Şimdi Ara

8 Mbit Sınırsız (AKK) 29,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 3 yıllık ttnet 2 mbit sınırsız abonesiydim Şimdi superonline 8 e kadar tarifesine geçtim.

Yani ttnet de 69 tl ödüyorken süperonline'nı 30 tl lik tarifeye geçtim.Kaldıki ttnet aynı tarife 8'e kadar 59 tl

Benim aklıma takılan diğer adsl şirketleri(biri,smile,) ttnet fiyatlarına benzer fiyatlandırma ve kampanya yapıyorken superonline nasıl bu fiyatı verebiliyor?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayraktar_ist -- 1 Mart 2012; 17:13:47 >

• Buyrun koşullar işinize geliyorsa alın, hem upload hemde download da limit var. Benim gibi kandırılıpta boşa fatura ödemeyin.

Link:http://superonline.net/yardim-detay?h=32&yt=Hız Alanı

Hız Alanı
    Turkcell Superonline Hız Alanı(Adil Kullanım Koşulları) Nedir?

◦Turkcell Superonline bireysel hizmet abonelikleri, Turkcell Superonline tarafından hizmetin verildiği adreste ve bireysel kullanım için geçerlidir.
    ◦Turkcell Superonline bireysel interneti erişim hizmeti ile, hizmet verilen adreste aynı anda en fazla beş kullanıcı bağlantı yapabilir.
    ◦Turkcell Superonline bireysel hizmetleri, hizmetin verildiği adres dışında kullanılamaz.
    ◦Turkcell Superonline internet erişim hizmeti paylaştırılamaz. Hizmetin paylaştırılması, yeniden dağıtılması, hizmetin amacına uygun kullanılmaması gibi nedenlerle oluşabilecek performans kaybından ve/veya yasal yükümlülüklerden Turkcell Superonline sorumlu tutulamaz.
    ◦Turkcell Superonline bir hizmetin satışını bir kampanyaya ve ilgili kampanyanın koşullarına bağlamış olabilir. Bu koşullar altında kullanıcı ilgili kampanya koşullarına uymayı kabul ve beyan ederek söz konusu kampanyadan ve ilgili hizmetten yararlanır.
    ◦Turkcell Superonline’in sağladığı hizmetler Adil Kullanım Koşullarına tabii olabilir. Adil Kullanım Koşulları, Turkcell Superonline tarafından sağlanan hizmetin limitsiz internet erişimi, limitsiz ve yön bağımsız telefon hizmeti ve Turkcell Superonline tarafından sunulan her tür diğer hizmetler için belirlenmiş olabilir.
    ◦Bir ürün, hizmet ya da kampanyada Adil Kullanım Koşulları uygulaması var ise; Turkcell Superonline, ilgili ürün, hizmet ve kampanya için Adil Kullanım Koşullarını kampanya koşulları içinde yayınlar.
    ◦Adil Kullanım Koşulları her bir hizmet için Turkcell Superonline tarafından belirlenir. Adil Kullanım Koşulları, söz konusu hizmetin türü ve amacı dışında, diğer kullanıcıların haklarına ve aldıkları hizmetin içerik ya da kalitesine etki edecek şekilde her turlu nitel ve nicel durum ile kullanılmasını engellemek amacıyla oluşturulmuştur.
    ◦Turkcell Superonline tarafından belirlenen Adil Kullanım Koşulları’na uyulmaması halinde, Turkcell Superonline ilgili internet erişim hizmetinin hız, kota ve limitinde, telefon hizmetlerinin süre, yön ve ücretlendirme periyodunda değişiklik yapma; hizmeti kısmen ya da tamamen engelleme, durdurma veya sınırlandırma hakkını saklı tutar.
    ◦Turkcell Superonline Hizmet Kullanım Koşulları, ilgili hizmetler için düzenlenmiş sözleşmelerin ve kampanya koşullarının ayrılmaz bir parçasıdır.
    ◦12 Eylül 2011 öncesinde abone müşterilerimiz için:
    ◦10 Mbps hız için aylık Hız Alanı 50 GB,
    ◦20 Mbps hız için aylık Hız Alanı 100 GB,
    ◦50 Mbps hız için aylık Hız Alanı 250 GB,
    ◦100 Mbps hız için aylık Hız Alanı 500 GB.
    download yaparak ya da upload hızının 10 katı kadar GB upload yaparak Hız Alanı uygulamasına tabi olmadan hizmetlerimizden yararlanabilmektedir.
    ◦12 eylül 2011 sonrasında abone olan abonelerimiz için belirlenen Hız alanları tablodaki gibidir.
    ◦Adil Kullanım Koşulları ve hız alanı uygulaması 15 Mart 2010 tarihinden sonraki aboneliklerde geçerli olacaktır.
    Bu tarihten önce abone olup 15 mart 2010 tarihinden sonra kampanya değişikliği gerçekleştiren aboneler Adil Kullanım Koşulları ve hız alanı uygulamasına dahil edilirler.
    Hız Hız Alanı / Download Hız Alanı / Upload
    100 Mbps 500 GB 50 GB
    100 Mbps 250 GB 50 GB
    100 Mbps 100 GB 50 GB
    50 Mbps 250 GB 50 GB
    50 Mbps 100 GB 50 GB
    20 Mbps 100 GB 50 GB
    20 Mbps 50 GB 50 GB
    20 Mbps 25 GB 25 GB

