Şimdi Ara

+8 small shield:Repel physical attack

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakmak için +7 small siheld i koydum +8 oldu 25 repel physical attack var ne işe yarar?15 hp ye dönüştürebilir miyim?

• Yok Dönüştüremezsin Bi İşe Yaranaz Çöp
  • Dönüştüremezsin bildiğim R.P.Attack ; karşı taraf damage vurduğunda ona belli bir miktar damage gidiyordu.
  • Donusturelemez KaLkan AMA Aslında physical attack Çok İşe Yarar Ama O Kalkanda Pek Etki Etmez Şöyle Bir Ornek Vereyim

JPKODA bi kalkanım Wardı 325 physical attack Dmg. Li Cz De Onla Dolaşırken Human Bana 500 Wuruyorsa

250 Kendine Sekior Guzel Bişi Aslında Hatta Çok Kişi Bana Wururken Birden Bire Yattı

Tabi 325 Dmg. Az Bi Dmg. Değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AK-Rep -- 2 Mart 2008; 14:03:17 >
  • sanırsan sana wurulan damagenin %10 unu ona yansıtıor. sana 1000 wurursa adam 100 damage yiyor.
  • --Uskoda bu etkin değil diye biliyorum
  • Bende Şöle Biliyorum Eger R.p Attack 10 ise Kalkanında Düşman 1000 Vurursa 100 Kendine de Damage Veriyo,25 Olursa R.p Attack 1000 Vurursa 250 Damage Kendine Yiyo..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Critical Artıran Stone
    17 yıl önce açıldı
    +7 Elixir e DAmage basmak ?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

--Uskoda bu etkin değil diye biliyorum

Usko da Dikkat Etmedim Hiç Ama..Dol'de de Var Bu ÖzeLLik
    Moradon'un Betasın Oynarken Ark İle Denemiştim Çalışıodu.
  • quote:

Etkin. Aynı özellik Defender of the Lord 'da da mevcut. Çok etkilemiyor ama sinir bozucu.
  • güncel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Etkin. Aynı özellik Defender of the Lord 'da da mevcut. Çok etkilemiyor ama sinir bozucu.

+1
  • Ben şeyi merak ediyorum. Bazen +7 yada +8 Plate Shield 'a Repel basılmış görüyorum. Hemde upgrade item. Bir scrollu falan mı var acaba. Plate Shield'A nasıl repel basıyolar
  • quote:

Ben şeyi merak ediyorum. Bazen +7 yada +8 Plate Shield 'a Repel basılmış görüyorum. Hemde upgrade item. Bir scrollu falan mı var acaba. Plate Shield'A nasıl repel basıyolar

immune scroll mu acapa bilmiyom attım fr falan veriyo bu belki kalkanada bisiler veriodur
  • quote:

Ben şeyi merak ediyorum. Bazen +7 yada +8 Plate Shield 'a Repel basılmış görüyorum. Hemde upgrade item. Bir scrollu falan mı var acaba. Plate Shield'A nasıl repel basıyolar

drop olarak düşmüştür
  • plate hiç görmedim aama +8 plate 25 repli süper olur
  • poison ekleme kağıdıyla ekleniyor
  • Kalkana elemental damage kağıdı basarsan R.P. Atack bonuslu olur kalkan Bende tesadüfen buldum bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Yok Dönüştüremezsin Bi İşe Yaranaz Çöp

EŞEK HOŞAFTAN NE ANLAR !! SÖZ MECLİSTEN DIŞARI ALINMA :D
  • +10 görmüştüm fena değil

• quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

+10 görmüştüm fena değil

Pysichal Effeckt 31
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.