Şimdi Ara

8 mb'e kadar limitsiz 25 AKN d smart + internet soru - öneri yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER merhaba anlamadığım için soruyorum ..

bende yeni ev yeni tv ve yeni internet olayına gireceğim basit bir hesap ..

55tl + 16 tl mi ne telefon parası eder sana 70 küsür tl

e ben ful hd tv aldım bunu hd kanal izlemek için kullancam normal üye olsam en az 26 lira filan gibi bi ücret ödicem hadi hd paketi de 35 tl filan eder sana 100 tl

ben şimdi hem d smart hem net olarak 65 tl ye limitsiz alsam 8 mb'e kadar limitsiz 25 AKN

http://www.dsmartbasvuru.com/default.asp?sayfa=d-smart_internet_kampanyasi ( listede 3. sırada max. paket ) karlı olmıcammı yani ??

bana biri bunu açıklayabilirmi .? sizce ne yapmalıyım ?

• benim durumum da sizinkine benzer hatta aynı 74.99 luk paketten almayı düşünüyordum.ttnet abonesiyim telefonla beraber 75-80 tl ödüyorum,aynı fiyata hd uydu alıcısı da olsun istiyorum fakat smile adsl ile ilgili yorumlar beni vazgeçirdi bu kampanyadan.ilginçtir 3 senedir ttnet abonesiyim bir ara 2 hafta falan sürekli nette kopma oluyordu ondan sonra hiçbir problem yaşamadım.8 mpbs 25 g adil kullanım kotalı tarifeyi kullanıyorum her ay en az 80 gb kullanmama rağmen hızımda düşme olmuyor,smile adsl de kotayı geçtiğimde hızım düşer mi bilemiyorum.tavsiyem smile adsl olayını bir daha düşünün öyle karar verin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenilketenuri

benim durumum da sizinkine benzer hatta aynı 74.99 luk paketten almayı düşünüyordum.ttnet abonesiyim telefonla beraber 75-80 tl ödüyorum,aynı fiyata hd uydu alıcısı da olsun istiyorum fakat smile adsl ile ilgili yorumlar beni vazgeçirdi bu kampanyadan.ilginçtir 3 senedir ttnet abonesiyim bir ara 2 hafta falan sürekli nette kopma oluyordu ondan sonra hiçbir problem yaşamadım.8 mpbs 25 g adil kullanım kotalı tarifeyi kullanıyorum her ay en az 80 gb kullanmama rağmen hızımda düşme olmuyor,smile adsl de kotayı geçtiğimde hızım düşer mi bilemiyorum.tavsiyem smile adsl olayını bir daha düşünün öyle karar verin...

ben zaten tt netin hepsinden daha sağlam oldugu kanaatindeyim . hepsi tt netin veritabanını kullanıyor. fakat biz eşimle çalışıyoruz sadece akşamları nete ihtiyacım var bu yüzden tek nete 75 tl ödemek açıkcası işime gelmiyor. . e tv için hd kanal da almak istiyorum aynı anda işimi görse sper olcak. bana d -smart + net daha yakın gelior. bilen bvirileri varsa paylaşşssın biran önce almalıyım zaten . bide bu hız meselesi nasıldır bilemiyorum bilginiz varmı acaba ?? 25 akn ne oluyor .??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 26 Eylül 2011; 18:07:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: husock

quote:

Orijinalden alıntı: fenilketenuri

benim durumum da sizinkine benzer hatta aynı 74.99 luk paketten almayı düşünüyordum.ttnet abonesiyim telefonla beraber 75-80 tl ödüyorum,aynı fiyata hd uydu alıcısı da olsun istiyorum fakat smile adsl ile ilgili yorumlar beni vazgeçirdi bu kampanyadan.ilginçtir 3 senedir ttnet abonesiyim bir ara 2 hafta falan sürekli nette kopma oluyordu ondan sonra hiçbir problem yaşamadım.8 mpbs 25 g adil kullanım kotalı tarifeyi kullanıyorum her ay en az 80 gb kullanmama rağmen hızımda düşme olmuyor,smile adsl de kotayı geçtiğimde hızım düşer mi bilemiyorum.tavsiyem smile adsl olayını bir daha düşünün öyle karar verin...

ben zaten tt netin hepsinden daha sağlam oldugu kanaatindeyim . hepsi tt netin veritabanını kullanıyor. fakat biz eşimle çalışıyoruz sadece akşamları nete ihtiyacım var bu yüzden tek nete 75 tl ödemek açıkcası işime gelmiyor. . e tv için hd kanal da almak istiyorum aynı anda işimi görse sper olcak. bana d -smart + net daha yakın gelior. bilen bvirileri varsa paylaşşssın biran önce almalıyım zaten . bide bu hız meselesi nasıldır bilemiyorum bilginiz varmı acaba ?? 25 akn ne oluyor .??

Akn, yani adil kullanım noktası. 25 gb akn'de eğer aylık yaptığınız kullanım 25 gb'yi geçerse hızınız fatura kesilene kadar 1 mbite düşüyor. biz türk telekomda böyle bir durumla karşılaşmadık ama dğer firmalara geçildiği zaman tt bunu uygulayabilir. ben de d-smartın bu kampanyasından sırf şu akn den dolayı vazgeçmiştim.

• Hd mi istiyorsun sd mi?
  • ben aynı pakete 59 tl ödüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Hd mi istiyorsun sd mi?

invisible hd almak istiyorum tabiki..

acerciyim . anladım teşekkür ederim 25 gb kullanırım zannediyorum ..ama yapcak bişi yok galiba onu alcam yada 59 tl vercem üstüne 35 tl ye gitcem hd kanal alcam yapcak bişi yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.