Şimdi Ara

8 senede mühendislik fakültesinden mezun olmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
7.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, canlı olarak 10. senesinde mezun olanlar da tanıdım, sanaldan 12. senesinde olduğu halde okumaya devam edenleri de tanıdım.

Evet, Çift Anadal yapmaya başladığı ilk sene vefat edenleri de sanaldan tanıdım, hatta bu kişi İngilizce üzerine farklı diller de öğrenmeye çalışıyordu. (Bunu yazmamın sebebi hayatını zirvede yaşadığı halde tam da o anda ölenleri örnek göstermemdi)

Ben de 6. senemdeydim ve bence normal şartlar altında en kötü ihtimalde 8. senemde bitecek. Daha önce de bitebilir ama ben ihtimal vermiyorum, çünkü kendimi biliyorum.

Maddi olarak bir sıkıntımız yok, çünkü ben masrafsız bir evladım ama arada sırada benim de küçük isteklerim oluyor. Onları da karşılayacak parayı bir şekilde buluyoruz. Yani para kazanmam ancak evleneceksem bir işe yarar.

Özet bu kadar. Soru da şu. Tüm bu şartlar altında okulumu 2 katı sürede bitirmem çok mu umutsuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kafana göre takıl birader herkes standarda bağlamış çalışsan evlensen ne olcak hep aynı döngü mutlu ol yeter
  • Hocam önemli olan sağlık. Teselli amaçlı söylemiyorum cidden sağlık. Uzamıştır bilmemne olmuştur. Olabilir. Belki bi sıkıntınız vardı veya şanssızlıklar hep üst üste geldi. Olmaz demeyelim oldu mu oluyor. Sadece şunu bilmek gerek. Bu hayatı yaşıyorsak kendimiz ve sevdiklerimiz için yaşıyoruz. Okul bizim için var biz okul için değil. Gerisi önemsiz.
  • Sağlık sorunları nedeniyle benimde 1 senem çöpe gitti.

Bazı arkadaşlarında uzadı maddi manevi sorunlardan

ayrıca dersler kolay değil,

bakmayın siz mühendisliği küçümseyenlere, sadece fesatlıklarından kötülüyorlar bu alanı..Onlar hiç bir vasfı olmayanlar..
  • Vay, çok sağ olun arkadaşlar. Ben de her şeyden önce sağlığımızın ve sevdiklerimizle birlikte olmanın önemli olduğunu düşünüyorum, yoksa hayat çok kısa, her an her şey olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.16

Sağlık sorunları nedeniyle benimde 1 senem çöpe gitti.

bakmayın siz mühendisliği küçümseyenlere, sadece fesatlıklarından kötülüyorlar bu alanı..Onlar hiç bir vasfı olmayanlar..

• Bosver ya onemli olan mutlulugun hayat cabucak akip geciyor. Dusunmeye , kasmaya bile degmez hayat. Kafana gore yasayacaksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Mezun?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BlitzCrank-

Bosver ya onemli olan mutlulugun hayat cabucak akip geciyor. Dusunmeye , kasmaya bile degmez hayat. Kafana gore yasayacaksin.

Aynen.

• iyi bi üniversite hayatı geçiriyorsan daha da uzat.
  • Mühendislik tırt

• Hangi muhendislik ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LawMyLife

Mühendislik tırt

termosu, statiği, akışkanları, makeli bu dersleri yıllarca alanlar var. sincap sen hangi üniversite hangi bölümde okuyorsun?

2. sınıftayım ve yarım dönem uzadı. 1 sene ingilizce hazırlık, 1 sene mezuna kaldım. kardeşimle beraber girdik benden önce bitirecek. ikimizde mühendislik okuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itsuka Shido

quote:

Orijinalden alıntı: LawMyLife

Mühendislik tırt

termosu, statiği, akışkanları, makeli bu dersleri yıllarca alanlar var. sincap sen hangi üniversite hangi bölümde okuyorsun?

2. sınıftayım ve yarım dönem uzadı. 1 sene ingilizce hazırlık, 1 sene mezuna kaldım. kardeşimle beraber girdik benden önce bitirecek. ikimizde mühendislik okuyoruz.

2 abim var, birisi kalp ve damar cerrahı, diğer tıp son sınıf. Ben de İstanbul Hukuk son sınıfım.
    Sincap mı? Aklını alırım senin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

seneye büyük ihtimal mezun olacak bi mühendislik öğrencisi olarak konuşuyorum. meslek olarak mühendislik mesleğini küçümsemiyorum ama türkiyede mühendislik diye birşey yok özellikle son yıllarda iyice öldürdüler. bunu her açıdan ispat edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

quote:

seneye büyük ihtimal mezun olacak bi mühendislik öğrencisi olarak konuşuyorum. meslek olarak mühendislik mesleğini küçümsemiyorum ama türkiyede mühendislik diye birşey yok özellikle son yıllarda iyice öldürdüler. bunu her açıdan ispat edebilirim.

İspatla , ona göre okucam :D

• İyi bir üniversite hayatım olduğu söylenemez. Okul - Bölüm: Yıldız Teknik Üniversitesi - Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği.

Biraz hayata atılmaktan korkuyor olmaktan, biraz da mühendisliğin ne halde olduğunu bilmemden dolayı bu haldeyim.

• Hukuk da ele ayağa düştü. Babam noter oldu da, öyle kurtardı kendini mesela. (Babamla görüşmüyoruz)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrasputin

Hukuk da ele ayağa düştü. Babam noter oldu da, öyle kurtardı kendini mesela. (Babamla görüşmüyoruz)

He ya, özeller çok açıldı. Ama farketmez, İstanbul Hukuk başka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide özel msj atmış şikayet edildin diye

• Aga yine mi aynı konu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.