Şimdi Ara

8.500TL'ye kadar televizyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

50-55inç arasında alabileceğim en iyi televizyon hangisidir ? Vestel,arçelik,grundig gibi markalar nasıldır ?

• Bende TCL var gayet memnunum hocam, bir bakın isterseniz..

• Beko C985 B55 kullanıyorum biraz bütçeniz in üzerinde 55 i 11.000 TL. Ama hızı, kanal geçişleri, uygulamalar dan ki serinlik, özellikle görüntü ve renkler. Tek kelime ile mükemmel. Sesine söz edemiyorum bile harika. Tek kötü yanı hard disk okumuyor. Ben sırf bunun için iade edecek idim sürekli hard disk den film izlememe rağmen o derece iyi ki TV kıyamadım geri iade vermedim :) harici mi box filan alırım dedim.

EDİT : Hard disk problemlerinden sonra Dolby Vision destekli filmlerde de görüntünun mat berbat karanlık renksiz göründüğünü fark ettim. İade edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shankssan -- 14 Haziran 2022; 18:56:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyondan ne beklediğinize bağlı olarak vereceğimiz tavsiye değişir. Misal ben olsam alabildiğim en büyük ekranlı tv'yi tercih ederim. Biraz da marka bilinirliği, teknik servis ve garanti konularına dikkat edersek şöyle bir seçenek çıkar karşımıza:

https://www.epey.com/televizyon/vestel-65u9510.html

Fakat panel olarak daha iyisi olsun, arayüzü daha modern olsun, daha hızlı olsun vs. beklentileriniz var ise onu belirtmeniz ve ona göre tavsiye almanız daha yerinde olacaktır.

• Ben salon genişliğime göre Regal 58" uhd TV aldım aldığım zaman 6 - 6.7 bin TL aralığındaydı bir yıl kadar oldu şuan gayet memnun bir şekilde kullanıyorum servis kısmını vestel ekibi ilgileniyor modeli Regal 58RH0LU isterseniz sizde bir bakabilirsiniz monitör olarakta renk doygunluğu beni çok tatmin etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.