Hız Alanı tercih ettiğiniz Fiber İnternet paketinizin belirlenmiş kotasının aşımı durumunda hızınızın download 1024K, upload 256K olarak farklılaştırılmasıdır. Hız alanı içinde belirlenen kotanın aşılması durumunda kota aşım ücreti yansıtılmayacak ve abonenin internet kullanımı devam edecektir.

Adil Kullanım Koşulları ve hız alanı uyguluması 15 Mart 2010 tarihinden sonraki aboneliklerde geçerli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01myavuz -- 1 Mart 2012; 14:17:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bayraktar_ist

Merhaba arkadaşlar,

Ben 3 yıllık ttnet 2 mbit sınırsız abonesiydim Şimdi superonline 8 e kadar tarifesine geçtim.

Yani ttnet de 69 tl ödüyorken süperonline'nı 30 tl lik tarifeye geçtim.Kaldıki ttnet aynı tarife 8'e kadar 59 tl

Benim aklıma takılan diğer adsl şirketleri(biri,smile,) ttnet fiyatlarına benzer fiyatlandırma ve kampanya yapıyorken superonline nasıl bu fiyatı verebiliyor?

Teşekkürler

30 demissinizde sınırsız mi, taahutlumu kampanyanın detayı ne anlatmamissiniz, yoksa hepsinde taahhüt verilince kampanya var.ayrıca siz eski tarifede kalmissiniz, yoksa ben 16mbit tarifesindeyim 59 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 1 Mart 2012; 14:46:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Teşekkürler

30 demissinizde sınırsız mi, taahutlumu kampanyanın detayı ne anlatmamissiniz, yoksa hepsinde taahhüt verilince kampanya var.ayrıca siz eski tarifede kalmissiniz, yoksa ben 16mbit tarifesindeyim 59 tl.

Superonline avcı kampanyası,paketten faydalanabilmek için kurumsal abonelik şartı var.Bu paket için 2 Senelik taahhüt verilmesi gerekiyor.

Kurumsal paket aboneliği 8 mbit için modemsiz aylık 29.90 tl modemli 34.99 .. 2 sene boyunca fiyatta artış yok,,

8 m bit limitsiz adil kullanım koşulları geçerliidir.Bu paket 25 gb sonra hızınız 1 mbit'e düşüyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Teşekkürler

Superonline avcı kampanyası,paketten faydalanabilmek için kurumsal abonelik şartı var.Bu paket için 2 Senelik taahhüt verilmesi gerekiyor.

Kurumsal paket aboneliği 8 mbit için modemsiz aylık 29.90 tl modemli 34.99 .. 2 sene boyunca fiyatta artış yok,,

8 m bit limitsiz adil kullanım koşulları geçerliidir.Bu paket 25 gb sonra hızınız 1 mbit'e düşüyor.

Geçen sene yetkili biri paylaşmıştı, bizim işimize yaramıyordu bireysel olduğumuzdan :) dediğin gibi hem kurumsal hat olacak hemde 24 ay taahhüt verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 1 Mart 2012; 17:37:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    35 Mbps Internet 65 TL
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.