Şimdi Ara

8 Plus’tan XS Max’a geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,8 plusımı satıp ikinci el XS max alacağım da,en iyi ihtimalle ortalama 2000 tl civarı para eklemem gerekecek.Sizce aradaki fark 2000tl eder mi?Kendi telefonumda şu an herhangi bir sorun yok ama geniş açı flan istiyorum artık.Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi █Teoman█ -- 8 Temmuz 2021; 23:46:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone 11 de alabilirsin hocam aşağı yukarı yine aynı paraları verirsin fark olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: ali4635

iphone 11 de alabilirsin hocam aşağı yukarı yine aynı paraları verirsin fark olarak

Malzeme kalitesi olarak xs max e daha iyi diyorlar hocam ne kadar doğru bilmiyorum ama :(

• hocam üstüne bayağı bir para vereceksin bence biraz daha değerlendir tam emin ol öyle karar verip al bence telefonu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ali4635

hocam üstüne bayağı bir para vereceksin bence biraz daha değerlendir tam emin ol öyle karar verip al bence telefonu :)

Doğru söylüyorsunuz hocam çok teşekkür ederim

• Xs Max’de geniş açı yok. Kamera olarak çok bir fark yaşanmaz. Ultra geniş açılı lensler 11 itibarı ile var. Ama kasa/ekran boyutu, kasa kalitesi, batarya kapasitesi ve A12 işlemci ile birlikte 4 GB ram gibi avantajlarınız olur. Bence geçilir. Aradaki farka değer.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ama gece modu yok. Ekran hariç 11 tavsiye ederim. Premium cihaz, çelik demir kasa vs bence hava cıva... Kılıfısız kullanan mı var!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aradaki fark 2000 TL ise (iki cihazın da benzer kozmetik özelliklerde olduğunu varsayiyorum) arkanıza bakmadan geçin derim. Ayrıca şahsen amoled ekranı her türlü genis acılı lense tercih ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.