Şimdi Ara

8 Ekim için şöyle bir kupon yaptım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 154 Sandhausen - Erfurt Üstü : 1.65 Almanya 3. lig maçı.Lig başlıyalı 11 maç olmuş. Erfurtun deplasmanda gol yemediği sadece tek maç var ve son 3 maçıda en az 4 golle bitmiş. Sandhausende maçında tek gol atılınca açılan bir takım ve bu takımın son 4 maçının 3 ü farklı şekilde üst bitmiş.

166 Charlton - Tranmere 1 : 1.5 Charlton lige çok hızlı bir giriş yaptı beyler ve 11 maçta sadece 3 beraberlik aldı, yenilgisi yok. Tranmerenin 11 maçta deplasman galibiyeti 2 tane ve bunlardan biri son sıradaki Leyton.Çok rahat bir galibiyet alıcağına inanıyorum Charltonun. Risk almak isteyen arkadaşlar handikap oynayabilirler ama bizim riskle işimiz yok.

169 Scunthorpe - Leyton Orient Üstü : 1.4 Arkadaşlar bu maçada serilerine bakarak tavsiye ediyorum ama çok güzel seçmişim onuda söyliyeyim. Leyton ligin son sırasında ve son 4 maçı da farklı bir şekilde üst bitmiş. Ayrıca şunu da eklemek istiyorum Leytonun 11 maçta sadece 1 galibiyeti var. Scunthorpe'un da son 3 maçı üst bitmiş onuda gördüm. Aralarında ki son 5 maçın 4 ünü Scunthorpe almış. Yani bol gollü bir maç izliycez gibi.

172 Aldershot - Macclesfield 2-3 : 1.75 Bu maç biraz duygusal oldu ama onuda açıklıyayım siz değerli armolara. Macclesfield'ın son 6 maçının 2-3 gol aralığında bittiğini söylemek istiyorum sizlere. Aldershot'a gelince : fazla gollü oynayan bir ekip değil. Maçları genelde alt bitmiş bakarsanız eğer. Ancak Aldershot'un Macclesfield'ın etkisine kapılıp 2-3 gol aralığına geleceğini düşünüyorum maçın. isteyen alt oynayabilir ama 2-3 gol daha mantıklı gözüküyor.

186 Ebbsfleet - Gateshead Üstü : 1.45 ingiltere konferans liginden de tek maç seçebildim. Onunda açıklaması şöyle. Ebbsfleet'in maçlarına baktığınızda son 8 maçının farklı bir şekilde üst bittiğini görebilirsiniz. Gateshead'inde son 4 maçının 3 ü üst bitmiş. Ancak o alt biten maçda rakibin maçlarının genelinin alt bittiğini görebilirsiniz. Böylesine iki golü seven ekibin maçını rahat rahat üst oynayabilirsiniz.

Şimdi toplam orana gelirsek eğer :
    8.79 gibi bir rakam geliyor. Malesef kupon düşük oran ancak böyle bir kupona zaten 2 lira basmak biraz saçma olur çünkü banko gibi bir şey. Genel olarak 5 liradan aşağı atmazsanız işinize yarıyabilir.Ben 10 lira basıcam bir aksilik çıkmazsa. isteyen 2 lira da basabilir tabi. Risk budur arkadaşlar.Bol şans...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minimelist -- 8 Ekim 2011; 13:11:14 >

• İlk maç gelmiş hadi bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ilk 100 için kaynak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.