Şimdi Ara

8.100 TL DOLANDIRILDIM [ YENİ SS EKLENDİ ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
12
Favori
49.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana gerçekçi gelmedi olay ,Adam 96 doğumlu çek senet olayına girmiş öylemi ? Bence bu işde bir bit yeniği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 3 Mayıs 2017; 19:18:15 >
  • Anlamadığım tek bi husus var

Gl502vs modelini ben 10 gündür 6700 tl ye satmak istşyorum ve en fazla 6400 teklif edildi. Sıfır ürün kutuu bile açılamdı mediamarkt alınma

Sen nasıl 9000 e sattın ? Bu alet 7500 tl ye satılıyor mediamarktte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be. Konu popülere girmiş. İlk sayfada mesajım bulunuyordu bu kadar tutacağını tahmin etmemiştim.
  • eğer csb değilse üstüne soğuk su içiyorsun. çünkü dolandırıcı vakalarında adam yakalansa bile para geri gelmiyor maalesef.

ben 50 lirama yanıyorum halen. istanbula uğradığım zaman şerefsizi bulup dövüp sonra da 50 liramı alacağım muhtemelen.
  • ayrıca çek veren adam nasıl oluyor da bir de senet veriyor aynı para için ?

adam güvenilir olsa da sen dolandırmak istesen hem çeki bozup hem de senedin karşılığı için mahkemeye veremez misin ?
  • Sıkıysa yakala

• geçmiş olsun, sizin masum olduğunuz bir şekilde ispatlanır ama dolandırıcıları yakalayabilirler mi? şüpheli. ülke muz cumhuriyeti olduğu için dolandırıcıların başına iş gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

Emniyete gitte bunlari soyle vergim vergim diye soylendigin 3 kurusunu cebine koysunlar. Devlet memurundan daha cok vergi veren mi var memlekette. Ayrica ne hakkin varsa artik o kahramanlarin uzerinde o da tartisilir.

Devlet memurunun maaşı zaten vergilerle ödeniyor.

Asıl vergi veren özel çalışanlar.

• Teklif fazla iyiymiş.

Çek takası genelde çek ileri tarihliyse yapılır adam ne diye sana hemen tahsil edilen çeki zararına versin ?

Dikkatli olman gerekirdi.

Muhtemelen o kişiler bulunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: OCA

krdş helal et şuan oyun oynuyorum

nickin alıcıadam olsaymış efsane olurmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

Emniyete gitte bunlari soyle vergim vergim diye soylendigin 3 kurusunu cebine koysunlar. Devlet memurundan daha cok vergi veren mi var memlekette. Ayrica ne hakkin varsa artik o kahramanlarin uzerinde o da tartisilir.

Ne alakasiz yorumlarin var senin ya :D sen bikere ne isbyaptigimi ne vergi verdigimi bilmeden sacma konusma rekoru kirmayi birakta gercekleri gormeye calis en azindan. At gozlugunuzu cikarin artik ne memuru ne alaka simdi memur? Memur is yapsada yapmasada maasi takir takirbodeniyor . git disarda fabrikada orda vurda calisanlara bak bakiym kac saat calisip maaslarinin ne kadarini alabiliyorlar. Senin yasadigin ulkenden haberin yok bide yorum yaziyorsun ya pes

• forgetLove kullanıcısına yanıt
    Söyleyemediklerimi söylediğiniz için teşekkür ederim
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    96'lı dediğin adam 21 yaşında. 21 Yaşındayım küçük müyüm ? Dalga mı geçiyorsun . Hayırlı akşamlar.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    sıfırı o zaman 9.100 civarı idi bu ay düştü fiyatı. Ben alalı 6 gün olmuştu gemiye gideceğim diye 9.000'e koydum. ben 8800'e aldım. adamda attı mesaj olay sonra gerçekleşti. Ben zarar etmeden satmak istedim kısaca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıcıadam

Hocam çek sahte çıktı diyorum :) sahte çek kopya çek :)

Atlamısım orayı hocam kusura bakma.. ismi soyisminde sıkıntı yoksa ver mahkemeye tanıdıgım biri 6 ay yattı sıkıntı yok..

• mesut1221 M kullanıcısına yanıt
    Ben memurla işim yok arkadaşım. Kimin nerede calıştığı da beni ilgilendirmez, herkes kendi tercihleri doğrultusunda yaşar. Fabrikada çalışmakta zorlanıyorsa okusaydı o yattığını iddia ettiği memur olsaydı. Ben derdim Polisimize laf etmen ve yalan söylemen! 155'i arayacaksın kayıt altındaki telefondan sana iddia ettiğin lafları söyleyecekler. Asıl sen hangi ülkede yaşadığının farkında değilsin, bu memlekette en sahipsiz kurum emniyet, o kişi sana telefonda o lafları söyleyip başını ağrıtmaz. Evet polisler yatıyor, senin gibi insanlar gereksiz yorumlar yapsın diye toprağın altında yatıyor. Polise laf söylerken rahmetli Fethi abiyi, Sur'da, Cizre'de,Nusaybin'de memleket için can veren genç polisleri düşünün ve utanın. Daha muhattap olmayalım block'luyorum sizi.

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Daha önce aynı soru soruldu ve cevapladım.

Adam bana sana her türlü güveni vermek istiyorum. Bir senet yapalım içeriğine " Eğer çek karşılıksız çıkar ise bu senet geçerli olacaktır ve karşılığında 8.100 TL ödeme yapılacaktır " içerikli bir senet hazırladı imzaladı verdi hocam. Eğer çek sağlam çıksaydı senet'in bir anlamı kalmıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıcıadam

sıfırı o zaman 9.100 civarı idi bu ay düştü fiyatı. Ben alalı 6 gün olmuştu gemiye gideceğim diye 9.000'e koydum. ben 8800'e aldım. adamda attı mesaj olay sonra gerçekleşti. Ben zarar etmeden satmak istedim kısaca.

15.03 tarihinda satmissiniz ve benimde fatura tarihim o.6000 tl ye mediamrkt satti 30 nisana dek indirimli olarak.
    hangi enayi 9000 e alir ki ?
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Adamlar komple sahte hocam. Ad soyad telefon herşey komple sahteymiş
  • Hocam bende iyi diye atladım işte. Fakat adamlar muazzam derecede profesyonel ler . kanmama gibi bir lüksüm yoktu öyle söyleyeyim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.