bindiğimi anladım içine oturuyosun vw konforunu hissediyorsunuz içine gömülüyorsunuz yolda hiç yormuyor

yol seside yok

En önemlisi insana güven veriyor ne sağa sola çekme rüzgarda tırın yanından geçerken felan şeridinden gidiyor maşallah symbolde direksiyona yapışıyordum

aklıma gelenler şimdilik bunlar yani ne diyim kaç sene eşşeğe binmişiz...

• Böyle gariban ve halktan insanları görünce mutlu oluyorum hayatlarından kesitler dinlemek oldukça etkileyici...

Teşekkürler 2006 Fabia sahibi kendi fakir, yüreği zengin insan...

Edit: İmzaya falan da 2006 Fabia diye baya yazmış adam baya sahiplenmiş arabayı evladı gibi valla helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AEF290E0 -- 15 Kasım 2016; 19:51:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E segmenti f segmentini geçtim şuan satılan herhangi c sınifı bi araca binseniz şiir besteliyeceksiniz galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum esekten inip 2 yas daha yasli bir ata binmişin sen.

• Güzel araçtır yav.2014-2015arası kullandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: helpgod

dostum esekten inip 2 yas daha yasli bir ata binmişin sen.

O yaşlı at,eşşeğe on basar kardeş kafanı yorma.

Bu arada Hayırlı olsun Hocam.Allah kaza bela vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 15 Kasım 2016; 20:45:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav kardeşime 1 sene once almistik 2006 fabia her bindigimde segment atliyodum symbole geçince sinirleniyodum en sonunda sinirlendim sattim en sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahancer2 -- 15 Kasım 2016; 19:57:15 >
  • Allah kaza vermesin. Bir araç sizi getirip götürüyorsa gerisi önemsiz bence. Güvenlik, yakıt, ekonomi önceliğimiz olmalı. 8 yıl aynı araca binmenizde çok hoş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis

Böyle gariban ve halktan insanları görünce mutlu oluyorum hayatlarından kesitler dinlemek oldukça etkileyici...

Teşekkürler 2006 Fabia sahibi kendi fakir, yüreği zengin insan...

Edit: İmzaya falan da 2006 Fabia diye baya yazmış adam baya sahiplenmiş arabayı evladı gibi valla helal olsun.

genelde bu tarz yazılara destek vermem ama bu arkadaş maalesef yerinde yazmış.
  • 2006 model bir Fabia 2008 model Symbol'e göre ne kadar iyi olabilir diye düşündüm düşündüm sonuç
  • vay be senin sembolu boyle kotuleyecegin hic aklima gelmezdi :D şekil duruyordu ama yazik olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni konu başlıkları :

Fabia ile yollarda
    Fabia ile 180 bastım.
    Fabia ile gece yolculuğu.
    Fabia ile donanım haber.. .

Diye gider.

• İyi günlerde kullanın

• Symbol kiralamıştım, bir daha zorunda kalmadıkça Allah binmek nasip etmesin demiştim.
  • Tidiay degilse konu degeri tasimiyor

• Hayırlı olsun, kazasız sürüşler...
  • Symbol den sonra neye binsen öyle gelir normaldir :).Ancak ülkemizin felaket koşulları sebebiyle istem dışı olarak fazla abartmışsın.Kesinlikle suçlamıyorum, kınamıyorum kazasız belasız iyi günlerde binmek nasip olsun ama hasbel kader Passat'a falan binsen kalp krizi geçireceksin sanırım zevkten.Bu kadar abartmamak lazım bu araçları, bunlar son derece basit araçlardır.
  • H.olsun turbo

• ben de albea 2002 model 1.6 HL (ben ona highline diyordum, koltuk yan dolgu ayarı, yükseklik ayarı vs sınıfında lüks sayılabilecek özellikleri vardı) lpg li arabam varken bir akrabamın 1.4 tsi 160 lık CC passatına binmiştim. "yumuşak plastik! yumuşak plastik!" diye dh forumlarında yana yakıla bahsettikleri şeyin ne olduğunu ve turbo lagın nasıl bir şey olduğunu öğrenmiştim. yumuşak plastiği ise benim albeanın ön konsola bastırınca yumuşayarak esneyen plastiğinden farklı olduğunu da o zaman anladım. renault 11 flash ile de kendimce bir rolling denemesi yaptım ama flashın bunun farkına dahi vardığını sanmıyorum. oradan aniden uzayıp giden CC nin yol bilgisayarı bu yüksek tempolu gezinti sonrasında yüksek ortalama tüketim değerleri vermişti ki araçtan indim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.