Şimdi Ara

8 tane 2 maç - 1 tane 3 maç - 1 tane 4 maç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

7 tane 2 tane birbirinden farklı en az 2 oranlı maç seçip 5 TL atmak.minimum miktarı 20tl yapmak.

1 kuponu gene 2 maç yapmak ama bu arasından güvendiğiniz birazda yüksek oranlı maç oynamak.

1 tane karma yada farklı maçda olsa en az 20 tl kazanç yapacak şekilde oynamak.

1 tanede 4 maç karma kupon yapmak.

Şuan bu sistemi deniyorum.Oynadım.ve en aşağı 25 tl veren kupon var.yani buda şu demek oluyor.2 kupon bilebilirsem 50 tl ' yi kaptırmamış üstüne kazanan kuponlarda kazanç olucak.

Burada en önemli olay oranlar en az 2 olucak ve malum yurtdışı önerimde tempobet olmalı.

Ve dahada önemlisi risk yüksek fakat biraz daha aza indirildiğini düşünüyorum.

Eleştirilere açığım.

Sizce bu yöntem niye bu kadar kolay gözüküyorda açıklarla dolu olduğu hissi uyandırıyor bende?

8 tane 2 maç - 1 tane 3 maç - 1 tane 4 maç

Hangi kupon ne kadar veriyor diyenler için :

1 - 38
    2 - 25
    3 - 30
    4 - 29
    5 - 30
    6 - 28
    7 - 32
    8 - 28
    9 - 33
    10 - 97

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadere61 -- 24 Kasım 2013; 10:37:21 >

• bunun yerine 50 lirayı 1.60 oranlı tek maça bas daha temiz.yavaş yavaş çoğaltırsın parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

bunun yerine 50 lirayı 1.60 oranlı tek maça bas daha temiz.yavaş yavaş çoğaltırsın parayı

oda bir fikir.

peki bu sistem hakkında ne düşünüyorsun? 2 kupon tutsa kurtarıyor gerisi kar olarak geliyor.ama içimden bir ses bir hata var diyor biryerde.

hepsinin yatma olasılığı tabikide var ondan bahsetmiyorum başka ne olabilir
  • yani hocam benim şahsi fikrim bu kadar maçı takip edeceğine tek maça bütün kasayı yada kasanın yarısını basmak.ne kadar çok maç o kadar risk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanogo

yani hocam benim şahsi fikrim bu kadar maçı takip edeceğine tek maça bütün kasayı yada kasanın yarısını basmak.ne kadar çok maç o kadar risk.

evet haklısın ne kadar çok maç o kadar risk fakat amacımda bunu azaltmak.denedim bakalım sonuçları ne olucak.

zaten tek denemeylede olmaz en az 4 hafta denemek lazım.

bu arada diğer konuda gamesliga sormuşsun ben 2-3 yıl önce oynadım çekiyordum 200 300 fakat şuan oranları az tempobet rivalo gibi sitelere **** ile alıp satmanı öneririm.

****ı bynogame ' den alabilirsin havale mavale dersen hemde banka hesabını kullanmadığın için sorunda yaşamazsın malum torba yasasımı ne vardı tebdirli olmak lazım.
  • sistem çok iyi ama aynı takımlara birkaç defa oynamasan sanki daha garanti olabilirdi. hadi diyelim o maç tutmadı, gidiyor 3-4 kupon..
  • gidiş yolun doğru ama sonuç yanlış.oynadığın bir maçı asla başka kupona koyma bir maç sadece bir kuponda olmalı.böyle yaparsan bu sistemle kazanırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    "5 maç kaldı"
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu sistemde düzenli gelir sağlamak için en az 4-5 ligin maçlarını çok yakından takip etmek ve en önemlisi izlemek gerek. Buda oldukça zor. (Ekstra yetenek ve baya bol zamana sahip olunmalı)
    Oyüzden para kazanmaktan çok, eğlence için ideal bana göre.

Küçük oranlara misli girmek para kazanmak için daha ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalakko -- 24 Kasım 2013; 13:35:06 >
  • yorumlar için teşekkürler.

aslında hepsi farklı olucakdı.7 kuponu öyle yaptım.sonraki 3 kupondada karma yapim dedim.

2 maç aynı maçlardan

3 maç aynı maçlardan

4 maç aynı maçlardan

dedikleriniz doğru farklı maçlar daha iyi olur.eğer bu hafta beklenen sonucu alabilirsem devamını getirip konuyu devam ettiricem.

yorumlar çok iyi gidiyor.aynen böyle yorumlar bekliyorum şunu yaparsan daha iyi yapmazsan daha kötü gibisinden.

