Yazık etmişsin.. kazık yemişsin diyen arkadaşlara canı gönülden katılıyorum..
yazık olmuş chitin bowa
quote:
Orjinalden alıntı: dj_sAkfA
beyler çok ızıosunuz bana hep aynı topici açıosun diye ama ben sizin fikirleriniz alayım.... ben şahsen bu takasdan memnunum ama sizdew bi fikirleriniz alayım.... +8 CHİTİN BOWU +8 MD DUAL,,+1 FAVORİN,+7 ROG SHELL 2 TANE,,5 GB.... şimdi asıl sorum şu +7 rog chitin set mi yoksa +8 rog fp set mi?? sağlam char dizmek istorum we favorin +1 fiatı nedir ? server :xıgenon
ıyı ... yedın ya offf bnde sana +8 dual shard wrcektım ezıq o cb +8 bsa her adama glmez sans kpıyı 1 kez clar snde ... layıp attın yaa off bn alcaktım cok malca bır kazık acayıp kazık ymıssın bn sana +8 dual shard werseydım daha ıy dgılmıydıı
arkadaşlar elime hiç chitin bow geçmediği için ib ile arasında ne gibi farklar var bilmiyorum bi açıklarsanızz sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: desing by
benim görüşüm şu; senle takas yapan adamın yerinde olmak isterdim
bende
quote:
Orjinalden alıntı: dj_sAkfA
ya aslında beyler kızıcaksınız ama herifle tam değişmedim ama bu herifle 3 gündür görşüyorum we su güne kadar gelen en iyi teklif.... sıkıldım artık xıgenonda kmse cb +8 e adam akıllı bişiler wermio suan herif yanımda oturuo koparabildğim kadar item koparıcam...
ohh bea +8 dual sahrd werem kbulmuu
Yaw sen oyunu bırakmıyomuydun Sat YTL ile biraz karla kurtul
sonradan grdum etmedıgını cok rhatladıkm haa kbulet plsss
+8CBYE +8 DUAL SHARD WEREM
benm sorumda su md ler demişsin 1 tane mi +8 md 2 tane mi bu 2 sini istiorum
EE CWP WERSENE +8 2 TANE SHARD WEREM DİOM SANAASEN KARLI CIKARSIN
tebrikler kazık yemiş bulunmaktasınız
+8 chıtın bowu 350m reel paraya satabılırdın! hesap et 350m ye 3den gold bar alsan 120gb eder mdler 45den 90 5gb almısın 85 cok buyuk kazık 120gb ye dual +8 shrd fullde takı duzerdın kazıkın llahını yemıssın!!!!!!!!!!
kazık yemişsin bence
ya YTL ile sat bence sonrada oyunu bırak işte bu kadar
kazık yemişin sonucta basit bir item deil +8 chıtın bow
ne topu bea top ötesi kız erkek karışımı bişey top gibi
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
quote:
Orjinalden alıntı: MichaelJackson
bence hıc ıdeal bır takas olmamıs
Ya bu MichaelJackson da nE buluyorsuuz adam Top gibi birşey? (Sözüm sana degil )
Güzel kazik atmişlar
hmm takas etmediğini görmedim sorry o itemlere karşida etme
quote:
Orjinalden alıntı: cLk
BU KADAR KİŞİ KAZIK YEMİŞSİN DİYOR ACABA HANGİSİ CB+8 İÇİN 300YTL VERİR YADA HANGİSİ SHARD+8 VERİR. WALLA ÇOK GÜZEL YERİNİZDEN SALLIYORSUNUZ BRAVO
EDİT: BENİM SERVERIMDA OLSA VERİRDİM DİYENİ VURURUM
eet katılıorum kim vercek ki o iteme 300 400 ytl hepiniz diosunuz ama vercek kim var? bnce ii bi takas olur ama üstüne biraz daha bişiler isteyebilrsin
quote:
Orjinalden alıntı: lordisdewil
quote:
Orjinalden alıntı: cLk
BU KADAR KİŞİ KAZIK YEMİŞSİN DİYOR ACABA HANGİSİ CB+8 İÇİN 300YTL VERİR YADA HANGİSİ SHARD+8 VERİR. WALLA ÇOK GÜZEL YERİNİZDEN SALLIYORSUNUZ BRAVO
EDİT: BENİM SERVERIMDA OLSA VERİRDİM DİYENİ VURURUM
eet katılıorum kim vercek ki o iteme 300 400 ytl hepiniz diosunuz ama vercek kim var? bnce ii bi takas olur ama üstüne biraz daha bişiler isteyebilrsin
cb+8i alınca sanki çok dmg verecek sanıyorlar. ib+8den az vuracaklar