Şimdi Ara

+8 dark vane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar +8 dark vane'm var ardreamda oynuyorum ve hp mi düşürüyor en iyi şekilde neyle takas edebilirim bu itemi tecrubesi ve bilgisi olan arkadaslar yorum yazarsa sevinirim..

Ares: Akhiroe

• BAK DOSTUM DARK VANE +8 DE EŞSİZ BİR İTEMDİR ANDREAM CHARINA YARAMAZ ÇÜNKÜ ZAETEN HP AZDIR VE İYİCE DÜSÜRÜR ... AMA SANA SUKADARINI SÖYLEYİM +8 DARK VANE ÇOK DEĞERLİ BİR İTEMDİR.... BENCE DEĞİSME SAT REEL PARAYLA...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOAGANOSİE

BAK DOSTUM DARK VANE +8 DE EŞSİZ BİR İTEMDİR ANDREAM CHARINA YARAMAZ ÇÜNKÜ ZAETEN HP AZDIR VE İYİCE DÜSÜRÜR ... AMA SANA SUKADARINI SÖYLEYİM +8 DARK VANE ÇOK DEĞERLİ BİR İTEMDİR.... BENCE DEĞİSME SAT REEL PARAYLA...
    +8 md ve ıtem iste
  • 2 tane +8 dual shard, +1 2 tane kekuri ring ,+7 shell set, Rogue 62 kağıdı,Belt Of Dextery +1, Amulet Of dextery +1, +02 tane Platium earing alırsın yani üzerini full döşersin ben bunu söyliyim

Bide SS koyarmısın Bi görelim Hayatımızda Hiç +8 Dark Vane görmedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeFJaM_ -- 14 Ocak 2007; 5:11:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

2 tane +8 dual shard, +1 2 tane kekuri ring ,+7 shell set, Rogue 62 kağıdı,Belt Of Dextery +1, Amulet Of dextery +1, +02 tane Platium earing alırsın yani üzerini full döşersin ben bunu söyliyim

• quote:

2 tane +8 dual shard, +1 2 tane kekuri ring ,+7 shell set, Rogue 62 kağıdı,Belt Of Dextery +1, Amulet Of dextery +1, +02 tane Platium earing alırsın yani üzerini full döşersin ben bunu söyliyim

+8 dv sağlam item ama 1 olumsuz yanı war hp yi azaltması ardream charında ise o item ben olsam kullanmam +8 shardı tercih ederim çünkü dv hp azaltıo ardream charlarında zaten hp az olur.. o yüzden o itemi satıp kendine item dizebilrsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: dj_sAkfA

+8 dv sağlam item ama 1 olumsuz yanı war hp yi azaltması ardream charında ise o item ben olsam kullanmam +8 shardı tercih ederim çünkü dv hp azaltıo ardream charlarında zaten hp az olur.. o yüzden o itemi satıp kendine item dizebilrsin..

Alıntıları Göster
    + 173 dex mi dostum sen naptın +9 fp set mi var

• quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

+ 173 dex mi dostum sen naptın +9 fp set mi var

Alıntıları Göster
    +8 fp set
    +9 bot
    +1 pp
    +2 ve +1 kekuri
    +10dex takilar
    2xmd+8
    dv+8
    dd25
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: romeoTR

Oha..

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Ottoman

quote:

Oha..

Alıntıları Göster
    dedigin itemlarla
    +173 dex bonus cikmiyor ki arkadasim
    resimde bir oynama var gibime geliyor
    1441 ap..

• quote:

quote:

ben olsam bende bu arkadasın onerdıklerını ısterım tanıdıgınız kac kişi var dark vane +8 sahibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

quote:

ben olsam bende bu arkadasın onerdıklerını ısterım tanıdıgınız kac kişi var dark vane +8 sahibi

Alıntıları Göster
    .ksc formatinda upload yapayım istersen dex sc bitti fakat

• quote:

Orijinalden alıntı: MurathaN

.ksc formatinda upload yapayım istersen dex sc bitti fakat

Alıntıları Göster
    +8 shart + item veya para iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: frıghtBoY

+8 shart + item veya para iste

Alıntıları Göster
    süper bi item bence kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prerogative

süper bi item bence kullan

Alıntıları Göster
    benim bildiğim dark vane arada critikal vuruş yapıo yani normalin üstünde ama tercih senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MeMeNto_

benim bildiğim dark vane arada critikal vuruş yapıo yani normalin üstünde ama tercih senin

Alıntıları Göster
    bence onu satma kardesım yada +8shard ve ustune ıtemle takas yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteor4

bence onu satma kardesım yada +8shard ve ustune ıtemle takas yap

Alıntıları Göster
    Satma bence.
    Ardreamdan sıkılıp lvl atladığın zaman cz nin tozunu alırsın.
    Çok güzel bir yüksek lvl itemi.
    Güle güle kullan.
    Ek: Gold pre alıp sealle derim.
    Çok iyi itemlerin var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokaka -- 14 Ocak 2007; 8:51:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokaka

Satma bence.
    Ardreamdan sıkılıp lvl atladığın zaman cz nin tozunu alırsın.
    Çok güzel bir yüksek lvl itemi.
    Güle güle kullan.
    Ek: Gold pre alıp sealle derim.
    Çok iyi itemlerin var.

Alıntıları Göster
    Oyun parasıyla satma bence onun yerine real para ile satabilirsin yada oyunda birsi ile anlaşıp üstüne fll +7 shell ve takı düze bilirsin tercih senin

• Diğer özelliklerli senin bileceğin iş ama sana fazla bilinmeyen beneimde öğrendiğimde çok geç kalmış olduğum bi özellik söleyim.
    Dagger defans darkvane ye işlemiyor. İsteyen deneyebilir isteyen silahın ayrıntılı özelliklerini inceleyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozoklum

Diğer özelliklerli senin bileceğin iş ama sana fazla bilinmeyen beneimde öğrendiğimde çok geç kalmış olduğum bi özellik söleyim.
    Dagger defans darkvane ye işlemiyor. İsteyen deneyebilir isteyen silahın ayrıntılı özelliklerini inceleyebilir.
    173 s. olmazzzzzzzz Sen anladın ....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.