Bildirim
8-9-10 bin tl arası bayan icin ideal bir araba onerirmisiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Max 10 bin tl ye ya da biraz üstü bi bütçeyle palio peugeot 206 rover 216 filan olabilir clio eski fiesta filanda olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uno -
bayan arabası olarak uno mu layık gordun -
quote:
Orijinalden alıntı: KurallarıCigneyenAdam
bayan arabası olarak uno mu layık gordun
tavsiye istemişsiniz,arkadaşta o bütçeye göre gayet mantıklı ve bayanlarında rahatlıkla kullanabileceği uygun birşey önermiş,sizde ukala tarzda onu eleştiriyorsunuz. bu yaptığınızı hiç hoş bulmadım.
Hocam 10bin tlye alınan Peugeot 206, Palio, Rover felan feleğin çemberinden geçmiştir, sanayiden çıkmaz, kimbilir kaç kazası vardır, km kaç kere düşmüştür, şahinlere bile 10binin üzerinde fiyat çekiyorlar, Uno en azından hatchback bayanın kullanabileceği küçük bir araç o aralıkta başka araç aklıma gelmedi, üslubunuza dikkat edin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-1998-70-sxie-tertemiz-gumus-gri-celik-jantli-lpg-li-muayeneli-190467568/detay
-
o paraya çok güzel temiz ford ka alınır tam bayan arabası şık ve güzel :)))))
tamda o arabayı dusunuyordum icimi okudun baktım baya şık ve guzel gercekten tavsiyeniz icin teşekur ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: Abstraction
Hocam 10bin tlye alınan Peugeot 206, Palio, Rover felan feleğin çemberinden geçmiştir, sanayiden çıkmaz, kimbilir kaç kazası vardır, km kaç kere düşmüştür, şahinlere bile 10binin üzerinde fiyat çekiyorlar, Uno en azından hatchback bayanın kullanabileceği küçük bir araç o aralıkta başka araç aklıma gelmedi, üslubunuza dikkat edin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-1998-70-sxie-tertemiz-gumus-gri-celik-jantli-lpg-li-muayeneli-190467568/detay
Hocam sen canını sıkma, guzel araç önermişsin, arkadaş forumu dingonun ahırı zannetti herhâlde, hitap etmeyi becerememiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Can sıkacak bir durum yok , arkadaş yeni üye olduğu için normal karşılıyorum.
-
Taunus mu önerelim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Lada vega alınabilir. -
Nissan micra Ford ka reno twingo yakiti düşük bayan arabasidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X