Misli olayınıda bu sistem tutarsa 2 sistemide yürütme olarak deneyebilirim.mantıklı gelmeye başladı oda.
  • flood yapmış gibi olmak istemiyorum ama son durum şöyle oldu.

antep ve ts tuttu 25tl

urfa manisaspor tuttu 38 tl

hamburg ts tuttu 28 tl

beklemede olan valencia maçı var oda tutarsa 29 tl tutucak.

eğer manu tutsaydı iyi olucakdı.ama yattı.

kupon ilk denemesinde bence başarıya ulaştı.

yorumlarınızı bekliyorum.
  •  8 tane 2 maç - 1 tane 3 maç - 1 tane 4 maç

bugün fazla maç yokdu.3 kupon yaptım.maksat vakit geçsin.
  • dün tutan yok ama zararda çok değil bugün bakalım 10 kupon çıkarmı.

yaptığım vakit burada paylaşıcam.
  • kadere61 K kullanıcısına yanıt
    hocam bu oranlarla kupon tutturman zor.yuksek oranlı iki maçı aynı kuponda yakalamak kolay değil.bunun yerine bir banko maç bir de iki küsur oranlı maçla kupon yapsan emin ol kazanma şansın çok fazla olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

hocam bu oranlarla kupon tutturman zor.yuksek oranlı iki maçı aynı kuponda yakalamak kolay değil.bunun yerine bir banko maç bir de iki küsur oranlı maçla kupon yapsan emin ol kazanma şansın çok fazla olur.

bunuda hesaplayıp edip denicem.iş yerine gidince detaylı yazıcam.
  •  8 tane 2 maç - 1 tane 3 maç - 1 tane 4 maç

10 kupon sayısını 20 çıkartmayı düşünüyorum ama 20 kuponda 4 kupon tutarmı diye düşünüyorum.

düşük oran olayını düşündüm ama şöyle durumda var yatınca 1.50de yatıyor 2 oranda.yüksek oran denemek daha iyi gibi geldi.

öncedende kalanla birlikte şuanda kasada 90 tl var.50 tl ile açmıştım kasayı fakat buna ayırdığım bütçeydi.

şimdi tüm parayı buna yatırmayı düşünüyorum.

kalan 90tl.

not : arkadaşlar ben iddaa uzmanı değilim.istatistiklere dayanarak yapıyorum kuponları.dayanak olarak maçkolik ve

http://forum.donanimhaber.com/m_66729520/mpage_3/tm.htm

burada verilen linkleri kullanıyorum.

hocam o oranda yatıyor bu oran da yatıyor değil işte.benim dediğim şekilde yapsan emin ol bu on kombinenin altı adeti gelir.ama şimdi dört tanesi gelir mi emin değilsin ve de bu sistem ancak çok maçın olduğu haftasonu yapılır.bence sadece hafta sonu yap bu işi.

• quote:

hocam o oranda yatıyor bu oran da yatıyor değil işte.benim dediğim şekilde yapsan emin ol bu on kombinenin altı adeti gelir.ama şimdi dört tanesi gelir mi emin değilsin ve de bu sistem ancak çok maçın olduğu haftasonu yapılır.bence sadece hafta sonu yap bu işi.

şuan onu detaylı araştırıyorum.

düzgün ve seviyeli yorumların ve yorumlarınız için teşekkürler.
    rica ederim ben tam da bu yaptığın sistemi iki haftasonu yaptım toplam 300 tlyi 7 adet kombineye böldüm yedi adet kesin favori mesela barca evinde oynuyor yanına da iki küsur oranlı yine evinde oynayan bir takım...sonuç olarak üçyüz tl oldu 550 tl...diğer haftasonu da yine karlı kapadim haftayı ama para iki katına çıkmıyor ama yaklaşıyor.her neyse sonra usendim bıraktım.misal kasan bin tl olacak ve bu şekilde on kombine yapıp her birine yüz rp basacaksin.futbol mucizesi olmazsa iyi bir kar yaparsın.zira benim her bir kuponun oranı 3-4 arasiydi.bol şanslar.

• quote:

rica ederim ben tam da bu yaptığın sistemi iki haftasonu yaptım toplam 300 tlyi 7 adet kombineye böldüm yedi adet kesin favori mesela barca evinde oynuyor yanına da iki küsur oranlı yine evinde oynayan bir takım...sonuç olarak üçyüz tl oldu 550 tl...diğer haftasonu da yine karlı kapadim haftayı ama para iki katına çıkmıyor ama yaklaşıyor.her neyse sonra usendim bıraktım.misal kasan bin tl olacak ve bu şekilde on kombine yapıp her birine yüz rp basacaksin.futbol mucizesi olmazsa iyi bir kar yaparsın.zira benim her bir kuponun oranı 3-4 arasiydi.bol şanslar.

para isterse bana 30 40 bıraksın.kar olsun yeter.

şöyle bişi var.her gün her hafta kaybetmektense her gün kazanırım daha iyi.en azından karla kapatırım.

bugünü atlatim senin sisteme dönebilirim.

Son durum nedir hocam merak ettim
    @kadere61

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.