Şimdi Ara

8 Mbit 15GB NetLimitsiz Kota Aşımı (Hızı Düşenler Var, 1.mesaj okuyun) (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.539
Cevap
2
Favori
268.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boçi

ttnet çok indirme yapıosunuz diye aramış pederi alla alla...

Size ne lan deseymiş keşke

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

45 GB falan indirdim düşme yok. Korkuyorum ama her an düşecek diye

bende hafif o moddayım
    Buluşmalar kaldı mahşere diyor.
  • Rahat 250 gb yapmışımdır. Ve hala düşme yok.

Orijinalden alıntı: signore

Daha önce bahsetmiştim. 8 Mbit 15 GB limitli tarifeye geçtikten 1,5 ay sonra online işlem merkezinden eski tarifem olan 2 Mbit'e geri dönmüştüm. Bir sonraki fatura dönemi ile birlikte tarifem 2 Mbit gözükmesine rağmen hızım 8 Mbit olmuştu. 2 aydır böyle gidiyor.

Benimle aynı durumda olan bir arkadaşım ise 1 Mbit sınırsız tarifesine geri döndü. O da şimdi 8 Mbit kullanıyor.

Ben arkadaşımdan yaklaşık 20 TL daha fazla ödüyorum ve ikimizin de hızı 8 mbit ama, halimden memnun olduğum için Telekom'u arayamıyorum tabi.

Bu bizim arkadaştada vardı. 2-3 hafta önce konu açmıştım. Hayret demek ki hızı düşürmüyorlar. Bende mi yapsam ne
    Gelene de gidene de eyvallahım var... gelmişe de-geçmişe de saygım... şu saatten sonra kafama anca toka takarım... kimsenin hayatı beni ilgilendirmez, benimki de kimseyi... bu hayat benimse eğer cidden yaşamaya değer... dün-dündür, bugün-bugün... dünya 1 gündür... oda bugündür...

• Bende 100 geçtim Düşme yok inş. düşmez :D
  • 1mbit limitsizdim ben geçen ay 30 unda geçtim.. ek ücret gelmedi 49ytl geldi...

Orijinalden alıntı: logox

1mbit limitsizdim ben geçen ay 30 unda geçtim.. ek ücret gelmedi 49ytl geldi...

Aynen, bende geçen ay, 30 undamı 29 unda mı ne geçtim. 49,25 geldi

Orijinalden alıntı: 720p

Netlimitsizde hızım 512 ye düşürülünce 1mbit sınırsıza geri döndüm.

1 aydır hızım 4 mbit Sistemde 1mbit gözüküyorum ve faturam da 45 lira

aynıyız ama benim ki 8 mbit
    fatura 45 geliyor çok şükür

RADYASYON VİTAMİN DEĞİLDİR!

• Bu arada sistemi 8mbit olması gerekirken 2 mbit' i gören arkadaşlar evlerindeki switch veya benzeri bağlantıları söküp internet kablosunu direk modeme taksınlar ve müşteri hizmetlerine hızlarının sınırını arttırmaları için arıza kaydı bıraksınlar. Ardından aranacaksınız ve hattınızın aslında 4 mbit ve üzerini gördüğünü fark edeceksiniz. Hatları netlimitsiz olan ve 2 mbitten yukarıya çıkamayan arkadaşların bu yöntemi denemelerinde fayda var. işte size değişen hızım...

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Siyah
  • Eli kulağındadır... Yakında düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 19 Kasım 2009; 3:53:26 >

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • 338 GB oldu.
    Hala düşmedi.

4.5 yıldır ADSL kullanıyorum kaplumbağa hızındaki tariflelerden aldıkları saçma sapan ücretlerin intikamını alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 19 Kasım 2009; 13:27:31 >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • valla bende 400gb geçtim ama hala bişey yok yakındır düşmesi
    SilverStone TJ07 Dream Machine 05 Gümüş Kasa , MSI - P6N SLI-FI , Intel Core 2 Duo E4300 1.8@3.30 7/24 Günlük ( Cooling by TT BigTyphoon ) , MSI-NX8800GTS-T2D320E-HD OC Edition , Geil-( 2x1GB ) Dual DDR2 Ultra Series 800MHz(4-4-4-12) , Samsung 2x80GB Sata II NCQ Raid0, Seagate 7200.10 320GB SATA II, Seagate 120GB IDE , SkyStar 2 Uydu (Rev:2.6D , Lg Dvd-Rw-Lg Cd-Rw-Asus Cd-Rom , 22'' Samsung 226BW , Powerd by Enermax Infiniti DXX 650W , Logitech Cordless Desktop S510 Klavye & Mouse , Safety by Powercom BNT 1000AP Ups , Jazz 9941B Digital 5+1CH Black Home Theather
  • Düşme filan yok halen

• 158 gb indirdim hızda düşme yok. 4-5 gün daha böyle gitsin yeter
  • Hattımı 1Mbit limitsizden geçirdim NetLimirsize
    2 aydır kullanıyorum.

Geçen ay 360GB indirdim , ayın 25'inde düştü (Downstream 8192 gösteriyor fakat yazılımsal olarak 512 idi 50-60K ile iniyordu.)
    Ay başı aradım tekrar sınırı kaldırdılar 820-845 ile indiriyordum.
    Bu ay 338GB indirdim şu ana kadar yine düşmedi.

Ayın 1'inde TTNET'i aradım yeni aya geçtik hızım yükselmedi dedim yükselttiler.
    820 ile iniyordu.

TTNET'TEN ALINTILAR
    Her ay adil kullanım uygulaması sonucunda hızımda düşüş mü olacak?
    Adil kullanım uygulaması, o ay içinde 15 GB download miktarının aşılması durumunda uygulanır. O ay içinde bu miktarın aşılmaması durumunda erişim hızınızda herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

Adil kullanım uygulaması sonrasında bağlantı hızı ne zaman artırılacaktır?
    Her yeni aya girildiğinde, adil kullanım uygulaması öncesi hattın desteklediği hız tekrar sağlanacaktır.

Burada her yeni aya girildiğinde diyor.
    Tarifenizi değiştirdiğiniz günden bu yana geçen 1 ay demiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 19 Kasım 2009; 18:11:34 >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutsuz Son

158 gb indirdim hızda düşme yok. 4-5 gün daha böyle gitsin yeter

Hay şom ağzım batsın düştü hız
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.