Şimdi Ara

+8 Bow // +8 Maul + v.s çıkartarak para kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden Werewolflardan falan çıkıyordu. Ve koxperler bunları çıkarıp 2-3 m ye satıyordu.Hala böyle birşey varmı. Bu işte para varmı ? .

• Loup grau , direwolf , darkeyes dan falan çıkıyor ve anvilin orda 2m den 15dk içinde rahatlıkla satılabiliyor . Koxplerlar yüzünden çıkarman çok zor ama Folk'ta 1m'den buying kurarak alırsan item başına 1m kar yaparsın . Şahsen denedim azda olsa kar yapılabiliyor sabır gerektiren bir iş :) .
  • Çok zor koxperler bırakmaz orayı.Ama biraz uğraşırsan yaparsın bir şeyler kolay gelsin
  • pEki Ioniada kac m den satiliyor
  • 2.5 -3m den gider ioniada
  • en az 1 gb :D işe yaramaz bence
  • Para kasmada 0 dan başlamakta başka fikri olan varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Chaos x) Chaosda en asagi bi Kirmizi kutu alabilirsin..Kirdirinca bazen iyi seyler cikiyor mesela bana ib +1 cikti sonra Deep scar cikti sonrada +1 warrior chitin cikti x) sattim ib +1 i 45m den gordun mu ? bende bunu istiyordum..Sende kirdirma sat..2-3m den oyLe oyLe kas..Sonra Yesil kutu gorevide aciliyor..Onu al sat yada kirdir iste boyle kardes..Sen kac lwlsinki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert_-Dh

Para kasmada 0 dan başlamakta başka fikri olan varmı

Ticaret öneririm ucuza gördüğün malı çek fiyatları çok iyi öğrenmelisin...Bol şans
  • Benim Fikrimi bir dusun derim ...Zaten Ticaret en iyi yol bence..[Pek bilmesemde]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mLq. -- 9 Mayıs 2010; 18:15:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mLq.

Chaos x) Chaosda en asagi bi Kirmizi kutu alabilirsin..Kirdirinca bazen iyi seyler cikiyor mesela bana ib +1 cikti sonra Deep scar cikti sonrada +1 warrior chitin cikti x) sattim ib +1 i 45m den gordun mu ? bende bunu istiyordum..Sende kirdirma sat..2-3m den oyLe oyLe kas..Sonra Yesil kutu gorevide aciliyor..Onu al sat yada kirdir iste boyle kardes..Sen kac lwlsinki..

Level sıkıntım yok. Fakat illegal programlarla para kastığım için şuan 45 50 lvl çar işimi görüyor.Fakat elimde +80 çarda mevcut.
  • quote:

quote:

Chaos x) Chaosda en asagi bi Kirmizi kutu alabilirsin..Kirdirinca bazen iyi seyler cikiyor mesela bana ib +1 cikti sonra Deep scar cikti sonrada +1 warrior chitin cikti x) sattim ib +1 i 45m den gordun mu ? bende bunu istiyordum..Sende kirdirma sat..2-3m den oyLe oyLe kas..Sonra Yesil kutu gorevide aciliyor..Onu al sat yada kirdir iste boyle kardes..Sen kac lwlsinki..

Level sıkıntım yok. Fakat illegal programlarla para kastığım için şuan 45 50 lvl çar işimi görüyor.Fakat elimde +80 çarda mevcut.

10k coin buguyla kas o zaman
  • s.a. kardesim uzun zamandır ko oynamıyordum tekrar baslamak istedim sim kurdum ama launcherda login server hatası veriyo nasıl duzeLtebiLirim =?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

quote:

quote:

10k coin buguyla kas o zaman

Fixed.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.