Şimdi Ara

8 metre petek 150 m2 yalıtımlı daire için hangi kombi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar, yoğuşmalı kombi mi yoksa hermetik kombi mi almalıyım. Bir de 20 bin lik bir kombi yeterli olur mu?
    Yoğuşmali kombi için alttan ısıtma olması gerektiğini duymuştum doğru mu?
    Şu anda Hermetik 20 binlik Vaillant, Buderus ya da Viesman düşünüyorum. Tabii arızalanırsa servisinden sıkıntı yaşayıp yaşamayacağımı da bilemiyorum.
    Bu firmalar garanti süresini artırmak için kırk takla atarlar. Ondan sonra da bakım için bir kere bile olsun gelmezler. Bu ne biçim bir iştir anlamış değilim.

WHATSAPP: 0505 748 49 61

***TÜRKNET DAVETİYE KODU: DYP88QP23RRK
  • Eski kombinizle kışın kazan sıcaklığı 55 derece ve altında ısınabildiniz mi? Yoğuşmalı kombileri 55 derecenin altında verimli oluyorlar. 150m2 daire için 8mt petek az geldi bana. Benim daire brüt 100m2 8.3mt petek uzunluğu var.

Mevlânâ Celâleddîn-î Belhî Rûmî
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Eski kombinizle kışın kazan sıcaklığı 55 derece ve altında ısınabildiniz mi? Yoğuşmalı kombileri 55 derecenin altında verimli oluyorlar. 150m2 daire için 8mt petek az geldi bana. Benim daire brüt 100m2 8.3mt petek uzunluğu var.

şu anda taşınmak üzere olduğumuz dairede kömürle ısınıyoruz. Kombi sadece banyo için kullandık. Dairede 8 metre petek var ama güney cepheli.
    Vatandaş Baymak Brütje 20 binlik yoğuşmalı kombi tavsiye etti. fiyat olarak 1800 lira verdiler. alman malıymış. Bilmem önerir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

Eski kombinizle kışın kazan sıcaklığı 55 derece ve altında ısınabildiniz mi? Yoğuşmalı kombileri 55 derecenin altında verimli oluyorlar. 150m2 daire için 8mt petek az geldi bana. Benim daire brüt 100m2 8.3mt petek uzunluğu var.

şu anda taşınmak üzere olduğumuz dairede kömürle ısınıyoruz. Kombi sadece banyo için kullandık. Dairede 8 metre petek var ama güney cepheli.
    Vatandaş Baymak Brütje 20 binlik yoğuşmalı kombi tavsiye etti. fiyat olarak 1800 lira verdiler. alman malıymış. Bilmem önerir misin?

Petekler inşallah yeter, binada izolasyon varsa muhtemelen yeter ama yinede kesin bişey söyleyemem. Benim cihaz Baymak Brötje Novadens Extra üzerinde sökülebilir paneli var O.T. olarak kullanılabilir. Ben cihazdan memnunum, genelde çoğunlukta memnun ama memnun olmayanlar da oldu sn. By_Cabbar mesela baştan beri gönülsüz olduğu için olabilir . O.T benim için önemli değil diyorsanız Baymak Falke Condense veya Baymak DUO TEC te alabilirsiniz 3 kombide birebir aynı özellikleri taşıyorlar. Fiyat farkı ise isimden ileri geliyor. Diğer ve kendini kanıtlamış olan kombiler şunlar:

Airfel Digifel Premix
    DD Nitromix
    ECA Confeo Premix
    Ariston Clas Premium ve Genus Premium

Aslında şu an piyasa Arsiton EVO serisi geldi çok iddalı ozellikleri var ama daha çok yeni olduğu için ileride sıkıntı yaparmı bilemiyorum. Şu an kombi alacak olsaydım riske girip Ariston Genus Premium EVO olanı alırdım. Bir kombide aranan tüm özellikleri kendisinde barındırıyor. 3 tam modülasyon, geniş modülasyon aralığı %10 - %100 aralığı, 2.5Kw mininmum ısıl gücü, sessizlik, tam modülasyonlu pompa.

Mevlânâ Celâleddîn-î Belhî Rûmî

• Airfel digifel premix i öneririm size. Fiyat olarak diğer markaların premix cihazlarına göre biraz daha uygundur. Hemde eğer bir sıkıntı yasarsanız yedek parçası diğer markalara göre daha uygundur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    **** 30 GÜN ÜCRETSİZ İNTERNET KAZANMAK İÇİN****

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.